Cameron Woodward
Re: Cameron Woodward
Dokładnie facecik jest dobry. Z odpowiednim sprzętem może ładnie punktować w 1 lidze.
Cameron to zawodnik który jest w stanie solidnie punktować. Oczywiście jak chce u nas jeździć w 1 lidze to musi koniecznie zainwestować w sprzęt. W Anglii pokazał już nie pierwszy raz że ma papiery na jazdę i jak chce zostać, zainwestować w sprzęt i jeździć dla nas to jak najbardziej jestem za.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Oczywiście jak chce u nas jeździć w 1 lidze to musi koniecznie zainwestować w sprzęt. W Anglii pokazał już nie pierwszy raz że ma papiery na jazdę i jak chce zostać, zainwestować w sprzęt i jeździć dla nas to jak najbardziej jestem za.
TomBronx pisze:Dokładnie facecik jest dobry. Z odpowiednim sprzętem może ładnie punktować w 1 lidze.
Dobromir pisze:Technikę ma z pewnośćią wystarczającą na 1 ligę kwestia lepszych fur i będzie te 8 punktów robił spokojnie.
Masi pisze:Chyba tylko przez sprzęt, więc jesli zainwestuje to może byc rewelacją I ligi w sezonie 2012.
GeloG89 pisze:Przy dobrej inwestycji w sprzęt wg. mnie był by to dobry zawodnik w I lidze.
nie wiem jak wy ale ja uwazam, ze Cameron jesli zainwestuje w sprzet to moze byc solidnie punktujacym zawodnikiem I ligi
a tak serio, to czytajcie to co jest napisane wyzej, naprawde nie ma sensy powtarzac tego samego w 5 kolejnych postach
METHANOL ADVENTURE TEAM
Cameron recieved an invitation on tuesday to travel to USA to compete fully sponsored in a race meeting in Auburn California, this was a suprise call and a dream come true. Good luck Cameron keep safe hope the sore body mends quickly.
Cam zwiedza Californię
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Cameron przejdzie sie 2x bulwarem wzdluz oceanu, zobaczy troche cycatych blondynek na rolkach i szybko zapomni i siniakach :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jesli Cam u nas zostanie, to będziemy już mieli zawodnika z GP 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... e-karty-i/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... e-karty-i/
od 1988 tylko SPEEDWAY
I to jest kolejny argument, obok KSMu, zeby z nim nie podpisywac kontraktu na przyszly sezon.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
To chodzi o długi tor, a nie SGP. 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Myslalem, ze o Formule 1.
Richie Faulkner:
Dla mnie sie ośmieszyliście
,a teraz nie palcie głupa
Tyle w temacie
Tyle w temacie
Jestes pewien, ze to my sie osmieszylismy? A moze po prostu nie zrozumiales dlaczego udzial w GP na dlugim torze jest argumentem do nie podpisywania kontraktu z Woodwardem?
Richie Faulkner:
Deri pisze:Dla mnie sie ośmieszyliście,a teraz nie palcie głupa
![]()
Tyle w temacie
Ty cały czas ironizujesz czy o co chodzi? Ja nadal uważam, że nikt poza Malitowskim z tego składu nie nadaje się na 1 ligę.
manjolo pisze:ośmieszyliście się i już
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Chaser pisze:Deri pisze:Dla mnie sie ośmieszyliście,a teraz nie palcie głupa
![]()
Tyle w temacie
Ty cały czas ironizujesz czy o co chodzi? Ja nadal uważam, że nikt poza Malitowskim z tego składu nie nadaje się na 1 ligę.
To co Ty w pierwszym sezonie chcesz aby KMŻ LUBLIN awansował do extraligi ?
grzesieck pisze:Deri zasluzyl na zlote usta
Czy przypadkiem złotych ust nie przyznaje sie kobietom?
To co Ty w pierwszym sezonie chcesz aby KMŻ LUBLIN awansował do extraligi ?
Daj sobie spokój Sledziu,oni znają juz budżet naszego kluby wiedzą juz czy będzie połączenie ligi 1 z 2 i znają juz nawet czasy biegów
ps.Widze ze niektórzy jak nie napiszą ze 3 postów dziennie to maja dzień stracony
Deri pisze:ps.Widze ze niektórzy jak nie napiszą ze 3 postów dziennie to maja dzień stracony
Podziwiam samokrytykę kolegi!
Jeden lepszy od drugiego 
nie jeszcze nie podpisał, ale zajął 3 miejsce w mistrzostwach Australii . dobry prognostyk przed sezonem
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... australii/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2012/ ... australii/
nie jeszcze nie podpisał, ale zajął 3 miejsce w mistrzostwach Australii . dobry prognostyk przed sezonem
Podpisał pospisał
deri oby twoje info było prawdziwe:D
Cameron na facebooku:

Finally signed for the LUBLIN GOATS for the 2012 season. Really Excited.
METHANOL ADVENTURE TEAM
ANGRY GOATS!!! 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...