Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Posadka w sejmie się skończyła,bo PJN nie wchodzi do sejmu to trzeba wrócić na stare śmieci,bo kasiorka w kieszeni musi się zgadzać .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Mysle ze predzej wroci do ratusza.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A to można robić takie "zmiany powrotne"? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jezeli pytasz o ratusz, to pewnie. Posadka sie powinna znalezc. Moze niekoniecznie jako wiceprezydenta, ale jakis doradca czy inny czort.
Richie Faulkner:
Myślę, że Żuk nie zostawi go na lodzie i coś się znajdzie na pewno.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Łoptymista
- Trener
ale na jakiej podstawie mialby go znowu brac do siebie?
A czy koniecznie do siebie akurat?
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- Łoptymista
- Trener
no to gdzie? zalatwi mu posade w perle?
pomijajac kwestie gdzie nadal nie napisales czemu mialby to robic? politycznie Wojciechowski jako dzialacz opozycji pozaparlamentarnej nie znaczy teraz nic. nastepne wybory na prezydenta Lublina, w ktorych znowu moze sie przydac jako dywersyfikator glosow prawicy za kilka lat.
pomijajac kwestie gdzie nadal nie napisales czemu mialby to robic? politycznie Wojciechowski jako dzialacz opozycji pozaparlamentarnej nie znaczy teraz nic. nastepne wybory na prezydenta Lublina, w ktorych znowu moze sie przydac jako dywersyfikator glosow prawicy za kilka lat.
Marszałek nasz spotyka się z żużlowcami i zarządem obiecuje pomoc. I wszystko fajnie bo przed wyborami, a ja czytam w dzisiejszym Kurierze, że lekką rączką daje 10 baniek na remont seminarium duchownego. I co można na takie coś powiedzieć.

keram pisze:Marszałek nasz spotyka się z żużlowcami i zarządem obiecuje pomoc. I wszystko fajnie bo przed wyborami, a ja czytam w dzisiejszym Kurierze, że lekką rączką daje 10 baniek na remont seminarium duchownego. I co można na takie coś powiedzieć.![]()
![]()
Można powiedzieć, że jak ktoś głosował na kogoś z trójki PO-PSL-PiS to morda w kubeł, bo sam jest odpowiedzialny za takie decyzje.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Od kiedy mozna kontraktowac zawodnikow? Od 1 grudnia?
Ehh cos slabo w tym roku z sezonem ogorkowym. Zazwyczaj bylo troche plotek od razu, a tu cisza i nuda
.
Ehh cos slabo w tym roku z sezonem ogorkowym. Zazwyczaj bylo troche plotek od razu, a tu cisza i nuda
Richie Faulkner:
Tak od 1 grudnia.
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
jerry78 pisze:Przede wszystkim nie ma tego, który będzie u nas jeździł, no ale w sumie jego już nie musimy wybierać
Tobiasz Musielak?
Albo Sławek Musielak. W sumie w ekstralidze klubu nie znajdzie więc czemu nie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Albo Sławek Musielak. W sumie w ekstralidze klubu nie znajdzie więc czemu nie.
Na seniora? Mamy spaść w pierwszym roku?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Sorki. Pomyliło mu się. Myślałem że ma jeszcze rok juniora. A tak to faktycznie, macie rację. Typowy drugoligowiec 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Wczoraj w finale EL w Poole jechał Woodward - 14 (3,w,2,w,3,6!,w), trochę sporo wykluczeń ale miał na rozkładzie Holdera i Watta, którzy w Poole są niezłymi kozakami. Mam nadzieje, że mimo wysokiego KSM-u nikomu nie przyjdzie do głowy odpuszczanie tego zawodnika. Dla porównania B. Pedersen - 4 (1,0!,2,1)
Jak zapewne pamietacie, bylem chyba najwiekszym oredownikiem Woodwarda na calym forum. Na II ligowe realia okazal sie dobrym napieraczem. Co do I ligi, mimo ogromnej sympatii, mam juz troche mieszane uczucia.... zwlaszcza przez pryzmat meczu w Pile. Gdyby ksm byl chociaz o te 1,5pkt mniejszy to nawet bym sie nie zastanawial, a tak to sam nie wiem. Duzo zalezy od samego Woodwarda, czy bedzie chcial zainwestowac sporo zielonych w sprzet (bo sam przyznal, ze jego tegoroczne silniki to te wyremontowane Rzeszowskie oraz Miszkolcowe... niby I liga, ale jednak troche czasu temu). No chyba, ze bedziemy jechac tylko i wylacznie o utrzymanie (odpukac!). W innym wypadku czeka go raczej lawka, a na to on sam raczej nie pojdzie, zwlaszcza, ze na pewno ofert mu brakowac nie bedzie zwlaszcza z II-go ligowego frontu.
nie wydaje mi sie aby na dzien dzisiejszy kluby drugoligowe bylo stac na angaz Woodworda
może Opole...
może Opole...
Z niczego może być tylko nic.
Mam pytanko, czy ktoś z forumowiczów kupował kalendarz żużlowy 2012 na www.sportowefakty.pl ?
Proszę o w miarę szybką odpowiedź.
Proszę o w miarę szybką odpowiedź.

W moich żyłach mam metanol, w sercu MOTOR od małego !
Dzikie karty przyznane. Mam nadzieje, ża nasi działacze już zaczeli podchody:)
KSMy naszych tegorocznych asów na przyszły sezon:
Cameron Woodward - 8,40
Paweł Miesiąc - 7,33
Karol Baran - 7,08
Tyron Proctor - 6,39
Mariusz Puszakowski - 6,00
Cameron Woodward - 8,40
Paweł Miesiąc - 7,33
Karol Baran - 7,08
Tyron Proctor - 6,39
Mariusz Puszakowski - 6,00
To zestawienie plus junior 2,5 daje 37,7. Junior zagraniczny to już 41,7.
No i KSM zagranicznych zawodnikow, o ktorych sie pisze na forum:
Darcy Ward 10,27
Fredrik Lindgren 9,16
Antonio Lindbaeck 9,56
Tai Woffinden 8,80
Chris Harris 7,90
Bjarne Pedersen 7,49
Peter Karlsson 7,12
Darcy Ward 10,27
Fredrik Lindgren 9,16
Antonio Lindbaeck 9,56