Żużel w TV
Re: Żużel w TV
sopcast nie chce zajarzyc a na DrHTV sie ciac zaczelo od 10 minut;/
sprzedał....
-
mariusz1987
- Junior
syfy piszą, że zakończone po 16 biegach a na espeedway jest rozpiska,że było 20, kto kłamie??
-
mariusz1987
- Junior
dzięki, swoja droga nieźli są, ciekawe są wzięli wyniki biegów, które się nie odbyły 
z urny... wyborczej 
4. final IMSJ w Gnieznie - TVP Sport lub http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport
Motor mocny
Brawo Magic! Ale to jest świetny zawodnik. Może dzisiaj nie pokazał tego w pełni ale naprawdę zasłużył na ten tytuł. To jest materiał na mistrza świata i ogromny skarb Sparty Wrocław. Jeśli nie będą w stanie go zatrzymać na przyszły sezon to będzie to największa porażka wrocławskiego żużla od paru lat. Ale jeśli odejdzie ze względu na pieniądze to nie będzie można mieć do niego pretensji bo musi zadbać o sprzęt aby dalej się rozwijać.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Janowski, Pawliccy, Dudek, Zmarzlik. Wszyscy oni moga zrobic kariere w GP, ale takich mlodych megatalentow w Polsce bylo juz paru. Zobaczymy jak im pojdzie za pare lat.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Oczywiście masz rację. Ale wydaje się Maciek i bracia mają poukładane w głowie, nie uderza im sodówka i życzę im wspaniałych karier.
Piękny wyścig dodatkowy Przemka i Darcyego. Szkoda że Przemek nie dał rady ale brąz to też ogromny sukces. Świetna robota chłopaki.
Piękny wyścig dodatkowy Przemka i Darcyego. Szkoda że Przemek nie dał rady ale brąz to też ogromny sukces. Świetna robota chłopaki.
RadeKas pisze:Janowski, Pawliccy, Dudek, Zmarzlik. Wszyscy oni moga zrobic kariere w GP, ale takich mlodych megatalentow w Polsce bylo juz paru. Zobaczymy jak im pojdzie za pare lat.
ja naprawde nie wiem jak to mozliwe, ze oni w tym skladzie przegrali ze Szwedami w Rawiczu :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
RadeKas pisze:Janowski, Pawliccy, Dudek, Zmarzlik. Wszyscy oni moga zrobic kariere w GP, ale takich mlodych megatalentow w Polsce bylo juz paru. Zobaczymy jak im pojdzie za pare lat.
Dudek jest dosyć dobry, jakiś talent ma, ale megatalent? określenie wg mnie mocno na wyrost.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:RadeKas pisze:Janowski, Pawliccy, Dudek, Zmarzlik. Wszyscy oni moga zrobic kariere w GP, ale takich mlodych megatalentow w Polsce bylo juz paru. Zobaczymy jak im pojdzie za pare lat.
Dudek jest dosyć dobry, jakiś talent ma, ale megatalent? określenie wg mnie mocno na wyrost.
Już prędzej pogrubiłbym tu Zmarzlika. Pasuje do tego towarzystwa jak ja do baletu...
No tak, w końcu komplet punktów w meczu o 3. miejsce Ekstraligi każdy 16-latek robi z palcem w ... 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
kibicLBN pisze:Dudek jest dosyć dobry, jakiś talent ma, ale megatalent? określenie wg mnie mocno na wyrost.
To megatalenty i tak bylo z przymruzeniem oka, bo jakie z nich talenty okaze sie dopiero za pare lat.
Manitou. Mowisz o tym Zmarzliku co w wieku 16 lat robi komplety w elidze? No slabiak.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:kibicLBN pisze:Dudek jest dosyć dobry, jakiś talent ma, ale megatalent? określenie wg mnie mocno na wyrost.
To megatalenty i tak bylo z przymruzeniem oka, bo jakie z nich talenty okaze sie dopiero za pare lat.
Manitou. Mowisz o tym Zmarzliku co w wieku 16 lat robi komplety w elidze? No slabiak.
Ej ty specjalisto z miodem w uszach
Zmarzlik jest utalentowany, ale on ma 16 lat i jeszcze nie jest ustabilizowany, może jak będzie miał 18-19 to regularnie będzie udowadniał swą wartość, no i w jego przypadku znakomita większość dobrych występów miała miejsce na domowym torze w Gorzowie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Janowski jest wielkim talentem wsrod juniorow, ale nie znaczy to ze bedzie robil to samo na seniorce. Nie znaczy to tez, ze nie bedzie i zycze mu samych kompletow oraz sukcesow w GP.
A to gdzie Zmarzlik robil komplety nie ma znaczenia. W tym wieku wiekszosc zuzlowcow ledwo w luk sie sklada i moze zrobi 5 punktow w II lidze. Oby sie chlopak rozwijal.
A to gdzie Zmarzlik robil komplety nie ma znaczenia. W tym wieku wiekszosc zuzlowcow ledwo w luk sie sklada i moze zrobi 5 punktow w II lidze. Oby sie chlopak rozwijal.
Richie Faulkner:
Na przykład taki Ząbik czy Hlib też byli uważani za megatalenty ale zagubili się gdzieś po drodze do kariery. Mam nadzieję że z Maćkiem, Dudkiem, Zmarzlikiem czy braćmi będzie inaczej. Mówienie o Zmarzliku że nie jest dużym talentem jest bezpodstawne. Gość w wieku 16 lat robi takie wyniki a tu gadanie że nie jest dużym talentem. Oby więcej takich beztalenciaków, którzy są w pierwszej ósemce IMŚJ w Lublinie 
Doskonale pamiętam ten komplet Zmarzlika, tak samo jak Wy drodzy forumowicze doskonale wiecie, że raz do roku to i ślepy po**cha. Jakoś Dudek wydaje mi się stabilniejszy jeżeli chodzi o wyniki w lidze i zawodach indywidualnych, a co do Zmarzlika to pożyjemy zobaczymy.
Przede wszystkim - Zmarzlik jest 3 lata mlodszy od Dudka. Nie mogl nawet wystartowac w kilku meczach ekstraligi, ze wzgledu na brak ukonczenia 16 roku zycia. Narazie Patryk jest stabilniejszy - ma zdecydowanie wieksze doswiadczenie, ale podejrzewam, ze w przyszlym sezonie to sie wyrowna. Osobiscie jestem wielkim fanem Bartka - bardzo fajnie wyglada na motocyklu, ma nienaganna technike. Bedzie mial jeszcze kilka podejsc w finale IMSJ i jestem niemal pewien, ze w koncu uda mu sie zdobyc zloto.
Nikt nie powiedział że Dudek jest gorszy od Zmarzlika. Jednak byle kto nie przyjdzie i nie zrobi kompletu w meczu o 3 miejsce w ekstralidze. Oczywiście dopiero za parę lat się okaże jaki jest materiał na żużlowca ze Zmarzlika. Czy będzie mu się chciało dalej ciężko pracować, czy mu sodówka nie uderzy (np. jak Hlibowi). Ale już teraz można stwierdzić że talent chłopak ma nieprzeciętny i ma szansę na jazdę na wysokim poziomie.
Dudek starszy, bardziej doswiadczony, niby stabilniejszy, ale to jednak Zmarzlik jest wyzej w tegorocznych statystykach :]
METHANOL ADVENTURE TEAM