Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Lampard to wczoraj hat-trick urwal w Premier League
METHANOL ADVENTURE TEAM
No bo chlopak jest wszechstronnie utalentowany
.
Jeszcze widzialem go w TV na animal planet:

Jeszcze widzialem go w TV na animal planet:

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A Baranów na przestrzeni ostatnich Miesięcy tam nie widziałem żeby Leśniczy pilnował
Ciekaw jestem kiedy będzie pierwszy kontrakt. Mogliby zrobic jak w ostatnim meczu w sezonie 2003 i podpisać na meczu przy publiczności. Tylko żeby się nie skończyło tak jak wtedy 
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
No mogli by przekreślić datę na tamtym kontrakcie i zmienić na 2012:)
Gdzieś w tych ankietach wygrywają zawodnicy bez ambicji i celów (oprócz Camerona )
Taki Lindgren albo B. Pedersen to był by hit a tu jakieś Lee Richardsony. Kontraktując Barana Miesiąca czy Jeleniewskiego potrzebny nam zawodnik z dużym doświadczeniem. Taki prawdziwy lider. Świetnie w tej roli sprawdził by się Fredka. Trochę by była kiszka jak w II lidze ogłoszony skład wg. wielu aż za mocny na II lige, a za rok po awansie zawodnicy podobnego formatu walczący o utrzymanie.
Taki Lindgren albo B. Pedersen to był by hit a tu jakieś Lee Richardsony. Kontraktując Barana Miesiąca czy Jeleniewskiego potrzebny nam zawodnik z dużym doświadczeniem. Taki prawdziwy lider. Świetnie w tej roli sprawdził by się Fredka. Trochę by była kiszka jak w II lidze ogłoszony skład wg. wielu aż za mocny na II lige, a za rok po awansie zawodnicy podobnego formatu walczący o utrzymanie.
A ja będę bronił Lee. Może nie jest to Lindbaeck ale doświadczenie ma i dosyć spore. Jest średniakiem w ekstralidze w pierwszej lidze byłby naprawdę dobrym seniorem. Mógłby nawet jakąś parę prowadzić. Od razu przypomina mi się sezon 2003, kurcze Lee to był bardzo dobry żużlowiec ale również był fajnym wyluzowanym kolesiem. Pamiętam nawet, nie wiem czy to prawda ale za ostatni mecz sezonu 2003 ze Stalą Gorzów Lee podobno wziął mniej kasy bo poprostu chciał do Lublina przyjechać. Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi Szkoda ,że sprawy się tak potoczyły. Swojego czasu była na tym forum ankieta z pytaniem "Czy wierzysz w powrót Lee Richarsona?". Nie dałbym się za niego pokroić ale on i Daniel byliby dla mnie chyba najfajniejszym duetem seniorów.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
tylko ze nam potrzebna jest gwiazda a nie "dobry senior".
Gelo pisze:tylko ze nam potrzebna jest gwiazda a nie "dobry senior".
znaczy Peter Karlsson??
średnia w tym roku 1,513
Richarsson - 1,485,
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Lee rok temu osiagnal srednia na poziomie Lindbaecka z tego sezonu. Jak dla mnie podobny poziom prezentuja. Moze z leciutkim wskazaniem na Antonio.
Polecam przeanalizowac wystepy Lee w Polsce. Jak dla mnie pewny zawodnik na I lige.
http://speedway.com.pl/search/?q=lee
Polecam przeanalizowac wystepy Lee w Polsce. Jak dla mnie pewny zawodnik na I lige.
http://speedway.com.pl/search/?q=lee
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
ta srednia z 2003 naprawde jest imponujaca, niesamowity sezon mial wtedy u nas
METHANOL ADVENTURE TEAM
Tym bardziej, ze od tego czasu tylko raz jezdzil w 1 lidze i zrobil srednia niewiele gorsza. Inna sprawa czy mamy w ogole szanse wyrwac go z Rzeszowa? Czarno to widze.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Tym bardziej, ze od tego czasu tylko raz jezdzil w 1 lidze i zrobil srednia niewiele gorsza. Inna sprawa czy mamy w ogole szanse wyrwac go z Rzeszowa? Czarno to widze.
Też tak uważam, ze nie da rady wyciagnac Lee z Rzeszowa. Łatwiej będzie wyrwać kogoś z GP jesli utrzymany będzie zapis o jednym zawodniku z GP w klubie w sezonie 2012
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

Monter_77 pisze:Gelo pisze:tylko ze nam potrzebna jest gwiazda a nie "dobry senior".
znaczy Peter Karlsson??
średnia w tym roku 1,513
Richarsson - 1,485,
Nie Karlsson - mam na mysli kogos z GP (juz to pisalem - zawodnicy pokroju Lindbaecka, Lindgrena, Harrisa są w naszym zasiegu... to znaczy powinni byc). Okularnik mógłby byc jako drugi obco w druzynie - tak na 8 -10 punktów w pierwszej lidze. Jak dla mnie z grupy zawodników o poziomie nazwijmy to "z pogranicza GP" jest najpewniejszy. Ale chyba trener Dzikowski go nie chce - podobnie jak Richardsona.
Ja mam przeczucie ze Toi Woffinden u nas może się pojawić. Razem z Dzikowskim pracowali w Czewie i chwalili sobie współpracę. Pewnie by go trener chciał mieć w drużynie.
Ostatnio czytałem forum rzeszowskie i wszyscy zgodnie twierdzą, że Kuciapszczak dostaje kopa w 4 litery. Wiem, że zaraz wszyscy podniosą lament, że po co kolejny józek ale jak spojrzałem na liczby to gość jest jednym z najpewniejszych seniorów w 1 lidze. W ekstralidze nigdy sobie nie radził za to w 1 nie schodzi po niżej pewnego poziomu. Do tego nasz tor zawsze mu leżał.
Średnie z 1 ligi z ostatnich lat:
2010 - 2,056
2009 - 1,957
2008 - 1,959
2005 - 2,320
2004 - 2,063
2003 - 2,270
Składzik bym widział taki:
Kuciapszczak
Baran/Miesiąć
Jeleniewski
Woodward lub ktoś lepszy jak się da załatwić
ktoś z GP
junior
junior
Średnie z 1 ligi z ostatnich lat:
2010 - 2,056
2009 - 1,957
2008 - 1,959
2005 - 2,320
2004 - 2,063
2003 - 2,270
Składzik bym widział taki:
Kuciapszczak
Baran/Miesiąć
Jeleniewski
Woodward lub ktoś lepszy jak się da załatwić
ktoś z GP
junior
junior
Kasprzak z racji niskiego KSM (średnia meczowa) stał się bardzo rozchwytywanym żużlowcem. Interesują się nim Falubaz, Stal Gorzów i Unibax Toruń. Pedersen może wylądować w Lubelskim Węglu, a Lindgren we Włókniarzu Częstochowa. Ułamek znalazł się na liście PGE Marmy i Lotosu Gdańsk.
zródło espeedwa.pl
zródło espeedwa.pl
Z niczego może być tylko nic.
No mogłaby być to prawda Bjarne Pedersen i Kościuch to dla mnie niewątpliwe wzmocnienia.
100 x tak dla Lee, pamiętam jak do dziś jego styl jazdy u nas na torze, te rajdy pod bandą... czarny kevlar Hagona... przesympatyczny człowiek i jak na moje gwarantujący min. 10 pkt.
To także pamiętam, był nawet wywieszony transparent podczas meczy że go chcemy u nas... mimo wszystko jaaa gooo tuuuu chceeee!
Jeszcze jakby ktoś z 2ójki Kościuch/Miśkowiak doszedł + Jeleń, zostałby Baran np. to już mamy pake na conajmniej środeczek tabeli... Jednak to nie ode mnie zależy i można gdybać i zastanawiać sie tylko nad tymi... "wzmocnieniami" jednakowoż byłbym zadowolony powyższymi transferami...
Swojego czasu była na tym forum ankieta z pytaniem "Czy wierzysz w powrót Lee Richarsona?". Nie dałbym się za niego pokroić ale on i Daniel byliby dla mnie chyba najfajniejszym duetem seniorów.
To także pamiętam, był nawet wywieszony transparent podczas meczy że go chcemy u nas... mimo wszystko jaaa gooo tuuuu chceeee!
Jeszcze jakby ktoś z 2ójki Kościuch/Miśkowiak doszedł + Jeleń, zostałby Baran np. to już mamy pake na conajmniej środeczek tabeli... Jednak to nie ode mnie zależy i można gdybać i zastanawiać sie tylko nad tymi... "wzmocnieniami" jednakowoż byłbym zadowolony powyższymi transferami...
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd! ghia sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi!
Lee bardzo pozytywnie zapisał się w historii naszego klubu. Też zapamiętałem, że kilka razy godził się na obniżenie stawki, jako pierwszy podpisał kontrakt na kolejny sezon i mecz barażowy... zawsze będę uważał, że nie chciał robić nam krzywdy 
Pewnie są od niego lepsi, ale ma to coś co dla kibiców jest bardzo ważne - przywiązanie do drużyny. I choć uważam, że jego szanse na powrót do Lublina w tym sezonie są bardzo małe, to zawsze będę go chętnie widział w naszej drużynie.
Pewnie są od niego lepsi, ale ma to coś co dla kibiców jest bardzo ważne - przywiązanie do drużyny. I choć uważam, że jego szanse na powrót do Lublina w tym sezonie są bardzo małe, to zawsze będę go chętnie widział w naszej drużynie.
- niespokojny
- Trener
Dajcie Richardsona do pary z Miesiacem, bedzie ciekawie
Woffinden raczej odpada, bo ma bardzo wysoki KSM, tak jak zawodnicy z GP.
Ze wszystkich z GP najmniej bym chcial u nas B. Pedersena
.To juz nie ten zawodnik co kiedys, jazda jakas bezbarwna. Juz wole Harrisona, a najchetniej Lindgrena 
Ze wszystkich z GP najmniej bym chcial u nas B. Pedersena
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gelo pisze:Monter_77 pisze:Gelo pisze:tylko ze nam potrzebna jest gwiazda a nie "dobry senior".
znaczy Peter Karlsson??
średnia w tym roku 1,513
Richarsson - 1,485,
Nie Karlsson - mam na mysli kogos z GP (juz to pisalem - zawodnicy pokroju Lindbaecka, Lindgrena, Harrisa są w naszym zasiegu... to znaczy powinni byc). Okularnik mógłby byc jako drugi obco w druzynie - tak na 8 -10 punktów w pierwszej lidze. Jak dla mnie z grupy zawodników o poziomie nazwijmy to "z pogranicza GP" jest najpewniejszy. Ale chyba trener Dzikowski go nie chce - podobnie jak Richardsona.
Moim zdaniem, jeśli chcemy mieć gwiazdę, która będzie magnesem dla kibiców, którzy w tej chwili średnio interesują się żużlem i wciąż powtarzają: "kiedyś to był żużel", potrzebny nam nie Lindgren, Lindbaeck, czy Harris których nikt średnio zainteresowany żużlem nie kojarzy, a Nicki Pedersen, czy Greg Hancock, którzy prawdopodobnie wylecą ze swoich obecnych teamów.
Może się też okazać, że Piotrek Protasiewicz będzie bezrobotny w e-lidze.
Jeśli jednak nie uda się zakontraktować gwiazdy, stawiałbym na Harrisa lub Lindgrena.
Lindgren + Lee + Daniel. W sumie fajne trio. Ciekaw jestem jakie mieliby wymagania finansowe, z tym ,że watpię żeby Dzikowski był nimi zainteresowany.
niespokojny pisze:Dajcie Richardsona do pary z Miesiacem, bedzie ciekawie![]()
Ze wszystkich z GP najmniej bym chcial u nas B. Pedersena.To juz nie ten zawodnik co kiedys, jazda jakas bezbarwna. Juz wole Harrisona, a najchetniej Lindgrena
a kiedy on jezdzil 'barwnie'? z przerazeniem w oczach ogladalem w tym roku GP Challenge i modlilem sie zeby jakis defekt mu sie przytrafil w ostatnim starcie :]
nie zmienia to faktu, ze jest to pewniak jak na I lige, w latach 2007-2009 najnizsza srednia na zapleczu - 2,419
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jazda Bjarne moze i bezbarwna, ale na pewno skuteczna. Ale jak zobaczylem ten cytat pare postow wyzej, to przez chwile pomyslalem, ze chodzi o Nickiego
.
Richie Faulkner: