Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
Akurat nie przytoczyłeś wybitnie trafnych przykładów. Niby dlaczego Hampel lub Gollob mieliby jeździć w I lidze? Poza tym o problemach finansowych Bydgoszczy jest głośno nie od dziś. Zobaczymy jak to będzie wyglądać finansowo, ale przypuszczam, że Piła będzie dysponowała porównywalnymi lub większymi środkami od nas. Poza tym, to i tak nieistotne. Miśkowiak będzie jeździł w ekstralidze. A co do Barana... Nie trzeba daleko szukać. W ubiegłorocznych barażach z "pierwszoligowcami" zarówno w Lublinie, jak i Rybniku radził sobie bardzo dobrze.
Ostatnio zmieniony 2 października 2011, o 15:48 przez koczek, łącznie zmieniany 1 raz.
kibicLBN pisze: jak oceniacie szanse na śr. powyżej 1,5 takiego delikwenta?
Jak dla mnie 1%
Moze jakis zakladzik?;>
Motor mocny
Koczek jak bedziemy kazdego potencjalnego zawodnika rozkladac na czynniki pierwsze to niedlugo okaze sie, ze tylko Jelen, Stachyra i Piszcz beda chcieli dla nas jezdzic.
Zuzlem nie rzadzi logistyka tylko pieniadze. Jak damy odpowiednio wiecej niz inni to bedzie tu jezdzil i Miskowiak, i Chrzanowski. Inna sprawa czy damy.
Zuzlem nie rzadzi logistyka tylko pieniadze. Jak damy odpowiednio wiecej niz inni to bedzie tu jezdzil i Miskowiak, i Chrzanowski. Inna sprawa czy damy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
jerry78 pisze:A czy przypadkiem nie zostanie zmniejszony maksymalny ksm w przyszłym sezonie? Coś mi się obiło o uszy, że w ekstralidze ma być max 41, więc chyba w I lidze jeszcze niższy, ale nie wiem czy to przeszło.
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale komentator podczas relacji z finału potwierdził, że w ekstalidze w następnym sezonie będzie max ksm = 41 (z wyjątkiem pozostawienia składu bez zmian). Ciekawy jestem jak to będzie wyglądało w I i II lidze, bo tutaj póki co nie słyszałem o żadnych zmianach. No nic, zobaczymy, ale po marynarkowych można się wszystkiego spodziewać.
O tym, że będzie 41 w Elidze zdecydowano rok temu. Na 1 i 2 przyjdzie dopiero czas.
L. Przepisy o Kalkulowanej Średniej Meczowej (KSM)
1. O ile w przepisie nie wskazano inaczej, przepis dotyczy wszystkich rozgrywek,
to jest: DMP, DM I Ligi i DM II Ligi.
2. W sezonie 2011 ustala się:
- dla drużyny zgłoszonej do zawodów DMP minimalną KSM o wartości 34
pkt i maksymalną o wartości 44 pkt, z zastrzeżeniem przepisów pkt 14,
- dla drużyny zgłoszonej do zawodów DM I Ligi minimalną KSM o wartości
34 pkt i maksymalną o wartości 42 pkt,
- dla drużyny zgłoszonej do zawodów DM II Ligi minimalną KSM o wartości
28 pkt i maksymalną o wartości 40 pkt.
3. W sezonie 2012 ustala się dla drużyny zgłoszonej do zawodów DMP minimalną
KSM o wartości 34 pkt i maksymalną o wartości 41 pkt, z zastrzeżeniem
przepisów pkt 14
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Żużlowiec z Grand Prix znajdzie się w kadrze Lubelskiego Węgla KMŻ?
http://www.kurierlubelski.pl/sport/lube ... ,id,t.html
http://www.kurierlubelski.pl/sport/lube ... ,id,t.html
I tak to na łamach Kuriera jeden z uzytkowników przedstawił w pigułce całą dyskusję w tym temacie 
Każdemu jego Everest...
Kościuch jak najbardziej przydatny w I lidze w Poznaniu obok Miśka szalał a do pełni szczęścia Misiek, Kościuch, Jeleń i zawodnik z GP:)