Wyjazd do Równego 25.09.2011
Re: Wyjazd do Równego 25.09.2011
Osobówką to najbliżej przez Zosin,ale większe busy to raczej na Dorohusk.
PS:To ile tych busów się tam wybiera?
PS:To ile tych busów się tam wybiera?
Wielkie DZIEKI za wyjazd Wojtek 
ps. jesli kogos to interesuje to wtedy zatrzymali nas tzn "Kozacy", organizacja spoleczna, ktora zajmowac sie miala pilnowaniem porzadku a de facto sciagala haracze i starala sie wymusic pieniazki tak jak od nas
. A ci panowie co potem podjechali i ich zatrzymali to byl oddzial "Kobra" z ministerstwa spraw wewnetrznych 
ps. jesli kogos to interesuje to wtedy zatrzymali nas tzn "Kozacy", organizacja spoleczna, ktora zajmowac sie miala pilnowaniem porzadku a de facto sciagala haracze i starala sie wymusic pieniazki tak jak od nas
Motor mocny
Ja pier...
Czarno widzę to Euro 2012 w obliczu tego co wczoraj zobaczyłem. Ciekaw jestem jak te Kozaki i Kobry będą się porozumiewać z jakimiś Angolami czy Niemcami skoro nawet z "Paljakami" nie są w stanie
A wyjazd super, szczególnie droga powrotna bo przed meczem to niezła stypa była + te przygody w lesie pod Łuckiem. 300 kilometrów pokonaliśmy w 9,5 godziny i na stadion dotarliśmy dopiero w trakcie prezentacji
A wyjazd super, szczególnie droga powrotna bo przed meczem to niezła stypa była + te przygody w lesie pod Łuckiem. 300 kilometrów pokonaliśmy w 9,5 godziny i na stadion dotarliśmy dopiero w trakcie prezentacji
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wyjazd, ktory dlugo zapadnie w moja pamiec. Tyle przygod, folkloru i takiej specyficznej atmosfery to nigdzie nie ma poza Ukrainą 
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Czy osoba, ktora robila pod koniec zdjecie na torze czyta to forum? Jak tak to prosze, wrzuc je na jakiegos imageshacka czy cus i wyslij mi na PW 
Motor mocny
Gdzie na PW, dawać tu na forum 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Wyjazd dobry z przygodami samochod zepsuty.Wielkie podziekowania dla chłopaków którzy nas dociągneli do Dorohuska.Maaaaaaaacie taaaaaka wielką wódke od nas.
Dziękuje jeszcze raz ten najbardziej nerwowy na granicy.
Wyjazd pierwsza klasa! Przygoda na trasie, sam mecz i gościnni ludzie z Lwowa 
Ja poproszę również o zdjęcia i filmiki z feralnej kontroli- sporo ludzi fotografowało.
Ja poproszę również o zdjęcia i filmiki z feralnej kontroli- sporo ludzi fotografowało.
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Również pozdrawiamyFantys pisze:Wyjazd dobry z przygodami samochod zepsuty.Wielkie podziekowania dla chłopaków którzy nas dociągneli do Dorohuska.Maaaaaaaacie taaaaaka wielką wódke od nas.
No non stop suneliśmy 80/90
Vento stoi sobie na cpnie na orlenie koło Scani obraziliśmy się
ma kare i niech teraz cierpni sobie.Wielkie dzięki jeszcze raz,bo przez nas straciliście trochę czasu.
kylong pisze:Wyjazd pierwsza klasa! Przygoda na trasie, sam mecz i gościnni ludzie z Lwowa
Proszę bardzo

Ostrowskie tablice 
Ponawiam pytanie czy ktos posiada zdjęcie po meczu kiedy na torze robimy sobie wspólne zdjęcie ?
Podbijam. Ze 3 aparaty chyba były w użyciu, więc może ktoś się podzieli... 
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
juz myslalem, ze dopiero teraz wracacie. w sumie bym sie nie zdziwil:)
carpe diem!
Nie ale bardzo by mi zależało na tej fotce.
Pewnie nie o to do końca chodziło,ale fotek grupowych po awansie nie mam...
Można zatem ten filmik z celebrowania awansu potraktować jako:"przeżyjmy to jeszcze raz"
http://youtu.be/AIvlYIjuONk
Można zatem ten filmik z celebrowania awansu potraktować jako:"przeżyjmy to jeszcze raz"
http://youtu.be/AIvlYIjuONk
Fakt, faktem, że ze 3 czy 4 osoby robiły zdjęcie grupowe gdzie staliśmy wszyscy na torze naprzeciwko wyjazdu z parku maszyn. Ale pewnie to byli sami zawodowi fotoreporterzy więc za tę fotkę będą chcieli jakieś grube pieniądze
Innego wyjaśnienia nie widzę, czemu przez ponad kwartał nigdzie tego zdjęcia nie można było ujrzeć...
Znam jednego, który miał. Podpytam czy da.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Jak by Ci się udało ją dosrtać to poprosze.