w takiej euforii da rade.
Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA]/15:00[PL]
- Łoptymista
- Trener
Re: Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA] / 15:00[
oj tam
Z miesiac temu ktos w Lublinie zgarnal 6 w totka, to niech sie przysluzy spoleczenstwu
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
Kto sie spodziewal, ze ten sezon bedzie tak emocjonujacy? No kto? Narzekania, ze bedziemy wszystkich lali do 30 i zero emocji. A tu los jaki przewrotny lubi byc. Sezon to byl horror z happy endem
. Gratulacje dla wszystkich ze sie nie poddali i walczyli do konca.
W sumie to kazda druzyna przegrala minimum raz u siebie i wygrala minimum raz. Tak wyrownanej ligi dawno nie bylo
Jest I liga! W Lublinie jest I liga!
W sumie to kazda druzyna przegrala minimum raz u siebie i wygrala minimum raz. Tak wyrownanej ligi dawno nie bylo
Jest I liga! W Lublinie jest I liga!
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Hip hip - hura, hip - hura
Starym stadionowym zwyczajem Wielkie Brawa i gratulacje za awans. Wielkie podziękowania przede wszystkim dla trenera i chłopaków, a szczególnie dla Miesiąca, Karola i Patryka. Dwaj pierwsi wnieśli pod koniec wreszcie nową jakość do zespołu, a Patryk zrobił na juniorce wszystko to, czego nie mogliśmy się od kilku lat doczekać. Tu gratulacje dla Sprawki, że dopiął temat w odpowiednim momencie (jeśli to on dopinał, bo takowej wiedzy nie posiadam)
Do pelni szczescia brakuje tylko przegranych barazow serkow 
kilar pisze:Do pelni szczescia brakuje tylko przegranych barazow serkow
dokładnie. nigdy nie życzyłam nikomu źle, ale nie chcę ich w 1 lidze
A ja chce. Fajny wyjazd. Dajmy spokój Ostrovii.
Ten taniec radości naszych po meczu piękna sprawa. Popłakałem się.
Ten taniec radości naszych po meczu piękna sprawa. Popłakałem się.
Ja wolę Poznań 
Tak radość po meczu - piękna! I Suchy machający płonącą marynarką...
Tak radość po meczu - piękna! I Suchy machający płonącą marynarką...
-
Zaratustra
- Kadrowicz
agu87 pisze:kilar pisze:Do pelni szczescia brakuje tylko przegranych barazow serkow
dokładnie. nigdy nie życzyłam nikomu źle, ale nie chcę ich w 1 lidze
A ja nie mam nic na przeciwko, żeby Ostrów był z nami w lidze. Cytując klasyka; na cóż nam szukać nowego wroga, jak tuż za płotem znalazł się stary
18 kwietnia 2011r
Jakby to powiedzieć, ładnie wyprorokowałem
Historia lubi się powtarzać
Za Tadzia dam się pokroic w plasterki
Nie no przesadziłem, ale Tadzio ma wrócić i koniec!
Kij z gwiazdami jak nie będzie maskotki takiej jak Tadzio. U nas może być juniorem na śr. 1,4 w I lidze. Do tego jeszcze Lindgren i paru innych i jazda
kibicLBN pisze:kibicLBN pisze:Masi pisze:KSM dolny zrobia nawet jak przyjadą takim składem jak wczoraj i zamiast Siwsta i Borodaja Ukraincy z 2,50. O ile Nosow będzie.
Ale szykuje sie nuda i coś czuję, że nie dośc, że mecz sie opozni (przemowienia, swiecenia itp.) to jeszcze bedzie kilka upadków jesli tor bedzie taki jak w sparingu. 30 pkt to dzisiaj dla Kaskadu nieosiągalny szczyt marzeń.
I przypomina się legendarny mecz z Rawiczem sprzed roku, kiedy to po walce do ostatniego biegu wygraliśmy 4 punktami a miało być do 25
a nie mówiłemNawet różnica ta sama
Dziś mówiliście, że bez Śwista max zrobią 25, a wtedy że bez Aldena nie więcej niż 25
De javu, tylko że jak w tym roku skończymy na 2. miejscu to będzie ok.
Jakby to powiedzieć, ładnie wyprorokowałem
Historia lubi się powtarzać
Davv pisze:Robson pisze:Co Wy z tym Kostro... tylko dlatego,że sympatyczny??
Może dlatego, że na dwóch wymiataczy nie mamy szans, a Kostro u nas się sprawdzał i powinien być solidnym juniorem w 1 lidze... Zresztą leszpy sympatyczny Kostro, który coś tam powinien punktować niż kolejny wynalazek w stylu Łukaszewskiego.
Za Tadzia dam się pokroic w plasterki
Kij z gwiazdami jak nie będzie maskotki takiej jak Tadzio. U nas może być juniorem na śr. 1,4 w I lidze. Do tego jeszcze Lindgren i paru innych i jazda
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
gratuluje calej druzynie!!!!!!!!!!!
dostarczyli nam w tym roku wiele roznych emocji ale najwazniejsze ze zakonczyli jako zwyciescy!!!!!!!!!! brawo!!!!!!!!!!!!!
jest 1sza liga w Lublinie:)
dostarczyli nam w tym roku wiele roznych emocji ale najwazniejsze ze zakonczyli jako zwyciescy!!!!!!!!!! brawo!!!!!!!!!!!!!
jest 1sza liga w Lublinie:)
Różnie było w tym sezonie, ale w końcu jest upragniony awans. Zgodnie z przewidywaniami lekko jednak dzisiaj nie było, tym bardziej nasza wygrana cieszy. Gratulacje dla całej drużyny i trenera Dzikowskiego. Brawa dla ekipy wyjazdowej, za to że reprezentowała lubelskich kibiców na Ukrainie.
Jest 1 liga, w Lublinie jest 1 liga, nareszcie jest 1 liga!:)
Jest 1 liga, w Lublinie jest 1 liga, nareszcie jest 1 liga!:)
jeju jak sie ciesze ze w koncu nie bede ogladal Nowaczyków, Czechowiczów itp
gratki dla całego zespołu i trenera
gratki dla całego zespołu i trenera
Z niczego może być tylko nic.
Jezuuuuuuuu jak się ciesze jakbym wygrał 6 w totka
Zdrówka chłopaki za awans do 1 ligi jakże upragnionego OLE
A ja w tym radosnym dniu proponuję abysmy wszyscy zaśpiewali:
"Hej Motor Lublin sialalala, Hej Motor Lublin sialalala, Hej Motor Lublin sialalala..." i kręcili przy tym na okrągło szalikami.
Jak się bawić to na całego
Gratulacje dla chłopaków za awans.
"Hej Motor Lublin sialalala, Hej Motor Lublin sialalala, Hej Motor Lublin sialalala..." i kręcili przy tym na okrągło szalikami.
Jak się bawić to na całego
Gratulacje dla chłopaków za awans.
Każdemu jego Everest...
Od dwóch godzin siedzę i macham szalikiem
.
Lubelski Klub Węglowy
Gratulacje i słowa uznania dla chłopaków. To wielki dzień dla lubelskiego speedway'a i dla nas kibiców. Wielkie słowa uznania dla wszystkich bez wyjątku i dla tego, który tak poukładał drużynę, że jest drużyną a nie zlepkiem indywidualności - Grzegorza Dzikowskiego. Wielkie słowa uznania trenerze! Dziękuję Wam wszystkim, którzy zapracowaliście na tak wielki sukces! Dzięki!
Ja siedzialem przed monitorem i dopingowałem sportowefakty .Ale w końcu!Dobre zakończenie sezonu! 
Gratulacje dla lubelskiego żużla ! W końcu I liga .................!!!!!!!!!!!!!!
Podziękowania dla Panów: Tarasa, Żuka i Wojciechowskiego i mimo wszystko p. Sprawki bez tych ludzi awansu by nie było ! Dziękuję....Popłakałem się ze szczęścia dziś koło 17.00 w robocie....
AWANS 2011 !!!!!!!
Dobryj deń, dobryj deń
Tu Motor Lublin Hello, Hello
Dobryj deń, dobryj deń
Tu pierwsza liga Hello, Hello.
Pozdrawiamy Zerovię!!!!!
Tu Motor Lublin Hello, Hello
Dobryj deń, dobryj deń
Tu pierwsza liga Hello, Hello.
Pozdrawiamy Zerovię!!!!!
GRATULACJE...
Czytam to forum mniej więcej od czasu kiedy Lublin spadł... obiecałem sobie założyć tu Profil po powrocie do I ligi... PERACTUM EST i niniejszym witam się z Wami.
Czytam to forum mniej więcej od czasu kiedy Lublin spadł... obiecałem sobie założyć tu Profil po powrocie do I ligi... PERACTUM EST i niniejszym witam się z Wami.
Don't think!!! DRINK!!!
No to wszystko jasne. Zasłużyliśmy i mamy 1 ligę! Teraz tylko zbudować mocny skład żeby nie za długo siedzieć w 1 lidze i cel EKSTRALIGA! 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Boze, jak ja sie ciesze, ze dokopalismy zerovii!
Gratulacje dla druzyny, to byl ciezki sezon, pelen skrajnych emocji, od porazki w Krakowie i u siebie z Pila, kiedy to przeklinalem na czym swiat stoi, po wielka radosc i slowa uznania, gdy wygrywalismy w Ostowie. Mam nadzieje, ze obecnosc na niemal wszystkich meczach jest odpowiednia rekompensata za wszystkie zle slowa. MOTOR!
Gratulacje dla druzyny, to byl ciezki sezon, pelen skrajnych emocji, od porazki w Krakowie i u siebie z Pila, kiedy to przeklinalem na czym swiat stoi, po wielka radosc i slowa uznania, gdy wygrywalismy w Ostowie. Mam nadzieje, ze obecnosc na niemal wszystkich meczach jest odpowiednia rekompensata za wszystkie zle slowa. MOTOR!