Cameron Woodward

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Cameron Woodward

#151 Postautor: kibicLBN » 27 września 2011, o 12:25

Ta nie będzie go w GP co przy nowych przepisach daje mu 100 % szans na super ofertę z eligi.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
DrPaiHiWo
Senior

#152 Postautor: DrPaiHiWo » 27 września 2011, o 12:38

Jejku ludzie opanujcie się, jeśli awansujemy to będzie czas na wizję składu. Jak na razie to jesteśmy na trzecim miejscu i jeździmy w barażach. Trzeba teraz spiąć pośladki i pokazać klasę na Ukrainie. Już w meczu otwarcia mieliśmy zmiażdżyć Równe. Na miejscu moderatora banowałbym wszystkie zuchwałe komentarze.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#153 Postautor: radonis » 27 września 2011, o 12:41

Holta jak jest zdrowy jest niezłym napieraczem, także w zależności od stanu po zabiegach będzie się rozwijał jego przyszłoroczny los.

Wracając do tematu Cam nieźle wczoraj jechał, choć nie ustrzegł się błędów. Nie ma strachu żeby miał się na czwartek popsuć.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#154 Postautor: Gelo » 27 września 2011, o 13:11

nie moge patrzec na jego jazde - nie cierpie go po prostu. technicznie jeden z najgorzej jezdzacych zawodnikow na swiecie. sylwetka tragiczna, zero panowania nad motocyklem - nawet jak jest zdrowy. Zresztą zaczyna powoli isc sladem Andersena czy Steada - gdzie nie jezdzil - był spalony. Ma tylko znakomity sprzet i nic poza tym.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#155 Postautor: RadeKas » 27 września 2011, o 13:15

Przez chwile myslalem, ze to o Woodwardzie :lol: .
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#156 Postautor: Gelo » 27 września 2011, o 13:36

wlasnie mialem edytowac :). Co do Camerona mam mieszane uczucia. Niby jezdzi skutecznie i raczej równo - ale w kazdej chwili moze mu sie trafic taki mecz jak w Pile, gdzie jest zupełnie bezradny. A prawdopodobienstwo takich meczów lige wyzej jest znacznie wieksze. Trzeba jeszcze pamietac, ze wiekszosc druzyn w 1 lige jezdzi na torach twardych a Cam najwyrazniej za takimi nie przepada.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#157 Postautor: Cooper » 27 września 2011, o 13:53

Z tego co sie dowiedzialem, to w Pile zadecydowala tylko i wylacznie usterka motocykla (pekniete costam), wykryta niestety dopiero po zawodach...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#158 Postautor: Remus » 27 września 2011, o 14:05

Ja słyszałem o pękniętym korbowodzie i bloku silnika co skutkowało utratą kompresji.
Obrazek

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#159 Postautor: stefanzdzialek » 27 września 2011, o 14:06

Też o tym słyszałem. Podobno pękła też przystawka od bulbulatora. :lol:

dominikkk78

#160 Postautor: dominikkk78 » 27 września 2011, o 14:24

Gelo pisze:Zresztą zaczyna powoli isc sladem Andersena czy Steada - gdzie nie jezdzil - był spalony. Ma tylko znakomity sprzet i nic poza tym.

Sorry, że wracam do tematu Holty, ale jak z Gela wypowiedzi wynika Holta byłby dla nas idealny buhahaha :P Andersen się spalił, Stead też jakoś nie powalił na kolana, pora na Holtę!
Pzdr :)

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#161 Postautor: Dobromir » 27 września 2011, o 14:44

Jak dla mnie kolesia trzeba przypilnować i to szybko, zanim dostanie 5 innych ofert i wtedy sobie będzie kalkulował.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#162 Postautor: kibicLBN » 27 września 2011, o 14:49

Cameron ma umiejętności techniczne na I ligę. Ma szeroki asortyment jeśli chodzi o mijanki, zdecydowanie największy w naszej drużynie. Znaczy się lubi atakować za równo po szerokiej, pod łokieć i na nożyce. Świetnie rozgrywa pierwszy łuk, potrafi wywieźć w płot, ogólnie gość ma pojęcie jak jechać. Ale z tego co ja widziałem ma średnie starty i nie zawsze jest wystarczająco szybki na trasie. Jednak przy odpowiednim sprzęcie faceta stać na średnią rzędu 1,6 no mooże 1,8 w I lidze. Przy takim KSM jaki będzie miał to chyba jednak się nie opłaci żadnemu klubowi poza tymi które walczyć będą jedynie o utrzymanie (czyt. Rybnik, Łódź).
Jednym słowem jeśli ktoś z tego składu miałby się pojawić w I lidze to tylko on. Reszta jest po prostu za słaba na śr. wyższą niż 1,5 w I lidze.

jerry78
Trener

#163 Postautor: jerry78 » 27 września 2011, o 14:53

Taaa, jeszcze napiszcie wprost, że wg was Baran, Miesiąc i Puzon nie mówiąc o reszcie nie nadają się na I ligę i powinni jeździć w II. Może wtedy was posłuchają i zechcą jeździć nadal w 2-go ligowym Lublinie. Ludzie !!! Czy ciężko wytrzymać 2 dni?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#164 Postautor: istred » 27 września 2011, o 14:56

Na baranów nie ma metody.
Napiszesz jeszcze z 10 razy, a i tak ogarną.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#165 Postautor: kibicLBN » 27 września 2011, o 15:07

jerry78 pisze:Taaa, jeszcze napiszcie wprost, że wg was Baran, Miesiąc i Puzon nie mówiąc o reszcie nie nadają się na I ligę i powinni jeździć w II. Może wtedy was posłuchają i zechcą jeździć nadal w 2-go ligowym Lublinie. Ludzie !!! Czy ciężko wytrzymać 2 dni?

Ej co ty myślisz? Że zawodnicy śledzą forum tak jak ja czy Ty? Jeśli któryś zawodnik czyta forum to robi to dla poprawy humoru. Wiem o tym. W nosie mają to co napisze kibicLBN, jerry78 czy inny użytkownik. Oni wiedzą swoje i wiedzą , że Sprawkę łatwo wymanewrować i wywalczyć u niego kontrakt w I lidze nawet będąc nie najlepszym zawodnikiem.
A może Sprawka będzie czytał forum "chorągiewek" przed podpisywaniem kontraktów? Wątpię....

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#166 Postautor: Masi » 27 września 2011, o 15:24

Cam to zawodnik, ktory na pewno poradziłby sobie w I lidze, jesli zainwestowałby w sprzet to nawet mógłby byc kims więcej niż II-liniowym średniakiem. Ma wielkie mozliwości co pokazał już kilkukrotnie. Potrafi mijac i przy kredzie (kapitalne wejscie pod łokieć na wejsciu w I luk w meczu bodajze z Ostrowem czy Opolem) i po szerokiej. Problemem bedzie jego KSM - za wysoki jak na zaowdnika nie-pewniaka. Ale na pewno trzeba z nim zacząc rozmowy już teraz.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także... :D

Sztyvny
Szkółkowicz

#167 Postautor: Sztyvny » 27 września 2011, o 15:29

A może Sprawka będzie czytał forum "chorągiewek" przed podpisywaniem kontraktów? Wątpię....

Ja mam po prostu nadzieje, ze jesli chodzi o kontrakty, to bedzie za nie odpowiadal trener. I bedzie dobieral zawodnikow w oparciu o budzet, aspiracje i swoja wiedze i rozsadek. A to forum bedzie mial w glebokim powazaniu, tak, jak mial je w momencie, gdy odsunal od skladu Steada a postawil na Puzona i Suchego.

meesha
Trener
Kontakt:

#168 Postautor: meesha » 27 września 2011, o 15:30

na pewno trzeba z nim zacząc rozmowy już teraz

Ale o czym rozmowy? O startach w pierwszej lidze czy w drugiej? Ludzie, nie możecie wytrzymać tych 50 godzin? :shock:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#169 Postautor: Masi » 27 września 2011, o 15:38

Meesha - teraz w sensie po meczu w Równym.
- No tak...

Awatar użytkownika
DrPaiHiWo
Senior

#170 Postautor: DrPaiHiWo » 27 września 2011, o 15:53

Załamać się można. Moderator powinien zamknąć to forum do czwarktu do 17.00
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld

LublinFan

#171 Postautor: LublinFan » 27 września 2011, o 17:06

Sztyvny pisze:

Ja mam po prostu nadzieje, ze jesli chodzi o kontrakty, to bedzie za nie odpowiadal trener. I bedzie dobieral zawodnikow w oparciu o budzet, aspiracje i swoja wiedze i rozsadek.

Oo tak. Zgadzam się z tobą. G. Dzikowski to b. dobry trener z dużym doświadczeniem.
J. Ziółkowski też może coś dorzuci :)
Poczekamy - zobaczymy, rozumiem tych, którzy nie mogą wytrzymać i zaczynają rozmowy o transferach. Będzie baardzo ciekawa zima.
Obrazek
W moich żyłach mam metanol, w sercu MOTOR od małego !

GeloG89
Szkółkowicz

#172 Postautor: GeloG89 » 3 października 2011, o 22:51

Cameron Woodward w finale (2*,1*,2,3,1*,3,2)14+3
Przy dobrej inwestycji w sprzęt wg. mnie był by to dobry zawodnik w I lidze. Widać ze ma potencjał i chęć do jazdy, a potrafi powalczyć z każdym.

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#173 Postautor: Masi » 3 października 2011, o 22:54

Przede wszystkim kapitalnie dużo widzi na torze i potrafi jechac parą. Nie wiem jakim cudem on sie do tej pory w Polsce nie dorobił marki. Chyba tylko przez sprzęt, więc jesli zainwestuje to może byc rewelacją I ligi w sezonie 2012. Wiem, ze to moze troche optymistyczne gadanie, ale chłop ma papiery na jazdę.
- No tak...

GeloG89
Szkółkowicz

#174 Postautor: GeloG89 » 3 października 2011, o 23:06

Nie wiem jakim cudem on sie do tej pory w Polsce nie dorobił marki.

Polskiej ligi nie traktował poważnie. Coś kiedyś słyszałem ze i sporo trwały negocjacje żeby przyszedł do Lublina bo po prostu Polską ligę odpuszczał. Kiedyś się pojawiło tu na forum info ze jeździ na sprzęcie Rzeszów 2009. To prawda?? Bo jeśli tak to podziw że udało mu się to wszystko odkurzyć na 3 średnią w lidze.

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#175 Postautor: Dobromir » 4 października 2011, o 08:38

Gościa trzeba przypilnować, bo go nam sprzątnie jakaś Łódź czy jeszcze kto inny. Tak jak Gelo napisał przyjechał do nas trochę sobie popyrkać a 3 średnią wykręcił i pewnie zdaje sobie już sprawę, że na polskich torach może niezłe kokosy zbić. Technikę ma z pewnośćią wystarczającą na 1 ligę kwestia lepszych fur i będzie te 8 punktów robił spokojnie.