Ale lepiej było zrobić taktyka wcześniej, a potem jechać "lubelską taktyką..."
Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Geniusz Pilskiego trenera... W 11 jakby zostawił Rembasa, to w 12 taktyczna za Dolnego, a w 13 zwykła za brak zawodnika...
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
niespokojny pisze:Marne? Zadnych szans nie ma na to
SEEEEERIOOOOO?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
mariusz1987
- Junior
pozamiatane, Piła sprzedała 
no cóż, poniosły mnie emocje
wybaczycie?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
mariusz1987
- Junior
szkoda, że Piła odpuściła,Z Iwanowem, Doylem i Diglerem myślę, że spokojnie by wygrali 
mariusz1987 pisze:szkoda, że Piła odpuściła,Z Iwanowem, Doylem i Diglerem myślę, że spokojnie by wygrali :?
ktorykolwiek z w.w. zamiast pan Braka Z.
8)
Ostrovii nie należy się awans z 2 miejsca, bo dostali dwa mecze z Piłą w prezencie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
mariusz1987
- Junior
a na syfach napisali,że to Piła zdobyła bonus 
PS. Już poprawili
PS. Już poprawili
Przy remisie w Równem będziemy mieli tyle samo punktów co Ostrów. Kto wtedy awansuje ? My ? Liczą się bezpośrednie spotkania ?
my, licza sie bezposrednie pojedynki
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:my, licza sie bezposrednie pojedynki
Dokładnie i ten awans bedzie bardziej smakował,a dla Zerowi jest nadzieja do czwartku cos czuje ze ich to bedzie bardziej bolało
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
dajmy juz spokoj z kalkulacją remisu - remis w zuzlu to prawie zawsze kwestia przypadku - jedyny wyjatek jak po 14 biegu jedna druzyna prowadzi 44:40 to wtedy mozna po prostu przegrac podwojnie. Ale i tak "wydrukować" remis w zuzlu jest niezwykle trudno.Dlatego nie ma co kalkulowac i ogladac sie na kogokolwiek tylko tam pojechac i wygrac. Nie jest to niewykonalne zadanie, skoro najskuteczniejszym zawodnikiem Kaskadu na ich torze jest Tomek Rempała, ktory u nas nie załapał sie do składu.
- niespokojny
- Trener
Trzeba byc dobrej mysli. Lukaszewski ma wyzsza srednia od Poljuchowicza i Borodaja, a jedziemy wzmocnieni Malitowskim. Mamy wyrownany sklad a Rowne dziury. Zreszta ja mysle, ze Ukraincy nie bede sie wykosztowywac skoro jada o nic.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
wykosztowywac na co? poniewaz jadą o pietruche moga tylko zarobic - jak nie bezposrednio finansowo to sprzetowo - wiadomo od kogo.
Liczenie na to, że Piła będzie umierać za Lublin i wygra w Ostrowie było bardzo naiwne.
Myślę, że podobnie będzie w Równem.
Myślę, że podobnie będzie w Równem.
Jeśli Poznań wystartuje w barażach do lepiej będzie dać Równemu 20 tysięcy niż wydać 80/100 na baraże. Ostrovia na pewno się będzie kierowała względami finansowymi 
Jezeli mamy sie bac Kaskadu na garcarkowych furach, na ktorych rady nam nie dali nawet Ostrowiaki na swoim torze, to moze w ogole tam nie jedzmy?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dokładnie tak ja pisze cooper. Równe od Ostrowa mocniejsze nie jest, jedzie o nic i jakoś nie chce mi się wierzyć, że nagle Borodaje zaczną trzaskac komplety dzięki ostowskiej forsie. Ostrów na swoim mega sprzecie mógł nas pojechać u siebie i teraz sie cieszyc z awansu. Nie zrobił tego więc Równe na ich mega sprzęcie tym bardziej nie zrobi... Jakos dziwnie spokojny jestem o ten mecz.
Ja sie Rownego nie boje. Ja sie boje, ze nasi wroca nagle do formy z Krakowa czy Pily.
Richie Faulkner:
Aby tylko nasi po nocy spędzonej w hotel w Równem nie mieli za wielkiej zjawki.

Jak przegramy w Równem (a nie przegramy) to znaczy że ta pierwsza liga nam się wcale nie należy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Jak przegramy w Równem (a nie przegramy) to znaczy że ta pierwsza liga nam się wcale nie należy.
Niby mądre słowa,ale tak naprawdę na 1ligę to potrzebny jest całkiem inny-lepszy skład.Chociaż myślę,że jakby min. 3-4 naszych zawodników,naprawdę w sprzęt zainwestowało mogłoby zostać w drużynie i walczyć o skład.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
- Egon
- Zawodowiec
Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Rudy pisze:Niby mądre słowa,ale tak naprawdę na 1ligę to potrzebny jest całkiem inny-lepszy skład.
I tego sie cholernie boje w kontekscie czwartku. Troche juz sie w tym speedway-u siedzi i ja rowniez, na dzien dzisiejszy powaznie pod uwage biore tylko Barana. No moooooze jeszcze Puzona, ale tylko wtedy, gdy ktos ich obu porzadnie przypilnuje w kwestii przygotowania fizycznego-psychicznego i przede wszystkim sprzetowego. Miesiac jest za zadki na starcie, a Cameroon bedzie mial cholernie wysoki ksm. Proctor to typowa II liga, a Suchecki to raczej powinnien myslec o koncu swojej przygody z zuzlem. No ale mam nadzieje, ze nasi sa odpowiednio zmotywowani.
Oczywiście że skład będzie zupełnie inny na 1 ligę ale najpierw trzeba na nią zasłużyć.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!