Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Druga sprawa widać ,że komentatorów trema zrzera i do komentarza sportowego im bardzo daleko.Wypowiedzi A.Kwieka są jak flaki wylane z olejem. Mó...wie...nie...sy...la...ba...mi ..mi ....nie....pa...su...je. Tak wygląda zdanie wypowiedziane przez komentatora sportowego
.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
meesha pisze:Skoro nie czytasz tego co piszesz to może lepiej w ogóle nie pisz. Nie wiem o jaką promocję w szkołach chodzi, bo już dawno w szkole nie byłem, ale szacunek do własnego języka trzeba mieć. Jeśli masz z tym taki problem to chętnie pomogę. Wystarczy jedno kliknięcie w magiczny krzyżyk w prawym górnym rogu postu...
W czym Wy macie problem,że kila literówek na forum napisałem? Jak już wcześniej pisałem mi za to nie płacą,a jak się za coś płaci to i się wymaga-dotyczy transmisji za 25,25zł .
Nie w każdej przeglądarce jest taki magiczny krzyżyk mądralo.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Jakiej przeglądarce?
Mówię o krzyżyku do kasowania postów, który widzą moderatorzy na tym forum. Natomiast funkcja "edytuj" jest dostępna dla każdego i dość łatwa w obsłudze...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
mariusz1987
- Junior