Kaskad Równe-Motor Lublin 29.09.2011, 16:00[UA]/15:00[PL]
Re: Kaskad Równe- Motor Lublin 29.09.2011, godz. 16:00
Rozbawiło mnie stwierdzenie :"cały dzień pod łóżkiem" 1:23
Taki duży i pod łóżko wchodzi.
Ale pomogło.
Taki duży i pod łóżko wchodzi.
Ale pomogło.
-
Pirat
każdy o awansie...
żeby jednak nie okazał się kubeł zimnej wody...
awans miał byc rok temu w Łodzi ,wiadomo jak było,niestety,wtedy też potrzebny był nam remisi,i co???
chce wierzyć w I ligę,chce wierzyć nawet w E-LIGĘ ale co z tego,DS chyba ma inne cele i kieruje się innymi priorytetemi...
najprawdopodobniej będe dopoingował naszych na Ukrainie,mam ''parcie''na żużel ,jest nadzieja.
żeby jednak nie okazał się kubeł zimnej wody...
awans miał byc rok temu w Łodzi ,wiadomo jak było,niestety,wtedy też potrzebny był nam remisi,i co???
chce wierzyć w I ligę,chce wierzyć nawet w E-LIGĘ ale co z tego,DS chyba ma inne cele i kieruje się innymi priorytetemi...
najprawdopodobniej będe dopoingował naszych na Ukrainie,mam ''parcie''na żużel ,jest nadzieja.
- niespokojny
- Trener
No tylko porownanie tamtej Lodzi do Rownego to duuuuuuze naduzycie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No co ty wtedy też Burza był naszym rywalem 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
I TR też jechał chyba! Tyle że po naszej stronie 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ostrów może sobie straszyć, ale bez żartów, cudów nie ma. Oprócz tego, że Równe jest sportowo dużo słabsze niż my, to na nasze zwycięstwo wskazują wszystkie znaki na niebie i ziemi.
Jeżeli jakimś trafem byśmy przegrali, to musiałby za tym stać niezły wałek i to przede wszystkim z naszej strony.
Jeżeli jakimś trafem byśmy przegrali, to musiałby za tym stać niezły wałek i to przede wszystkim z naszej strony.
istred pisze:Ostrów może sobie straszyć, ale bez żartów, cudów nie ma. Oprócz tego, że Równe jest sportowo dużo słabsze niż my, to na nasze zwycięstwo wskazują wszystkie znaki na niebie i ziemi.
Mam nadzieję i wierzę, że wygramy w Równem, ale nie bez powodu od pewnego czasu skrót KMO rozszyfrowuje się jako Kupujemy Mecze Ole! Uważam, że to będzie bardzo ciężki mecz, bo przynajmniej Polacy, którzy pojadą w nim w barwach Równego będą bardzo doinwestowani i zmotywowani. Szkoda tego nędznego wyniku na inaugurację.
Nedzny czy nie, to i tak nic nie daje, bo bonus nas nie ratuje. Po prostu trzeba tam wygrac i tyle.
Ja wiem, że Sprawka jest wyjątkowo nieudolny, a Ostrów korumpować umie jak mało kto, ale...
nie zapominajmy kto ma powiązania z jakim klubem.
Pomijając gołębiarza, Rempała jeździł w Lublinie przez dwa lata, nasi mocno wstawili się za Równem żeby startował u nas w lidze, mieliśmy z nimi jakąś umowę dzięki której Borodaj mógł się w zeszłym roku pokazać w Polsce, jeździliśmy z nimi sparingi, nasi zawodnicy często startowali w Równem.
Nie wierzę, że "Ukraińcy", którzy jadą już o pietruchę będą się zabijać żeby wygrać z nami i Ostrowianie mimo szczerych chęci będą mieli bardzo trudne zadanie żeby na nich wpłynąć.
...a przecież nawet jak Równe zepnie poślady i pojedzie na (drugoligowym) sprzęcie Ostrowa to nadal my będziemy faworytem.
nie zapominajmy kto ma powiązania z jakim klubem.
Pomijając gołębiarza, Rempała jeździł w Lublinie przez dwa lata, nasi mocno wstawili się za Równem żeby startował u nas w lidze, mieliśmy z nimi jakąś umowę dzięki której Borodaj mógł się w zeszłym roku pokazać w Polsce, jeździliśmy z nimi sparingi, nasi zawodnicy często startowali w Równem.
Nie wierzę, że "Ukraińcy", którzy jadą już o pietruchę będą się zabijać żeby wygrać z nami i Ostrowianie mimo szczerych chęci będą mieli bardzo trudne zadanie żeby na nich wpłynąć.
...a przecież nawet jak Równe zepnie poślady i pojedzie na (drugoligowym) sprzęcie Ostrowa to nadal my będziemy faworytem.
zapominasz, ze z zeroviakami do Rownego maja goscinnie pojechac ze swoim sprzetem Ulamek i Miskowiak
info pewne 100% KMO
info pewne 100% KMO
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Pirat
kasa KASKAD RÓWNE świeci pustkami ,też istotne....
info 100%
info 100%
- niespokojny
- Trener
No nie wiem czy z tym sprzetem im wyjdzie bo w piatek maja turniej na 20 lecie startow Staszewskiego w Ostrowie..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Spokojnie, Staszewski w tym turnieju pojedzie na sprzęcie Omeliana czy innego Ogorodnika 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
mariusz1987
- Junior
co Wy,jaki mecz,przecież Gomóła nas zastopuje na granicy 
grzesieck pisze:zapominasz, ze z zeroviakami do Rownego maja goscinnie pojechac ze swoim sprzetem Ulamek i Miskowiak
info pewne 100% KMO
Mało tego. Na forum zerovii idą dalej:
Plus junior z ekstraklasy jako gosc w Kaskadzie ma byc zasponsorowany przez sponsorow z ostrowa
No to widać Ostrów od dobrych paru lat podejścia nie zmienił, walizka z dolarami załatwi awans
No i co do zeroviaków, to wg ich rozumowania zawodnicy jeżdżący w Lublinie nie będą chcieli nam zrobić krzywdy. Czyli jak rozumiem zarówno TR, jak i Świst, nie zapominając o Borodaju mają przywieźć coś w stylu 0,d,-,- 

Dzisiaj powinny być podane składy awizowane. Ciekawy jestem składu gospodarzy bo u nas raczej wszystko jasne, chociaż tam też nie ma za bardzo co nakombinować.
Plus junior z ekstraklasy jako gosc w Kaskadzie ma byc zasponsorowany przez sponsorow z ostrowa
Chyba piłkarskiej. Tam na forum to się chyba cały zarząd wypowiada, bo każdy ma info 100%
nie jestem za bardzo oblatany w regulaminach itd. ale czy przypadkiem gosciem w Rownem nie moze byc tylko i wylacznie Ukrainiec?
METHANOL ADVENTURE TEAM
niespokojny pisze:No nie wiem czy z tym sprzetem im wyjdzie bo w piatek maja turniej na 20 lecie startow Staszewskiego w Ostrowie..
Staszewski to zdaje się szwagier Śwista. Wcale nie nastawiałabym się na łatwe zwycięstwo na Ukrainie, chociażby mając na względzie wymęczone u nas zwycięstwo z Równem, kiedy Ukraińcy nie mieli w składzie "Twistego".Temu zapewne na dobrym wyniku będzie bardzo zależało, podobnie jak TR.Wiem, że wspomniany mecz to był początek sezonu, inny trener, ale z drugiej strony jak sobie przypomnę mecz w Pile, kiedy praktycznie każdy z naszych zawiódł, na Ukrainie też wszystko może się zdarzyć. Teraz już wiadomo, że musimy liczyć tylko na siebie, czego właściwie można się było spodziewać. Przynajmniej ja zakładałam taki scenariusz.Na ostrowskim forum ktoś założył temat ;"Ostrovia swoje zrobila teraz czekamy az rowne pokona lublin" . Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z Łodzi z ubiegłego roku i tym razem każdy z naszych zawodników przyłoży się do decydującego o awansie meczu i nie zlekceważy przeciwników.
trzeba wygrać na Ukrainie i tyle. W naszej drużynie zauważyłem parcie na awans. Może ktoś obiecał jakieś spore premie ?? Jest trener Dzikowski który zna tamten tor. Jest Miesiąc który tam jeździł więc spokojnie. wiadomo ze to spotkanie nie będzie spacerkiem ale jak nie z Kaskadem to z kim?? Chłopaki chyba troszkę zainwestowali w sprzęt co widać po Karolu i Mariuszu.
najwazniejszy mecz sezonu, pelna mobilizacja, a strachu wiecej niz przy Ostrovii...
to TYLKO Kaskad Rowne! i tego nalezy sie trzymac!
mam wrazenie ze polowa forum drzy tylko i wylacznie przed dosprzetowieniem ze strony Osw
to nie Zielonka za czasow J.Siwka, to nie Orzelek rok temu...
ten mecz po prostu trzeba wygrac, bo jak nie teraz to kiedy????
kazdy inny wynik jak nie nasze zwyciestwo bedzie smierdzial pare ladnych lat
p.s. komentarze na SF doprowadzaja do stanu przednerwicowego...zarowno ze strony kibicow Ostrovii jak i ze strony KMZ...warto poczekac z napinka do godzin wieczornych przyszlego czwartku...
to TYLKO Kaskad Rowne! i tego nalezy sie trzymac!
mam wrazenie ze polowa forum drzy tylko i wylacznie przed dosprzetowieniem ze strony Osw
to nie Zielonka za czasow J.Siwka, to nie Orzelek rok temu...
ten mecz po prostu trzeba wygrac, bo jak nie teraz to kiedy????
kazdy inny wynik jak nie nasze zwyciestwo bedzie smierdzial pare ladnych lat
p.s. komentarze na SF doprowadzaja do stanu przednerwicowego...zarowno ze strony kibicow Ostrovii jak i ze strony KMZ...warto poczekac z napinka do godzin wieczornych przyszlego czwartku...
no rlz!
grzesieck pisze:nie jestem za bardzo oblatany w regulaminach itd. ale czy przypadkiem gosciem w Rownem nie moze byc tylko i wylacznie Ukrainiec?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... 040-wynik/
Nie, polak też może być ;]
Moze ma ktoś info czy bedzie telebim w czwartek na deptaku??
istred pisze:Pomijając gołębiarza, Rempała jeździł w Lublinie przez dwa lata, nasi mocno wstawili się za Równem żeby startował u nas w lidze, mieliśmy z nimi jakąś umowę dzięki której Borodaj mógł się w zeszłym roku pokazać w Polsce, jeździliśmy z nimi sparingi, nasi zawodnicy często startowali w Równem.
Nie wierzę, że "Ukraińcy", którzy jadą już o pietruchę będą się zabijać żeby wygrać z nami .
I wiesz dlaczego nie podpisał w tym roku? Nie dlatego, że klub oferował mało. Tylko dlatego że Tomek był pierwszy na treningu, a ostatni w kolejce przy wypłatach. Niezależnie czy kasa była czy nie on był na końcu tej kolejki... Więc wątpię, aby Tomek żywił jakąś dużą sympatię do naszych działaczy, kibiców z Lublina szanuje, działaczy już tak nie docenia...
Ale nie zmienia to faktu, że nie będą umierać za Ostrów. Bez przesady, dlaczego tutaj taka niepewność
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.