Żużel w TV
Re: Żużel w TV
skąd wiesz?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
harry pisze:Jinxsior pisze:Czy ktoś wie w jaki sposob i gdzie mozna zaplacic za jutrzejsza transmisje z Ostrowa ??
Bylbym wdzieczny za informacje.
Wchodzisz na stronę ITVL i naciskasz zakładke LIVE. Tam się rejestrujesz, potem logujesz i potem juz tylko musisz mieć na karcie 25,25zł.
Może ja inaczej zapytam.
Zna ktos może jakieś miejsce-typu bar- gdzie będzie ta wykupiona transmisja na większym ekranie leciała?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
ravajas pisze:Na miły Bóg! kto zdziera za bilety? ITVL????Chaser pisze: itvl trochę zarobi i może pomyśli o jakimś lepszym sprzęcie do transmisji. Wystarczy, że za bilety zdzierają![]()
![]()
a czy ja napisałem, że ITVL zdziera za bilety? chodziło mi o ten żużel w Lublinie bo gdzie się nie spojrzymy (itvl, stadion) to ceny są za stanowczo za wysokie
janek pisze:Czy płacąc 25zł,mamy pewność że część z tej kwoty pójdzie dla klubu, a nie całość do kieszeni właściciela itvl ??
I tu powinno Cię guzik interesować
No ładnie,a ja o 15tej wykupiłem itvl

"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Chaser pisze:a czy ja napisałem, że ITVL zdziera za bilety? chodziło mi o ten żużel w Lublinie bo gdzie się nie spojrzymy (itvl, stadion) to ceny są za stanowczo za wysokie
Taki bilet do kina to dziś chyba koło 18zł więc te 22 na stadionie to chyba nie jest jakaś specjalna przesada...a itvl no cóż, może sami załapią o co chodzi...
Jakość taka sama praktycznie jak zawsze.Też czasami przytnie się i rozdzielczość na dużym oknie słaba.
Ogólnie kasa za duża za taką jakość i powolne i flegmatyczne sylabowanie Kwieka.
Ogólnie kasa za duża za taką jakość i powolne i flegmatyczne sylabowanie Kwieka.
Takie rzeczy tylko w itvl 
Porażka na całego...
Porażka na całego...
Czas wystawić opinie,może itvl pójdzie po rozum do głowy.Za tą kwotę 25.25zł klient którym ja byłem jednym z nielicznych 20osób wymaga ciut więcej,oprócz słabej jakości obrazu i dwóch komentatorów z przypadku J.Siwka i A.Kwieka.Plączecie się panowie jak mówicie,co raz są wpadki w postaci źle gramatycznie wymówionego słowa,jak się za coś bierze pieniądze to i odpowiedzialność.
Mecz na Ukrainie miał być dla wszystkich kibiców żużla wielkim wydarzeniem,a nie tylko dla bogatszej elity,więc jeśli przekaz będzie droższy niż 10zł ja reygnuje za taką relacje.Zawsze znajdzie się pare osób co się razem spotykają i zrzucają ,aby przy piwku posiedzieć 10-30osób,życzę powodzenia.Myślałem,że będzie super impreza przy telebimie na mieście jak to było obiecywane,czy naprawde miasto nie stać wydać 10tys. złotych aby całe rodziny się pobawiły,myśle że by to starczyło.Można reklamy póścić w przerwach i dorobić więcej.
Dodam jeszcze ,że relacje wykupiłem w ostatniej chwili o 15tej ,bo na Syfach pisali,że składy potwierdzone i miało być fajne widowisko,ale to pewnie zarząt Piły do końca oszukiwał i nie informował jaka jest prawda.Jeszcze mnie szlag trafił ,że lepsza jakościowo była transmisja za darmo
.
Mecz na Ukrainie miał być dla wszystkich kibiców żużla wielkim wydarzeniem,a nie tylko dla bogatszej elity,więc jeśli przekaz będzie droższy niż 10zł ja reygnuje za taką relacje.Zawsze znajdzie się pare osób co się razem spotykają i zrzucają ,aby przy piwku posiedzieć 10-30osób,życzę powodzenia.Myślałem,że będzie super impreza przy telebimie na mieście jak to było obiecywane,czy naprawde miasto nie stać wydać 10tys. złotych aby całe rodziny się pobawiły,myśle że by to starczyło.Można reklamy póścić w przerwach i dorobić więcej.
Dodam jeszcze ,że relacje wykupiłem w ostatniej chwili o 15tej ,bo na Syfach pisali,że składy potwierdzone i miało być fajne widowisko,ale to pewnie zarząt Piły do końca oszukiwał i nie informował jaka jest prawda.Jeszcze mnie szlag trafił ,że lepsza jakościowo była transmisja za darmo
Ostatnio zmieniony 25 września 2011, o 18:58 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
20 osób to i tak dużo. Ten pomysł z reklamami między biegami nie jest zły. Ja ani złotówki nie zapłacę za taki badziew.