Juz dlugo mnie korci , czy powiedziec co sadze o tym zamieszniu z itvl ,bo cos pachnie mi pachnie banem .
Juz dwie strony uciekly na forum - aspekt sportowy i sprawa awansu ...a co do itvl .
Dla mnie to totalna zenada ,jesli telewizja kreowala sie na mecenasa sportu zuzlowego ,a teraz wyciaga raczke po kase to ja dziekuje.
Chodzi mi o ZASADY a nie pieniadze ,zaplace i 100pln ,ale przekaz i tak pewnie do d.... bedzie .
Wilk w owczej skorze ,caly rok potulny baranek,spolecznik ,nagle mecz sezonu i kasa, i czy to 25 czy 50pln ,to ja dziekuje.
Mialem nadzieje ze cos z tego itvl bedzie ,ale nie bedzie.A ja sie smialem z serkow ,ale na
http://www.ostrow24.pl nikt na takie pomysly nie wpada .Rozumiem 1000 osob po 25pln (25000),kasa idzie na szkolke ,cokolwiek rozwojowego ,w misje spoleczna tej telewizji juz niewierze.
Powiedzmy lipiec 2012 ,Lublin walczy o play-off miejsca 1-4 decydujacy mecz z Gnieznem i co nagle babol za 90pln ,bo inna liga.
Wilk w owczej skorze ,baba jaga co daje cukierki ....wiedza po wejsciach na strone ile kasy lezy na ulicy do dawaj w kibica.
ITVL mesenas sportu zuzlowego ......tralalalaaa
Bylo nie mydlic oczu i brac kase od poczatku ,wiem ze dla wielu ludzi moja opinia to kosmos.
Teraz zrobia test ,a jak przejdzie to za rok wszyscy beda grzecznie placic ,uszy po sobie ,ja sie na nich wypinam i to na dobre.