Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Może Piła będzie się chciała zrewanżować za porażkę na swoim stadionie?
Lubelski Klub Węglowy
- niespokojny
- Trener
Staszewski: Wierze w swojego szwagra szczerze, wierze ze wygraja.
Nie ma co bagatelizowac Ukraincow. Trzeba sie zmobilizowac i jechac na maksa. Przygotowac sie porzadnie, jeszcze lepiej niz przed Ostrowem.
Nie ma co bagatelizowac Ukraincow. Trzeba sie zmobilizowac i jechac na maksa. Przygotowac sie porzadnie, jeszcze lepiej niz przed Ostrowem.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Generalnie to Gollob wczoraj sezon skończył, może jak na razie nie potrzebuje swoich fur 
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Gollob pojedzie jeszcze 2 mecze o 3 miejsce, także z jego fur nici :<
Wie ktoś może co z Sówka i Brucheiserem bo na dzisiejszym treningu ponoć się rozwalili.
Ze strony Ostrovii
edit - grzesieck
Ze strony Ostrovii
Pechowo zakończył się czwartkowy trening dla trójki zawodników Lubawy Litexu Ostrów Wlkp. Podczas jednego z wyścigów na pierwszym łuku Sebastian Brucheiser uderzył w Łukasza Sówkę, a ten w efekcie tzw. „domina” wypchnął Emila Idziorka. Wypadek wyglądał bardzo groźnie, ale na szczęście po kilku minutach wszyscy zawodnicy udali się do parkingu o własnych siłach. Najbardziej ucierpiał „Zadziorek”, który ma stłuczone kolano. Natomiast pozostali jego koledzy są ogólnie poobijani. Przypomnijmy, że Brucheiser oraz Sówka znaleźli się w awizowanym skaldzie na niedzielny mecz z zespołem Stokłosy Polonii Piła. Ich występ nie jest zagrożony.
edit - grzesieck
Ja im absolutnie źle nie życzę. Uważam ze powinny wystąpić obie drużyny w najmocniejszym składzie by pokazać kogo na ile stać tak jak to było w meczu z nami.
Wie ktoś może co z Sówka i Brucheiserem bo na dzisiejszym treningu ponoć się rozwalili.
Przecież masz odpowiedź na swoje pytanie w tym tekście
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Mnie osobiście zastanawia czy Przemek Pawlicki pojedzie w Niedzielę, mógłby na ten jeden mecz załozyć plastron Lubelskiego Węgla na swój motor. Tak zupełnie przypadkowo oczywiście 
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
A w którym miejscu dokładnie ten plastron miałby być? Bo nigdy jeszcze nie widziałem na motocyklu 
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
DrPaiHiWo pisze:Mnie osobiście zastanawia czy Przemek Pawlicki pojedzie w Niedzielę, mógłby na ten jeden mecz załozyć plastron Lubelskiego Węgla na swój motor. Tak zupełnie przypadkowo oczywiście
A jakim cudem miałoby się to stać?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Może tochę węgla niech weźmie...
do czego to doszło... trzymam kciuki za Piłę i mam nadzieje, że Pilanie przypomną Ostrowianom skąd im nogi wyrastają.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
http://espeedway.pl/news,psz_poznan_bed ... 90,12.html
Poznań się odwołuje:
Myślą nad kontynuowaniem klubu w Śremie.
Poznań się odwołuje:
- Naszą szansą jest aktualnie udział w barażach o utrzymanie w I lidze 2 i 16 października, choć jesteśmy zawieszeni przez GKSŻ za niezapłacenie kary za mecz na Łotwie. Nie zgadzamy się z tą karą, uważamy, że jest niesprawiedliwa - oprócz jednego zawodnika, który w sobotni wieczór doznał kontuzji w zawodach na Węgrzech, cała nasza drużyna stawiła się na Łotwie, chcieliśmy rozegrać tam mecz towarzyski. Złożyliśmy odwołanie i czekamy na decyzję w tej sprawie - powiedział w rozmowie z Portalem Śremskim Maciej Fajfer
Myślą nad kontynuowaniem klubu w Śremie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Poznań trochę źle postępuje. Lepiej by dla nich było upaść i ciągnąć wszystko od nowa, niz próbowac ratować trupa. Lepiej jest zrobić krok w tył żeby potem zrobić dwa w przód.
ps. Mam nadzieję że w tym sezonie Poznań nie będzie naszym drugoligowym rywalem...
ps. Mam nadzieję że w tym sezonie Poznań nie będzie naszym drugoligowym rywalem...
A ja mam nadzieje, ze Poznan da rade i skopie zerovii tylki w barazach 
Motor mocny
Nie tylko ty masz nadziejeHayden pisze:A ja mam nadzieje, ze Poznan da rade i skopie zerovii tylki w barazach
Ja się nie kieruje jakimiś sympatiami czy antypatiami tylko tym żeby w wyższych ligach jeździły kluby z większych miast wiadomo dlaczego.. a nie z miejscowości-miast jak Ostrów, Rawicz czy Krosno więc mam nadzieje, że wygra Poznań.
A co to ma do rzeczy ze w wyzszej lidze jezdzi duze czy male miasto ?
Dla mnie mnie bez roznicy. Wazne aby nie bylo kibicow h*ji. To kibice sie licza a nie miasto z ktorego klub pochodzi!
Dla mnie mnie bez roznicy. Wazne aby nie bylo kibicow h*ji. To kibice sie licza a nie miasto z ktorego klub pochodzi!
z pilskiego forum pisze:Z tego co sie dowiedzialem jedziemy w ostrowie w 6. Staszek, Rembas, Franek, Patryk + bracia (z Przemkiem wszystko ok) Na pewno nie bedzie Jasona, Maxa i Danila.
jesli to prawda, to marne szanse, ze pila zrobi nam przysluge.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Jeżeli Rembas i Franek, to i Korolew sie zmieści w KSM chyba, ale nie wiem czy w jego formie to jakaś różnica
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
-
mariusz1987
- Junior
wygraliśmy w Ostrowie to i na Ukrainie wygramy, a ostrowia niech żyje nadzieją do ostatnich chwil, najlepiej niech pojadą na nasz mecz i zobaczą to na żywo,bardziej zaboli 
No to bracia razem muszą walnąć 30 (zakładam, że obaj pojadą po 6 razy). A reszta po 4 punkty uciułać. Ja bym wolał, żeby już dzisiaj było po wszystkim.
mariusz1987 pisze:wygraliśmy w Ostrowie to i na Ukrainie wygramy, a ostrowia niech żyje nadzieją do ostatnich chwil, najlepiej niech pojadą na nasz mecz i zobaczą to na żywo,bardziej zaboli
Dokladnie, z ta forma naszej druzyny, nie mamy prawa na Ukrainie zrobic mniej niz 50 pt.
Ge(L)o pisze:No to bracia razem muszą walnąć 30 (zakładam, że obaj pojadą po 6 razy). A reszta po 4 punkty uciułać.
Czyli zakładasz, że będą przegrywać przynajmniej 6 punktami i Pawliccy (podwójna rezerwa taktyczna lub 2 pojedyncze) odrobią stratę, a później pozostali pilanie pomogą w wygraniu meczu. Mało prawdopodobne.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.