Motor Lublin - Speedway Wanda Kraków 18/09/2011, godz. 15.00
Re: Motor Lublin - Speedway Wanda Kraków 18/09/2011, godz. 1
Moze rozwiniesz troche Gelu ?
A można trochę jaśniej?
Lubelski Klub Węglowy
Oooo bedze jakas forumowa aferka to szybko zrobi sie z 20 stron w temacie meczowym
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Sam chetnie poslucham bo bylem w parkingu dosc dlugi czas po meczu i nic strasznego czy skandalicznego sie nie dzialo 
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
-
automaster
ja tez byłem i nic dziwnego nie widziałem
tak czytam i czytam Wasze komentarze po meczu, ale nie zauważyłem ani jednego wpisu na temat tego jak to Karol złapał za jawkę i rzucił nią przez linię mety, przez co nasza drużyna nie zdobyła jakże cennego punktu! Nuże, śmiało...! 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ravajas pisze:tak czytam i czytam Wasze komentarze po meczu, ale nie zauważyłem ani jednego wpisu na temat tego jak to Karol złapał za jawkę i rzucił nią przez linię mety, przez co nasza drużyna nie zdobyła jakże cennego punktu! Nuże, śmiało...!
Bo jakby ten 1 cenny punkt miał zaważyć o bonusie lub o wygranej
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
przeciez tego punktu i tak nie zaliczyli 
ravajas pisze:tak czytam i czytam Wasze komentarze po meczu, ale nie zauważyłem ani jednego wpisu na temat tego jak to Karol złapał za jawkę i rzucił nią przez linię mety, przez co nasza drużyna nie zdobyła jakże cennego punktu! Nuże, śmiało...!
Ale inteligencją się popisał to fakt
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Po meczu facet ubrany w różową koszulę jeansy i japonki mówił do Sprawki że dwóch zawodników na I ligę już ma że chłopaki robią wyniki i że miejsce się należy. Odwalił reklamę jak produktom z biedronki. Tylko dość komicznie to wyglądało bo facet robił to w rzeszowskim stylu.
Ze slonecznikiem w reku?
Richie Faulkner:
No właśnie tego elementu mu brakowało do postaci Józka na 100%
to moze chociaz byl rudy i parchaty?
METHANOL ADVENTURE TEAM
GeloG89 pisze:Po meczu facet ubrany w różową koszulę jeansy i japonki
A białe skarpety miał ? Jeśli tak to lans 100%
GeloG89 pisze:że dwóch zawodników na I ligę już ma że chłopaki robią wyniki i że miejsce się należy. Odwalił reklamę jak produktom z biedronki. Tylko dość komicznie to wyglądało bo facet robił to w rzeszowskim stylu.
dobre sobie
juz widze ten sklad na I lige: Jeleniewski, Stachyra, Baran, Miesiac... i w 2013 znowu II liga :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Ja bym Baranowi i Miesiacowi dal szanse. Moga powalczyc o jedno miejsce
. Tym bardziej, ze ta I liga nie bedzie juz taka mocna bo przynajmniej 10 najlepszych zawodnikow odejdzie.
A moze to byl mlody26?
A moze to byl mlody26?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co jak co, ale I liga w przyszłym roku taka mocna już nie będzie. Nie róbmy z żużla burdelu, niech trochę zawodnicy przywiążą się do konkretnego klubu, miasta. Baran, Miesiąc, Woodward - jak najbardziej, jako druga linia. Do tego ktoś z cyklu GP - megalider na średnią 2,4, Jeleń, i S. Gustafsson pod 7 
Ostatnio zmieniony 19 września 2011, o 20:04 przez koczek, łącznie zmieniany 1 raz.
tak tak, 22-letni Simon Gustafsson pod numerem 7...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Karol zmarnował jedyną szanse by go zobaczyć na tle zawodników pierwszo i ekstraligowych w Ostrowie a szkoda bo jestem ciekaw jak by tam wypadł.
grzesieck pisze:juz widze ten sklad na I lige: Jeleniewski, Stachyra, Baran, Miesiac... i w 2013 znowu II liga :]
Proszę Cię nawet tak nie żartuj bo aż mi się zimno zrobiło na samą myśl.
Najpierw wygrajmy na Ukrainie, bo jak sie nie uda to dopiero bedzie zimno.
Richie Faulkner:
No to oczywiste ale tak jak o trenerze trzeba myśleć już teraz tak samo w klubie powinni się już zastanawiać mocno nad jakąś wizją składu. Wchodzenie 98 raz w ten sam kanał z Jeleniewskim i Stachyrą to będzie jakaś paranoja ( a to oczywiste że pierwsi się zgłoszą bo blisko i wygodnie). Jak chcą być na meczach Motoru sam mogę im kupić po karnecie tylko broń boże żeby na tor wyjeżdżali
yamahaR1 pisze: Wchodzenie 98 raz w ten sam kanał z Jeleniewskim i Stachyrą to będzie jakaś paranoja i
Tak samo jak 4 raz przepłacanie za Barana
Zadnych Jeleni i Stachyrow w skladzie.
Jelen i Stachyra na druga linie to bardzo dobra opcja. U nas beda robic kotlety, na treningach beda sie stawiac, a na wyjazdy mozna brac kogos innego.
Richie Faulkner: