nowy hymn
Re: nowy hymn
Ja mogę być poplecznikiem. Rock to chała, a nowy utwór nie nadaje się do niczego oprócz trząchania dyniami na koncercie przez długowłosych.
login pisze:yamahaR1 pisze:
Czyli kto co mówi na stadionie? Chyba Ci się role pomyliły jak planujesz decydować za kilka tysięcy ludzi. Tak się dziwnie składa, że w całym sektorze, w którym ja siedziałem ludzie pytali co to za kawałek i słuchali z zainteresowaniem. Całe szczęście, że nie masz nic do powiedzenia i jedyne co możesz zrobić to nie pojawiać się na stadionie.
Jak to mnie ktoś na forum zapytał... "zrobiłeś ankietę?"
Ostatniego zdania nie będę komentował, bo... po co?! Ci co powinni wiedzieć, to wiedzą, ale widocznie do nich nie należysz.
P.S.
Widzę, że na tym forum nie można mieć swojego zdania i nie można podzielić się informacjami. Piszesz "dobrze" albo wcale.
Czyli rozumiem, że Ty decydujesz bo jesteś z dzieckiem i musisz mieć rację a kto się nie zgodzi jest z tej bandy satanistów z forum co to gitar słuchają. W samochodzie czy w domu sluchaj czego Ci się podoba ale wypowiadaj się tylko w swoim imieniu bo nie ty jesteś od ustalania co się na takiej imprezie przyjmie i co pasuje.
manjolo pisze: tak się składa, że ciężko Ci będzie znaleźć popleczników na tak wysnute z odbytu teorie i opinie, które wyraziłeś.
Jak pisałem wcześniej. Nie każdy musi tutaj pisać, ale kibice traktują "budę", jak deptak. Kto chce to wchodzi, wychodzi, gada, krzyczy, wypomina... Chore! Jak więc widzisz, teorie i opinie nie są wysnute z odbytu, a - przepraszam za słownictwo - z burdelu, jaki panuje w kabinie spikersko/sędziowko/DJskiej. Jak też wcześniej wspominałem, możesz/możecie kupić sprzęt itd itd. i grać - nikt Wam nie broni! Możecie też wykupić abonament, laptopa/telefon i udostępniać wyniki z innych stadionów. Jeśli jednak jesteście tak silni przed klawiaturą walcząc ze mną o jakieś - dla mnie - nagranie (delikatnie ujmując), które mi i nie tylko mi się nie podoba, to może równie zjednoczeni odbijecie flagę?
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
co ma flaga do tego, że wg Ciebie na żużlu
lady gaga > rock
bo dzieci się wystrasza
?
lady gaga > rock
bo dzieci się wystrasza
?
motoru brum
E no co za inteligencja i bystrość poglądów. Muzyka na meczu żużlowym taka jak ja chcę bo idę z dzieckiem i ma być cisza i spokój, a jak ktoś się nie zgadza i pyskuje to niech idzie odbić flagę jak taki kozak.
Te placze pokolenia umcyk umcyk sa bardzo pocieszne. Dalej panowie, przekazujcie swoje muzyczne madrosci
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
loginie, stadion żużlowy to nie remiza!
Az sie przypominaja te wspaniale dyskusje o wyzszosci dobrej techniawki nad rockiem jakie przed laty toczyly sie pomiedzy 99% forum a Jatamanem. Kto stary uzytkownik ten pamieta
.
A moze login to Jataman?
A moze login to Jataman?
Richie Faulkner:
DJPEPE pisze:Muzyka za cicho na stadionie przy Zygmuntowskich! Muszę to zanotować!![]()
A tak na poważnie. Uprzedzałem - ostatni mecz, wybory, dużo gadułów...itd. a więc pisałem..wątpię, czy hymn się przyjmie.
Zresztą on tak naprawdę nie nadaje się do śpiewania, chyba każdy to przyzna? Może po 3 - 4 meczach?
Usiłowałem go lansować, ale się nie dało. Widać nie wpada w ucho?
Kawałek owszem był puszczany parę razy, ale wśród całego towarzystwa wokół mnie nikt nie miał pojęcia "co to leci?"
Stanę przy okazji w obronie kibiców, którzy nie przepadają za ostrą muzyką rockową. Na stadion przychodzą różni ludzie, więc oprawa muzyczna meczu również powinna być różnorodna. Nie zgadzam się więc z opinią, że do żużla pasuje tylko jeden gatunek muzyki i wszyscy akurat takiej powinni słuchać
Witam,
super kawałek !!! Taka muzyka powinna grać na stadionach żużlowych a nie jakieś pierdoły disco. Mamy to szczęście, że u nas na meczach leci fajna muzyka a nie jak np. w Lesznie remiza-rock. Jakby nie patrzeć to żużel to twardy sport i w ogóle nie kojarzy się z miękkimi plumkaniami dla panienek.Jeszcze raz gratuluję wyboru nowego hymnu, trafia w gusta - nawet dzieci dzisiaj na meczu go nuciły !!!
super kawałek !!! Taka muzyka powinna grać na stadionach żużlowych a nie jakieś pierdoły disco. Mamy to szczęście, że u nas na meczach leci fajna muzyka a nie jak np. w Lesznie remiza-rock. Jakby nie patrzeć to żużel to twardy sport i w ogóle nie kojarzy się z miękkimi plumkaniami dla panienek.Jeszcze raz gratuluję wyboru nowego hymnu, trafia w gusta - nawet dzieci dzisiaj na meczu go nuciły !!!
Czyli Login to Mariusz Stypuła? Bo nie jest ani djem, ani sędzią, a był w wieżyczce sędziowsko - djsko - spikerskiej. Czy dobrze rozumuję?
ale jak zapuścicie "cztery osiemnastki w moim samochodzie" to na pewno nikt nie będzie narzekał heh.. nie macie poważniejszych tematów..
Misionis pisze:Czyli Login to Mariusz Stypuła? Bo nie jest ani djem, ani sędzią, a był w wieżyczce sędziowsko - djsko - spikerskiej. Czy dobrze rozumuję?
A to jeden Mario w budzie siedzi?
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Moim zdaniem kawalek, a dokladnie refren, jest jak najbardziej do spiewania przez ludzi na stadionie. Tam jest takie dlugie MOTOOOOOR, ktore idealnie pasuje, zeby caly stadion ryknal kilka razy. Mysle, ze efekt bylby super.
Richie Faulkner:
Stanę przy okazji w obronie kibiców, którzy nie przepadają za ostrą muzyką rockową
Ale to nie jest ostra muzyka rockowa. To jest bardzo łagodny i melodyjny rock. Jak ktoś chce posłuchać diskowstrząsów to w sobotę w remizie w Jastkowie jest podobno fajna impra
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Eee, Meesha nie gadaj, ze nie posluchalbys na zuzlu jakiegos 2unlimited, albo dr Albana:) Kto tego nie lubi?:P Na taki piknikowy mecz z Wandzia w sam raz:)
Moim zdaniem na zuzlu nie nalezy zamykac sie na jeden gatunek, najwazniejsze by puszczac dobra muzyke z danego gatunku. Dla mnie jest dobry i zly rock, dobre i zle disco, dobry i zly hip hop etc. Osobiscie marzy mi sie aby dj Pepe zapodal kiedys jakiegos Vangelisa, albo chociaz Zimmermana, moglby byc niezly klimat.
Moim zdaniem na zuzlu nie nalezy zamykac sie na jeden gatunek, najwazniejsze by puszczac dobra muzyke z danego gatunku. Dla mnie jest dobry i zly rock, dobre i zle disco, dobry i zly hip hop etc. Osobiscie marzy mi sie aby dj Pepe zapodal kiedys jakiegos Vangelisa, albo chociaz Zimmermana, moglby byc niezly klimat.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Przecież ja się nigdzie Dra. Albana nie wypieram, ani East17 czy innego NKOTB
Mam tego goowna parę giga na dysku. Co nie znaczy, że nadaje się to do puszczania na szuszelku. Bo się nie nadaje. Co innego gitarka, perkusja i te sprawy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- MikeMistrz
- Senior
Cooper pisze: dobry i zly hip hop etc.
Masz na myśli rap, a nie hip hop
Tak jest Mistrzu, co nie zmienia faku, ze hip hop tez moze byc dobry i zly:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
meesha pisze:Stanę przy okazji w obronie kibiców, którzy nie przepadają za ostrą muzyką rockową
Ale to nie jest ostra muzyka rockowa. To jest bardzo łagodny i melodyjny rock. Jak ktoś chce posłuchać diskowstrząsów to w sobotę w remizie w Jastkowie jest podobno fajna impra
Chyba się nie rozumiemy
Hayden pisze:Ale czy Pepe puszcza cos z heavy metalu ? O.O albo chociaz hard rocka?
Judas Priest, Iron Maiden, AC/DC to rozumiem pop.
Richie Faulkner:
sądząc po ilości sprzedawanych płyt to jest to niewątpliwie muzyka POPularna ;]
A może nagrać by ten hymn jeszcze w w wersji hiphopowej, discopolowej, discotekowej, dansowej itp, żeby kazdy z osobna był na stadionie zadowolony... No i koniecznie wersję dla dzieci, żeby się nie bały
(dodam tylko, że sam chodzę z dziećmi na mecz i nigdy się muzyki nie bały)