nowy hymn

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

Re: nowy hymn

#76 Postautor: mikas » 17 września 2011, o 13:10

Dołączam do grona osob którym sie podoba.
Dobra robota :)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

meesha
Trener
Kontakt:

#77 Postautor: meesha » 17 września 2011, o 13:21

Dla mnie bomba :)

Jedyny problem jest taki, że w warunkach sektorowych niemożliwe jest to do zaśpiewania. Ale do słuchania jak najbardziej :)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

harry
Trener

#78 Postautor: harry » 17 września 2011, o 13:23

Dla mnie tez spoko. Jestem stanowczo na tak.
Można puszczać w czasie przemarszu drużyn dookoła stadionu np.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#79 Postautor: Remus » 17 września 2011, o 18:41

Brawo i jeszcze raz brawo! Jeśli tylko uda się poprawić wokal by był bardziej wyrazisty to naprawdę szacuneczek :)
Obrazek

Kalhorn
Junior

#80 Postautor: Kalhorn » 17 września 2011, o 20:19

Świetny kawałek!

Awatar użytkownika
Kshyhu
Zawodowiec

#81 Postautor: Kshyhu » 17 września 2011, o 21:25

Misionis: rewelacja! Dzięki :) Masz u mnie piwo ;)
Motor mocnyj!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#82 Postautor: Cooper » 17 września 2011, o 23:21

Brawa za inicjatywe i ekspresowe wykonanie. Kawalek jak najbardziej d puszczenia na stadionie, ale absolutnie hymnem bym tego nie tytulowal, chocby ze wzgledu na fakt, ze do zaspiewania zbiorowego to to sie nie nadaje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Nazir
Junior

#83 Postautor: Nazir » 18 września 2011, o 00:00

Lubię To 8)

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#84 Postautor: tezetomaniak » 18 września 2011, o 00:04

No brawo.

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#85 Postautor: Misionis » 18 września 2011, o 01:16

http://www.filesonic.com/file/2036249941/major_core_-_żółty,_biały_i_niebieski_świat.mp3

Oto poprawiona wersja kawałka.

Parę słów wyjaśnienia - ostatecznie pozostawiłem intro, ale zmieniłem brzmienie, aby nie brzmiało jak kupa. Zrobiłem tak dlatego, że nie ma w komentarzach z meczów nic na tyle ekspresyjnego, żeby można było to zastosować w jakimkolwiek numerze. Jedyny tekst to Harrego, ale "Jezus Maria nie wytrzymam" przed takim kawałkiem byłoby trochę bez sensu. Natomiast brak intro skutkowałby tym, że niektóre osoby na stadionie mogłyby się przestraszyć takiego uderzenia na raz:) Mam nadzieję, że ten kompromis jest do przyjęcia. Dziękuję za bardzo miłe wpisy, wczoraj z zespołem po próbie poczytaliśmy trochę - było nam bardzo miło. Pozdro!

Awatar użytkownika
login

#86 Postautor: login » 18 września 2011, o 03:33

Szanuję co robicie dla Motoru, ale dla mnie jest to zdecydowanie zbyt mocne brzmienie. Dużo gitary itd. Zwyczajnie nie podoba mi się to. Rozumiem, że 99% ludzi tutaj piszących lubi ostre gitary, ale na stadionie jesteście ZDECYDOWANĄ mniejszością i jeśli DJ miałby taką muzyką zagłuszać spikera, który cały czas nawija, to ja dziękuję, ale z małym dzieckiem zwyczajnie pojawić się nie mogę. Ja nikomu nie narzucam muzyki, której słucham i proszę, by na stadionie grano muzykę "dla wszystkich". Przez cały sezon DJ PEPE grał to, co pisaliście na forum - mam nadzieję, że na ostatni mecz trochę uwolni się od Was... Zgrajcie sobie na płytę i słuchajcie w aucie, skoro tak Wam się podoba.

DJ'u PEPE. Rozumiem, że 20 osobom tutaj piszącym się to podoba, ale na meczu będzie kilka tysięcy! Rozumiem jeden... dwa kawałki ostre, ale nie cały mecz. Na telebimie wyświetla się numer DJ'a - mogą wynająć, zapłacić i słuchać do woli.

Podkreślam, że jest to tylko moje zdanie i chyba mam do niego prawo...

Awatar użytkownika
manjolo
Junior
Kontakt:

#87 Postautor: manjolo » 18 września 2011, o 07:16

masz prawo, tak jak ja mam nieodparte wrażenie, że piszesz niesamowite głupoty.

motoru brum

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#88 Postautor: radonis » 18 września 2011, o 08:17

Login. Czy ty aby na pewno dobrze rozumiesz rzeczywistość, czy tylko udajesz?

1) Przecież ten kawałek będzie puszczony raz w czasie meczu i to raczej nie wtedy kiedy będzie mówił spiker.
2) Przychodzisz na stadion żużlowy z małym dzieckiem, gdzie ryk motorów jest co najmniej głośny, a nie chcesz go zabrać przez jedną piosenkę?
3) Nikomu nie narzucasz muzyki, ale takiej to nie grajcie. Poza tym nie mam muzyki dla wszystkich, a muza rockowa jest nierozerwalnie związana z motocyklami.
4) PEPE napisz czy myśmy przez cały sezon Cię jakoś zniewalali, żebyś musiał się od nas uwalniać na ostatni mecz?
5) To nie jest kawałek, który będzie leciał na okrągło przez 2,5 godziny meczu. Chłopie powstań z ciemności!

Przemyśl to sobie.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#89 Postautor: kibicLBN » 18 września 2011, o 08:20

zgadza się radonis.
Piosenka przecież nikogo nie obraża, gdyby tak było to można by było się zastanawiać czy login ma rację. Poza tym motocykle i tak są głośniejsze.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#90 Postautor: radonis » 18 września 2011, o 08:26

A tak w ogóle po poprawkach kawałek nabrał dodatkowej jakości!!!

Brawo Major Core, Brawo Misionis

Motor śpiewamy tak
Bo nie ma dla nas żadnych innych barw!!!
Motor śpiewamy tak
To żółty biały i niebieski świat!!!

MOTOR!!!

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#91 Postautor: _piotrusss » 18 września 2011, o 08:35

Po poprawkach jest rewelacja, świetna robota. Dzięki!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#92 Postautor: yamahaR1 » 18 września 2011, o 09:19

login pisze:Szanuję co robicie dla Motoru, ale dla mnie jest to zdecydowanie zbyt mocne brzmienie. Dużo gitary itd. Zwyczajnie nie podoba mi się to. Rozumiem, że 99% ludzi tutaj piszących lubi ostre gitary, ale na stadionie jesteście ZDECYDOWANĄ mniejszością i jeśli DJ miałby taką muzyką zagłuszać spikera, który cały czas nawija, to ja dziękuję, ale z małym dzieckiem zwyczajnie pojawić się nie mogę. Ja nikomu nie narzucam muzyki, której słucham i proszę, by na stadionie grano muzykę "dla wszystkich". Przez cały sezon DJ PEPE grał to, co pisaliście na forum - mam nadzieję, że na ostatni mecz trochę uwolni się od Was... Zgrajcie sobie na płytę i słuchajcie w aucie, skoro tak Wam się podoba.

DJ'u PEPE. Rozumiem, że 20 osobom tutaj piszącym się to podoba, ale na meczu będzie kilka tysięcy! Rozumiem jeden... dwa kawałki ostre, ale nie cały mecz. Na telebimie wyświetla się numer DJ'a - mogą wynająć, zapłacić i słuchać do woli.

Z jednej strony piszesz, że to Twoje zdanie a z drugiej "bronisz" kilku tysięcy ludzi na stadionie. Rozumiem, że puściłeś po sektorach ankietę i wiesz co wszyscy lubią. DJ z tego co pamiętam grał np. AC/DC - Thunderstruck i nie widziałem żeby w panice ludzie się tratowali przy próbie ucieczki. Poza tym nawet nie chcę wiedzieć co to jest wg Ciebie "muzyka dla wszystkich".
Wiadomo, że każdy ma swój gust muzyczny ale argument, że przez taki utwór nie możesz przyjść z dzieckiem, biorąc pod uwagę że sam żużel to głośny sport, jest bez sensu kompletnie.

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#93 Postautor: Kargolo » 18 września 2011, o 10:12

Mi tam też się zwyczajnie nie podoba ale to MOJE ZDANIE. Lubię rocka jak i rap i w ogóle różną muzykę ale ta akurat piosenka jest jak na mój gust słaba. Oczywiście PEPE nie puszcza nigdy jednej piosenki przez cały mecz i mam nadzieję że dzisiaj będzie podobnie. Do śpiewania na sektorze to to się nie nadaje ale jak PEPE puści to ze dwa razy to myślę Login że Twoje dziecko nawet nie zwróci na to uwagi.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#94 Postautor: tezetomaniak » 18 września 2011, o 10:23

login pisze:by na stadionie grano muzykę "dla wszystkich"

Pewnie ! Puszczajmy gage i bibera, zobaczcie ile oni płyt sprzedali ! To musi byc dobra muza, skoro jest tak popularna :)
No i nie ma gitar :o

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#95 Postautor: MikeMistrz » 18 września 2011, o 10:39

Właśnie taka Gaga i Bieber to muzyka neutralna. Na pewno PRZESZKADZAŁABY mniejszej ilości osób na stadionie, niż rock. W muzyce puszczanej na stadionie chyba chodzi o to, żeby nie męczyła. Rockowe brzmienia są zbyt mocne i jak dla mnie nie do przełknięcia ;).

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#96 Postautor: yamahaR1 » 18 września 2011, o 10:43

Proponuję jednak nie brnąć w to, stwierdzenie że Gaga i Bieber to muzyka neutralna pachnie tu wojną i minimum 8 banami :lol:

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#97 Postautor: tezetomaniak » 18 września 2011, o 10:44

Nikt nie będzie brnął, stwierdzenie Mike'a wlasciwie konczy cala dyskusje :lol:

Awatar użytkownika
Misionis
Junior

#98 Postautor: Misionis » 18 września 2011, o 11:02

Muszę troszeczkę stanąć w obronie muzyki rockowej.

Login, taka muzyka to nie jest nic złego. Nic Twojemu dziecku po przesłuchaniu jej nie będzie. Jeśli nie przeszkadza Ci, że bierzesz dziecko na mecz, gdzie jest ryk motorów, hardcorowe upadki i wokół lecą ku*wy, ch*je, pi*zy, sędzie Ty ku*wo, a boisz się że dziecku zaszkodzi rockowy kawałek, to ja Cię naprawdę nie czaję

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#99 Postautor: Hayden » 18 września 2011, o 11:05

MikeMistrz pisze:Właśnie taka Gaga i Bieber to muzyka neutralna.

Pora umierac :shock: :shock: :shock: :shock:

Zreszta, uwazacie ze Pepe gra ciezka muzyke? No to nie wiecie co to jest ciezka muzyka :)

A poprawiona wersja super :]
Motor mocny

Awatar użytkownika
Masi
Senior

#100 Postautor: Masi » 18 września 2011, o 11:14

Pepe nie gra ciężkiej muzyki, ale rozumiem argumenty, ze powinien puszczac nie tylko rocka, choc sam jestem jego wielkim fanem. Jednak na imprezie masowej tego typu jak mecz żużlowy powinna leciec muzyka, która jest w tym momencie najpopularniejsza, najbardziej znana czyli jakies aktualne hity (chociaz może Biber to nie jest najlepszy przykład :D). Oczywiscie jak najbardziej przeplatane "Breaking the law" 8)
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także... :D