No właśnie ja nie bardzo widzę sens takiego "wspólnego" pisania tekstu. Zrób to po swojemu, nagraj, rozpowszechnij i zobaczymy - albo się przyjmie, albo nie

Przykładowo tekst do "Świata na żółto-biało-niebiesko" (tytuł wymyśliłem w tym momencie bo zdałem sobie sprawę, że go dotychczas nie było

) powstał w godzinę, a później tylko była kwestia lekkich kosmetycznych przeróbek i poszło. Nie nadaje się to to za bardzo na żużel (za mało dynamiczne) ale jakoś tam lepiej-gorzej chwyciło i nawet komuś się chciało wykonać profesjonalne nagranie, choć autor nigdy nie czuł takiej potrzeby :p
Zatem pisz tekst, nagrywaj i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak jeden tekst będzie pisać 15 osób to na pewno nic dobrego z tego nie będzie

Aha, prosiłeś o jakieś ciekawe komentarze z meczów żużlowych. Z
TEGO można wyciąć coś, szczególnie od 0:38 kiedy pojawia się kultowe: "Nielsen, Ermolenko. Nielsen i Ermolenko. Nielsen. I Ermolenko. Jacek Gollob trzeci"

Kwiek to przy tym kolesiu jest bogiem mikrofonu
P.S. Wiem, że nie pisze się postów jeden po drugim ale wiadomo, że mam chody u adminów to sobie pozwalam
:) - g.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...