Typer - komentarze
Re: Typer - komentarze
KLASYFIKACJA GENERALNA PO XVI RUNDZIE TYPERA
Czy tylko mi nie działa link do klasyfikacji?
Czy tylko mi nie działa link do klasyfikacji?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Nie działa żaden link. Jest jakiś błąd w serwisie http://www.voila.pl/. Jeśli nie naprawią powrzucam gdzie indziej klasyfikację.
Klasyfikacja już dostępna, linki działają.
Jak ja lubie nie trafiac wynikow tak jak dzisiaj
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Czy aby na pewno ja i Nazir mamy dobrze podliczone punkty?
Trochę dziwne, że w rundę temu dzieliło nas 11 punktów, a teraz mamy tyle samo, mimo że Nazir zdobył w tej rundzie tylko jeden punkt więcej ode mnie
Trochę dziwne, że w rundę temu dzieliło nas 11 punktów, a teraz mamy tyle samo, mimo że Nazir zdobył w tej rundzie tylko jeden punkt więcej ode mnie
grzesieck pisze:Mary = Marysia = sam wiesz kto?
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi?
Chyba mogę publicznie pogratulować córce za wygranie rundy typera?
istred pisze:Czy aby na pewno ja i Nazir mamy dobrze podliczone punkty?
Może to kwestia punktów za bonusy? Doszło ich kilka w ostatniej rundzie.
Rzeczywiście może chodzić o jakiś bonus.
Chłopaki, to kto w końcu wygra: Polonia Bydgoszcz czy Polonia Bydgoszcz? 
grzesieck pisze:I LIGA - XV KOLEJKA
Polonia Bydgoszcz - Polonia Bydgoszcz +6
Hayden pisze:I LIGA - XV KOLEJKA
Polonia Bydgoszcz - Polonia Bydgoszcz +11
ja juz poprawilem, ale powiem szczerze, ze nie wiem skad sie to wzielo, bo kopiowalem po prostu post nade mna...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Poprawiłem Haydenowi, żeby nikt dalej nie kopiował z błędem.
Oddzieliłem mecz w Równem, od pozostałych, gdyż jak wiemy wynik naszego meczu może dużo zależeć od wyniku w Ostrowie.
Czy za wytypowanie idealnego wyniku czwartkowego i za awans klubu mozna liczyc na jakies 100 punktów extra hahahah
Mr. Jerry?
Mr. Jerry?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
No niestety Deri. Nagrodą za poprawnie wytypowany wynik tego meczu będzie 11 pkt
ps. typowanie meczów z najbliższej niedzieli rozpoczniemy w momencie, kiedy będzie oficjalne info, że nie ma baraży o I ligę, klasyfikację poprzedniej rundy typera podam dzisiaj późnym wieczorem.
ps. typowanie meczów z najbliższej niedzieli rozpoczniemy w momencie, kiedy będzie oficjalne info, że nie ma baraży o I ligę, klasyfikację poprzedniej rundy typera podam dzisiaj późnym wieczorem.
A ktoś trafił że II ligę wygra Piła? 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No nikt, tak samo jak nikt nie trafił, że najlepszym zawodnikiem II ligi będzie Przemysław Pawlicki i że najlepszym obcokrajowcem w naszej drużynie będzie Woodward 
Klasyfikacja podliczona, jednak niestety znowu nie działa serwis http://www.voila.pl
Jak sie uporają z problemem to wrzucę wyniki.
Dodam tylko, że XX rundę typera wygrał Susic no i zmienił się lider i został nim jerry78
ale zadecydowały o tym ułamki procentów: Cooper typował Barana na najlepszego zawodnika KMŻ-Polaka a ja Miesiąca, no i się udało
Klasyfikacja podliczona, jednak niestety znowu nie działa serwis http://www.voila.pl
Jak sie uporają z problemem to wrzucę wyniki.
Dodam tylko, że XX rundę typera wygrał Susic no i zmienił się lider i został nim jerry78
ale zadecydowały o tym ułamki procentów: Cooper typował Barana na najlepszego zawodnika KMŻ-Polaka a ja Miesiąca, no i się udało
Nosz kur...
idealnie wytypowałem Unibax i Falubaz, a co więcej na początku Gniezno - Czewa dałem -4, po czym zmieniłem na + 4... Nawet raz człowiek wygrać nie może 
Heh, ja zmienilem Gniezno z -5 na +5, bo mnie "eksperci" na Syfach podpuscili, no i wyglada na to, ze moge juz pogratulowac jerremu udanego finiszu i zwyciestwa w generalce. A wiec gratuluje 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A dziękuję, dziękuję
Udało mi się w tych 3 meczach uzyskać kolejne 12 pkt przewagi na Cooperem, ale jeszcze został jeden mecz do typowania, jedno GP i trzy bonusy.
Niech zacznie działać www.voila.pl to wszystko powrzucam.
Niech zacznie działać www.voila.pl to wszystko powrzucam.
Mam pytanie dlaczego w wynikach Typera Nalepszy Polak w KMZ to Paweł Miesiąc - SyFy podaja w statystykach że Karol jest minimalnie lepszy...
- Łoptymista
- Trener
syfy daja stan na dzień 18.09.2011
jerry, voila już działa, ale nie działają linki do klasyfikacji.