Grzegorz Dzikowski
Re: Grzegorz Dzikowski - nowy trener lubelskiej drużyny
jerry78 pisze:Za to pani Agnieszka wydaje się bardzo sympatyczna, jak tylko wchłonie w tematykę żużla będzie z niej niezła pociecha
ciekawe gdzie klub a może trener Dzikowski zanlazł tak sympatyczną osobę jak p Agnieszka z tak dobrym j angielskim ( bo jak zdążyłem się zoirentować to nie pracuje ona i nie ma nic wspólnego z itvl ) jedynie pomaga w wywiadach no chyba że się mylę
Jest oficjalnym tłumaczem klubu. A czy to robi za darmo czy za pieniądze. Ja bym jej do kieszenie nie zaglądał.

nie zmienia to faktu, ze znakomicie mowi po angielsku
METHANOL ADVENTURE TEAM
W kapitalizmie coś na czym można zarobić za darmo? 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... em-gtz-tv/
7:57 z tego linku :p dzikowski czy mnie oczy mylą
7:57 z tego linku :p dzikowski czy mnie oczy mylą
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Moim zdaniem nie mylą Cię oczy 
Zamknęli tor - pytanie: Z jakiego powodu (prawdziwego) poza oficjalnymi "względami bezpieczeństwa"...?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
o ile mnie oczy nie myliły to nasz trener osobiście zjawił się dzisiaj na meczu Bogdanki w Łęcznej:D
Re: Grzegorz Dzikowski
Ktoś wpisał to w kurierze pod artykułem o naszym zwycięstwie.
?!
nem (gość) 12.09.11, 16:21:03
Trzy polskie kluby żużlowe – jeden z Ekstraligi, jeden I-ligowiec i jeden z II ligi, rozmawiają z trenerem Grzegorzem Dzikowskim w sprawie zatrudnienia go w roli szkoleniowca na sezon 2012 i – o co chyba dziwne - nie ma w tym gronie Lubelskiego Węgla KMŻ.
Jeżeli to info ma cokolwiek wspólnego z prawdą to dla mnie też bardzo dziwne ale może ktoś coś wie na ile to prawdziwe, czy to tylko zwykła plota? Ale po co?
?!
nem (gość) 12.09.11, 16:21:03
Trzy polskie kluby żużlowe – jeden z Ekstraligi, jeden I-ligowiec i jeden z II ligi, rozmawiają z trenerem Grzegorzem Dzikowskim w sprawie zatrudnienia go w roli szkoleniowca na sezon 2012 i – o co chyba dziwne - nie ma w tym gronie Lubelskiego Węgla KMŻ.
Jeżeli to info ma cokolwiek wspólnego z prawdą to dla mnie też bardzo dziwne ale może ktoś coś wie na ile to prawdziwe, czy to tylko zwykła plota? Ale po co?
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Jest taki uzytkownik tego forum (nem), wiec moze opowie nam cos wiecej.
Chyba, ze to news stylu tych 100% KMO informacji z komentarzy na SF, co jest wielce prawdopodobne
.
Chyba, ze to news stylu tych 100% KMO informacji z komentarzy na SF, co jest wielce prawdopodobne
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jesli to ten nem z naszego forum to, na ile zdążyłem go poznać, to w tym przypadku można powiedziec "niestety" ale wie co mówi i nie puszcza plotek KMO 100%... 
Nie jestem wtajemniczony, ale to byłoby dziwne. Po pierwsze - rzadko zatrudniani są trenerzy na zasadzie transferów. Po drugie - łatwiej umowę z trenerem przedłużyć (jest do tego aneks) niż podpisać nową. Po trzecie - o Dzikowskiego nikt się nie bił, a teraz nagle w II lidze z Motorem coś zwojował i ekstraliga się bić będzie o niego. Ale to są tylko moje domysły i ja bym się skłaniał ku temu, że Dzikowski zostanie u nas, znaleźliśmy swojego trenera i jeśli Sprawka go wypuści to już bez ogródek podstawimy taczkę 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jakiego transferu? Umowę ma pewnie do końca sezonu (jak sam mówił). W listopadzie czy grudniu się ona skończy i w styczniu może podpisać sobie nową umowę gdzie tylko chce. Gdzie Ty tu widzisz jakiś transfer?Po pierwsze - rzadko zatrudniani są trenerzy na zasadzie transferów.
Bzdura. Na czym niby miałoby polegać to ułatwienie?Po drugie - łatwiej umowę z trenerem przedłużyć (jest do tego aneks) niż podpisać nową.
O Dzikowskiego warto powalczyć, bo to jak na razie nasz jedyny pewniak na I ligę.
Tu akurat to czy łatwiej podpisać aneks niż nową umowę niema żadnego znaczenia, w przeciwieństwie np. do kwestii finansowych. Absolutnym priorytetem po zakończeniu sezonu oprócz załatwienia oświetlenia powinno być właśnie kontynuowanie współpracy z Dzikowskim.
istred pisze:Jakiego transferu? Umowę ma pewnie do końca sezonu (jak sam mówił). W listopadzie czy grudniu się ona skończy i w styczniu może podpisać sobie nową umowę gdzie tylko chce. Gdzie Ty tu widzisz jakiś transfer?Po pierwsze - rzadko zatrudniani są trenerzy na zasadzie transferów.
W sumie racja jest wolnym strzelcem po sezonie.
istred pisze:Bzdura. Na czym niby miałoby polegać to ułatwienie?Po drugie - łatwiej umowę z trenerem przedłużyć (jest do tego aneks) niż podpisać nową.
O Dzikowskiego warto powalczyć, bo to jak na razie nasz jedyny pewniak na I ligę.
Na tym, że jak ktoś Ci regularnie płaci, jest zadowolony z Twojej pracy to wolisz zostać niż iść w nieznane.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ale po co ta panika? Sezon trwa, jak sie skonczy to zarzad usiadzie do rozmow z trenerem. Teraz nie jest na to jeszcze pora
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Saint pisze:Jesli to ten nem z naszego forum to, na ile zdążyłem go poznać, to w tym przypadku można powiedziec "niestety" ale wie co mówi i nie puszcza plotek KMO 100%...
Nie, to nie ten nem
Pozdrawiam.
I tu jest zasadniczy i to bardzo błąd w rozumowaniu.
Otóż nie.
Jeżeli facet jest dobry - a jest, a ta kurierowa plotka jest choć troche prawdziwa i komuś zależy (???) żeby pracował dalej u nas to faktycznie już trzeba rozmawiać żeby nie zostać z ręką w nocniku tak jak np ja w 2004 z Karlssonem.
Mnie też się wydawało, że jak płacę na bieżąco i wszystko jest OK to zaraz po sezonie siądziemy, pogadamy i kontrakt podpiszemy. A tu dzonk, zdradzieckie Ostrowiaki z Karlssonem gadały od sierpnia i w październiku to już mieli kontrakt podpisany, a my musieliśmy się zadawalać się Pulpecikiem niestety...
Otóż nie.
Jeżeli facet jest dobry - a jest, a ta kurierowa plotka jest choć troche prawdziwa i komuś zależy (???) żeby pracował dalej u nas to faktycznie już trzeba rozmawiać żeby nie zostać z ręką w nocniku tak jak np ja w 2004 z Karlssonem.
Mnie też się wydawało, że jak płacę na bieżąco i wszystko jest OK to zaraz po sezonie siądziemy, pogadamy i kontrakt podpiszemy. A tu dzonk, zdradzieckie Ostrowiaki z Karlssonem gadały od sierpnia i w październiku to już mieli kontrakt podpisany, a my musieliśmy się zadawalać się Pulpecikiem niestety...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Popieram w 100%. Trzeba także brać pod uwagę, że trener Dzikowski jest z drugiego końca polski i normalne jest, że przy podobnej ofercie może wybrać klub który jest znacznie bliżej jego domu.
Nie liczyłbym na refleks p. Sprawki. Facet podejmuje decyzje, które są proponowane przez kibiców kilka miesięcy wcześniej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
n3m pisze:Saint pisze:Jesli to ten nem z naszego forum to, na ile zdążyłem go poznać, to w tym przypadku można powiedziec "niestety" ale wie co mówi i nie puszcza plotek KMO 100%...
Nie, to nie ten nem(jakos nie moge zalogowac sie do swojego profilu).
Pozdrawiam.
Jak nie jak tak, skoro sie podpisal "nem" to przeciez wiadomo, ze to ten nem :>
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
Wójek Staszek - miszcz ciętej riposty...
Na starosc mi sie dowcip wyostrza 
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,