Wśród figurantów na stanowisko trenera wymienia się Adriana Gomólskiego i Michała Widerę.
Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00
- Łoptymista
- Trener
Re: Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 1
http://www.ostrow24.tv/news/zks-ostrovi ... nca-sezonu

to tak jakbyś na pustyni zdychał z pragnienia, ktoś by Ci dał wodę, a Ty byś powiedział, że jest ch....owym ratownikiem, bo dał Ci niegazowaną, a gazowana jest lepsza.
Czy wam naprawdę trzeba takie rzeczy w ten sposób tłumaczyć?
Istred przecież nie musisz oglądać transmisji jak Ci się nie podoba to jest telewizja internetowa a nie publiczna więc nie ma co się czepiać Pana Kwieka. Następnym razem śledź mecz na SF tam nie ma kogoś kto komentuje wtedy nie będą Cię raziły komentarze Kwieka. Nie dość że robią transmisje starają się przekazać co się dzieje na wyjazdach a tutaj krytyka naprawdę nie rozumiem.
Może napisz do iTVL i sam pojedz do Równego i zobaczymy jak Tobie pójdzie komentowanie.
Może napisz do iTVL i sam pojedz do Równego i zobaczymy jak Tobie pójdzie komentowanie.
Misionis pisze:to tak jakbyś na pustyni zdychał z pragnienia, ktoś by Ci dał wodę, a Ty byś powiedział, że jest ch....owym ratownikiem, bo dał Ci niegazowaną, a gazowana jest lepsza.
Analogia z dupy.
Nie chodzi o ratowanie czyjegos zdrowia czy zycia. Chodzi o dzialanosc publiczna na styku dziennikarstwa/rozrywki/sztuki. W takim wypadku zamiast "stroic" fochy na krytykow warto sie im przysluchiwac bo sie czlowiek moze czegos nauczyc, cos zmienic.
Czlowiek, ktory prowadzi dzialanosc publiczna i odmawia prawa do jej krytyki, a kazda probe takkiej krytyki traktuje jako cos obrzydliwego i napasc na najwieksza swietosc powinien sobie odpuscic ta dzialanosc... albo przeniesc swoja aktywnosc do sejmu.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
Nie dzięki niemu, a dzięki telewizji ITVL, której on jest jedynie pracownikiem.Dzięki niemu możesz oglądać transmisje z wyjazdów. Nie potrafisz tego docenić?
Transmisja mi się podoba. Nie podoba mi się jedynie komentarz KwiekaIstred przecież nie musisz oglądać transmisji jak Ci się nie podoba to jest telewizja internetowa a nie publiczna więc nie ma co się czepiać Pana Kwieka.
Ale dlaczego ja miałbym komentować? Nie znam się na tym, nie umiem, nie chce mi się, co innego w życiu robię.Może napisz do iTVL i sam pojedz do Równego i zobaczymy jak Tobie pójdzie komentowanie.
To jak napiszę, że Suchecki pojechał beznadziejnie w jakimś meczu, to też mam wsiąść na motor i w następnym pojechać za niego?
PS.
Nierealne. Dopóki jestem człowiekiem,nie będę "zdychać".to tak jakbyś na pustyni zdychał z pragnienia, ktoś by Ci dał wodę, a Ty byś powiedział, że jest ch....owym ratownikiem, bo dał Ci niegazowaną, a gazowana jest lepsza.
Czy Ty nie rozumiesz, że Pan Kwiek robi to dla kibiców (między innymi dla Ciebie) i wcale nie musi tego robić. Nie jest idealnym komentatorem sportowym i pewnie zdaje sobie z tego sprawę, ale krytykowanie jego transmisji, które są lepsze niż ich brak, który był przez ostatnie 50 lat jest po prostu dla mnie czymś niesamowitym i niesłychanym.
Myślę, że nie robi tego dla kibiców, ale dla pieniędzy. Rachunki z czegoś trzeba zapłacić.Czy Ty nie rozumiesz, że Pan Kwiek robi to dla kibiców
Telebim wystawił też dla pieniędzy?
Masz 15 lat?
To nie Kwiek ustawił telebim, tylko iTVL.
Nawet jeśli to pomysł Kwieka, to - Kwiek ma znakomite pomysły, ale komentować i przeprowadzać wywiadów nie potrafi.
To nie Kwiek ustawił telebim, tylko iTVL.
Nawet jeśli to pomysł Kwieka, to - Kwiek ma znakomite pomysły, ale komentować i przeprowadzać wywiadów nie potrafi.
Oj Isted Isted dobra zakończmy ten temat każdy zostaje przy swoim zdaniu i tyle troszkę polemiki było i wystarczy co nie zmienia faktu że z Równego też będziesz słuchał komentarzy Pana Andrzeja:):):) Teraz cieszmy się i bądzmy dumni z Naszych chłopaków. W Ostrowie jakaś paranoja do końca sezonu bez trenera a przymierzają Gomólskiego na tymczasowego trenera no normalnie szkok osoba która zawaliła im cały sezon ma być teraz sternikiem Ostrovii ale jaja:)
A jeszcze co wyczytałem w ostrovie mają kolejny ból głowy złamania obojczyka w Daugavpils doznał Charczenko i ma po sezonie oj nie ciekawie mają nie ciekawie.
A jeszcze co wyczytałem w ostrovie mają kolejny ból głowy złamania obojczyka w Daugavpils doznał Charczenko i ma po sezonie oj nie ciekawie mają nie ciekawie.
Dokładnie Kwiek, on za tym chodził i to zorganizował kolego. Mam 7 lat i od pół roku lubię żużel.
Prawdopodobnie gdyby nie on, jego pomysły i zaangażowanie, nie miałbyś możliwości obejrzenia tej transmisji z Równego - tak to właśnie w Polsce jest - niektórzy mają problem z docenianiem czyjejś pracy, całe życie tylko narzekają na wszystko co dookoła się dzieje, ale żeby samemu coś zrobić, to Boże broń... szkoda słów
Prawdopodobnie gdyby nie on, jego pomysły i zaangażowanie, nie miałbyś możliwości obejrzenia tej transmisji z Równego - tak to właśnie w Polsce jest - niektórzy mają problem z docenianiem czyjejś pracy, całe życie tylko narzekają na wszystko co dookoła się dzieje, ale żeby samemu coś zrobić, to Boże broń... szkoda słów
No i co z tego?
Jest pracownikiem iTVL, to pracuje przy projektach iTVL - co w tym dziwnego?
PS. Kolego? Czy ja o czymś nie wiem?
Jest pracownikiem iTVL, to pracuje przy projektach iTVL - co w tym dziwnego?
PS. Kolego? Czy ja o czymś nie wiem?
Dobra, napisz skargę do itvl, że ten pracownik się nie nadaje i ma wylecieć
Ale w jakim celu mam pisać skargę, bo nie bardzo rozumiem co starasz się przekazać?
Czy jak Zbyszek Suchecki (że już się go czepię) pojedzie słabo to też muszę napisać skargę do KMŻ? Czy mogę jednak się od tego powstrzymać jednocześnie pozostając przy opinii, że jest słabym zawodnikiem?
Czy jak Zbyszek Suchecki (że już się go czepię) pojedzie słabo to też muszę napisać skargę do KMŻ? Czy mogę jednak się od tego powstrzymać jednocześnie pozostając przy opinii, że jest słabym zawodnikiem?
Baner pisze: W Ostrowie jakaś paranoja do końca sezonu bez trenera a przymierzają Gomólskiego na tymczasowego trenera no normalnie szkok osoba która zawaliła im cały sezon ma być teraz sternikiem Ostrovii ale jaja:)
Przecież to gwiazda, najznamienitsza w speedwayu
Prędzej go zeroviaki na widłach wyniosą
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
istred pisze:Ale w jakim celu mam pisać skargę, bo nie bardzo rozumiem co starasz się przekazać?![]()
nie nie, musisz docenić że w ogóle jeździ i możesz dzięki niemu ogladać żużel
motoru brum
Dzięki niemu? A ja myślałem, że dzięki sponsorom, działaczom i zawodnikom. 
Dobrze, że mnie z błędu wyprowadziłeś. Po awansie będę krzyczał "Andrzej Kwiek DZIĘKUJĘ!!!".
PS.
Chociaż - zaraz, zaraz.
Przecież na początku sezonu zawody komentował jakiś młody gość, a nie Kwiek... i też oglądałem.
To jak to w końcu jest?
Dobrze, że mnie z błędu wyprowadziłeś. Po awansie będę krzyczał "Andrzej Kwiek DZIĘKUJĘ!!!".
PS.
Chociaż - zaraz, zaraz.
Przecież na początku sezonu zawody komentował jakiś młody gość, a nie Kwiek... i też oglądałem.
To jak to w końcu jest?
Tylko, że Suchecki żużla w Lublinie nie stworzył, a Kwiek transmisje z wyjazdów tak (chyba tak????) , więc musisz się bardziej wysilić, żeby analogię znaleźć.
Czyli jak ktoś stworzył transmisje z wyjazdów to należy słać skargę w razie niezadowolenia, a jeżeli ktoś nie stworzył transmisji z wyjazdów to bez pisma się obejdzie, czy tak?
PS. Uwielbiam takie dyskusje kompletnie nie na temat i po których za parę godzin śladu nie będzie
PPS. Czy jak jestem niezadowolony z poziomu komentarza i znajomości języka angielskiego komentatorów na TVP Sport to powinienem przesłać skargę do TVP Sport z prośbą o zwolnienie tych komentatorów i zatrudnienie mnie?
PS. Uwielbiam takie dyskusje kompletnie nie na temat i po których za parę godzin śladu nie będzie
PPS. Czy jak jestem niezadowolony z poziomu komentarza i znajomości języka angielskiego komentatorów na TVP Sport to powinienem przesłać skargę do TVP Sport z prośbą o zwolnienie tych komentatorów i zatrudnienie mnie?
No nie będzie, a szkoda:)
W każdym razie moja poprzednia wypowiedź nawiązywała bardziej do Manjolo, a nie do Ciebie Istred.
ps. Tak właśnie powinieneś zrobić, bo tam płacisz kasę za odbiór tvp sport i masz prawo wymagać odpowiedniego poziomu. Tylko że w TVP Sport taki dziennikarz jest tylko jakimś tam pracownikiem jednym z wielu, a Kwiek, z tego co można się zorientować, jest osobą, która aktywnie projekty wymyśla i wprowadza je w czyn. W niedzielę zobaczyliśmy, że jego, projekty są super, a komentarz do komentarza Harrego: wytrzymasz wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma, był trafiony w 10.
W każdym razie moja poprzednia wypowiedź nawiązywała bardziej do Manjolo, a nie do Ciebie Istred.
ps. Tak właśnie powinieneś zrobić, bo tam płacisz kasę za odbiór tvp sport i masz prawo wymagać odpowiedniego poziomu. Tylko że w TVP Sport taki dziennikarz jest tylko jakimś tam pracownikiem jednym z wielu, a Kwiek, z tego co można się zorientować, jest osobą, która aktywnie projekty wymyśla i wprowadza je w czyn. W niedzielę zobaczyliśmy, że jego, projekty są super, a komentarz do komentarza Harrego: wytrzymasz wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma, był trafiony w 10.
Ostatnio zmieniony 13 września 2011, o 13:35 przez Misionis, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra, to ja już się pogubiłem.
Jakkolwiek, wracam do pracy (do pisania skargi
).
Jakkolwiek, wracam do pracy (do pisania skargi
Istred wydaje mi się że po prostu szukasz dziury w całym ale zresztą nie pierwszy raz. Kwiek razem z telewizja Itvl wpadli na fajny pomysł promocji naszego sportu a o to własnie chodzi chyba i Tobie. Zebrało się 1000 osób obejrzało fajne widowisko wspólnie się bawiąc wiec nie wiem o co ci chodzi. Jak nie lubisz komentarzy Kwieka to wyłącz głos albo nie oglądaj. Możesz przecież jeździć na wyjazdy czytać sf. Przyznam transmisja nie jest idealna ale jest i na pewno należy zauważyć że z meczu na mecz się poprawia.
Wypowiedzi pomeczowe Ostrowiaków
http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/38 ... 2011-09-12
Zapraszam do oglądania wypowiedzi Mariusza Staszewskiego od 4:20 min, i nie tylko.
Zapraszam do oglądania wypowiedzi Mariusza Staszewskiego od 4:20 min, i nie tylko.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Baner pisze: troszkę polemiki było i wystarczy co nie zmienia faktu że z Równego też będziesz słuchał komentarzy Pana Andrzeja:):):)
Chyba nie bedzie bo Andrzej, na dzień dzisiejszy nie wybiera sie do Równego.
Bedzie pilnował realizacji tu na miejscu bo za dużo problemów było
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Deri pisze:Wypowiedzi pomeczowe Ostrowiaków
Szacun dla Staszewskiego. Wiecej zuzlowcow powinno nauczyc sie tak tlumaczyc porazki, zamiast zwalac na wszystko dookola.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.