Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
Re: Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
stiffler pisze: Może kompromis - 7.00 ?
Ogarnięci ludzie mówią, że trzeba wyjechać o 6 żeby zdążyć a ty tu o jakimś kompromisie, masakra.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
6.00 to strasznie wcześnie. Mi jest w sumie obojętne. Może być 6.00. Dobrze by poprostu było gdybyśmy pojechali wszyscy razem 
-
Pirat
wyjazd do ostrowa o 6 rano z pod MOSIR-u ,proszę wszystkich aby byc 15,20min wcześniej .
mam nadzieje, ze masz numery telefonow do wszystkich, ktorzy zapisali sie na wyjazd, bo w przeciwnym razie bedzie maly problem jak sie okaze, ze polowy osob nie ma o 6 rano pod mosirem
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Pirat
MAM Numery a info ukaże sie jeszcze na stronie głównej.
EDIT;zwolniło się jedno miejsce w busie. jeśli jest ktoś chętny zapraszam
EDIT;zwolniło się jedno miejsce w busie. jeśli jest ktoś chętny zapraszam
Tylko ustal to z przewoznikiem, bo on musi taki wyjazd zglosic policjii, zeby przyjechali i sprawdzili autokar, busa.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Będziemy jechać razem z tamtymi dwoma busami czy każdy swoim tempem? Chodzi mi o kwestie postojów itd.
jezeli chcecie jechac wszyscy razem i zatrzymywac sie w tych samych miejscach i w tym samym czasie, to czas podrozy wydluzy sie i to sporo, wiec nie jest to chyba najlepszy pomysl
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Pirat
też,tak myślę .każdy będzie jechał w swoim tempie.
Jazda konwojem busow jest srednim pomyslem, wiadomo, ze postoje sie wydluzaja i z reguly jest ich wiecej. Lepiej sie ustawic 10 km przed Ostrowem i wjechac razem na stadion.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
O i bardzo podoba mi się pomysł z ustawieniem się tuż przed Ostrowem! Jesteśmy zawsze tam... 
Ile osób w końcu jedzie?? mam nadzieje ,ze 300 osób będzie .
Pirat a gdzie Policja was będzie przejmowała ? czy nie będzie eskorty ?
max3 pisze:Ile osób w końcu jedzie?? mam nadzieje ,ze 300 osób będzie .
Wiemy o 3 busach i 1 autokarze tj. ok. 110 osób + dochodzą osobówki, a jak wiemy zawsze w przypadku takich wyjazdów więcej osób decyduje się właśnie na taki środek transportu. Myślę, że będzie to liczba ok. 250 osób na stadionie w Ostrowie.
-
Pirat
policja będzie prawdopodobnie dopiero w Ostrowie. ode mnie jedzie jeden autokar i jeden bus.
To może naprawde umówmy się wszyscy w jednym miejscu aby w jednym czasie wszyscy podjechali pod stadion ?
http://www.youtube.com/watch?v=WBTPxDq8FTM
Motor Lublin śpiewam,
on zawsze zwycięża,
słyszysz śpiew zwycięzców,
strzeż się go !
Uczyć się i ogień ma być w Ostrowie !
Motor Lublin śpiewam,
on zawsze zwycięża,
strzeż się go !
Uczyć się i ogień ma być w Ostrowie !
Ge(L)o pisze:Motor Lublin śpiewam,
on zawsze zwycięża,
strzeż się go !
Nie wiem czego, ale ta piosenka jest lekko kijowa. Tylko sie nie obraz
Nie znasz się kilar
Zresztą jutro pośpiewasz to trochę, to się przekonasz 
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Piosenka jest niezła, ale trzeba wprowadzić coś nowego, bo nasz repertuar jest dość krótki. Przede wszystkim musi pojawić się "Jesteśmy zawsze tam..."
poza tym może coś w stylu "Motor Lublin aaaeeeaaeeaaooo". Super jakby fajnie wyszedł "walczyk" - wszyscy głośno i równo 
Oczywiście w tym czasie wszyscy machamy szalikami. I tak przez cały mecz!!!stiffler pisze:poza tym może coś w stylu "Motor Lublin aaaeeeaaeeaaooo"
Przepraszam, nie wytrzymałem
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...