tommi1980 pisze:Manitou pisze: Większego wstydu niż latanie z flagami sponsora po sektorze to sobie na stadionie nie wyobrażam.
Gdyby nie Lubelski Węgiel to teraz być może walczyli byśmy o miejsce z Krakowem o ile byśmy wystartowali, takiego sponsora trzeba szanować i na rękach nosić. Bo jak tylko zrezygnuje to w Lublinie zapanuje kolejna wegetacja. Spójrz jak zawodnicy z GP dbają o swoich chlebodawców, za każdym starają pokazać logo sponsora. Mi flagi Bogdanki nie przeszkadzają. Ostrów chciałby mieć takiego sponsora. WYWIEŚMY RÓWNIEŻ FLAGI NASZEGO SPONSORA.
Krzyczmy machając dumnie flagami sponsora:Walka, walka, walka - Bogdanka
Widząc tego posta pomyślałem, że stracić pierwsze w historii zwycięstwo z Niemcami w ostatniej akcji to przy tym mały pikuś

Ale o tym że nie wygramy wiedziałem, a tu takie słowa

Wytatuuj sobie kolego najlepiej Bogdankę na piersi

tommi1980 pisze:grzesieck pisze:moge mu dac bana? he he he ; )
tommi, mam nadzieje, ze ktos Ci wrzuci tabletke gwaltu do wody mineralnej w autokarze i zostaniesz pod stadionem
Kiedy ja kibicowałem Lubelskiej drużynie to Ciebie być może na świecie nie było.
Twój nick sugeruje że urodziłeś się nie aż tak dawno, jak się grzesiecek rodził to jako 10 latek wątpię abyś był Ultrasem, albo wybijał rytm na bębnie, ale może nie doceniam. Wybacz, ale nie żałuję że się z kolegą nie wybrałem pociągiem... Mnie i tak irytuje ta pseudo nazwa klubu, te pseudo logo, czyli czarne literki na białym tle i zazdroszczę leszczynianom czy bydgoszczanom, że kibicują swojej Unii/Polonii, a nie jakiemuś Lubelsko-Łęczyńskiemu Węglowi niskokoksującemu-antracytowi Lublin. Niby dla nas to nadal Motor tylko, że nie wszyscy kojarzą od razu nasz klub jako Motor. Chodzi mi o znajomych fanów speedwaya z innych ośrodków. Jak ktoś siedzi w żużlu mniej niż 10 lat to często zna tylko te śmieszne węglo-koksy

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.