Tyron Proctor
Re: Tyron Proctor
kolega Apo chyba za dlugo juz ma wakacje, czas wracac na uczelnie, bo widze, ze leb za dobrze to Ci nie pracuje :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
niespokojny pisze:Lindgren jezdzi w parze z Proctorem(ten sam klub), a zwyciestwa nad kolega z pary zazwyczaj sie nie liczy, bo ten mogl go np. asekurowac. Wiec slowo ''wygral'' jest w tym wypadku troche na wyrost. Koniec tematu.
Aaaa, shame on me razy trzy
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
http://nicesport.pl/zuzel/86822/proctor ... tuzja-nogi
lipa;/ chyba jednak suchy bedzie musiał pojechac;/
lipa;/ chyba jednak suchy bedzie musiał pojechac;/
Od dawna chyba już wiadomo że Proctor mial nie jechac do Ostrowa. Takie sluchy chodzily po meczu z Rawiczem..
Niestety moze to i dobrze, watpie że by sobie tam poradzil.
A tak pozatym to dziwie się, że nikt nie potrafi mu wytlumaczyc że popelnia straszne bledy z wyjscia z lukow. Zamiast normalnie siedziec i prostowac motor żeby nabrac predkosci, dziwnie się giba, kontruje, jakies kocie ruchy, nie wiem po co, przez co staje centralnie w miejscu i wszyscy go mijaja jak panienke....
Niestety moze to i dobrze, watpie że by sobie tam poradzil.
A tak pozatym to dziwie się, że nikt nie potrafi mu wytlumaczyc że popelnia straszne bledy z wyjscia z lukow. Zamiast normalnie siedziec i prostowac motor żeby nabrac predkosci, dziwnie się giba, kontruje, jakies kocie ruchy, nie wiem po co, przez co staje centralnie w miejscu i wszyscy go mijaja jak panienke....
Więc jaki skład na Ostrów? Tzn jakie chodzą słuchy? 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Chodza sluchy, ze jedzie Suchy?

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Sklad nie wiem jaki ale Tyron nie jedzie.
- niespokojny
- Trener
O booooze, to ja juz wole kocie ruchy Proctora bez jednej nogi
. W tyte z Sucheckim bedzie. A dlaczego niby mialby sobie Proctor nie poradzic w Ostrowie? W Gdansku i Grudziadzu krecil bardzo ladne wyniki(zeszly sezon). Biorac pod uwage, ze ostrowski tor jest latwy - dalby rade.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Takie mam przeczucie. Ale to tylko moje zdanie.
Sprzet ma, i co najwazniejsze ma też starty bo walczakiem to on nie jest..
Slyszlem po rawiczu że nie jedzie i to samo uslyszalem w niedziele a mowil to Jacek S.
Sprzet ma, i co najwazniejsze ma też starty bo walczakiem to on nie jest..
Slyszlem po rawiczu że nie jedzie i to samo uslyszalem w niedziele a mowil to Jacek S.
Co do stawania w miejscu na wyjściu z łuku to i tak nikt Miesiąca nie przebije, ten to dopiero umie porządnie łyche zaciągnąć
zgłupiałem
mlody26 pisze:Niestety moze to i dobrze, watpie
zgłupiałem
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
O to chodzi że Proctor nie ma startów przynajmniej ostatnio a tym bardziej nie ma trasy, jak mu sie uda wyjść dobrze spod taśmy to może dowiezie ale to też ciężko,a te stawianie motocykla w szczycie łuku w poprzeg to już całkiem tragedia ;/
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Ciekawe czy tylko Suchy za Proctora, czy moze Suchy i Puzon za Proctora i kogos tam.
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
wszyscy nasi to takie "pewniaki", że tak naprawdę to nie wiem czy bym nie zrobił po prostu właśnie takiego manewru. nie zazdroszczę Dzikowskiemu.
motoru brum
- niespokojny
- Trener
Widze, ze szykuje sie taki sam skladzik jaki pojechal do Pily + Malitowski.
2. Zbigniew Suchecki - 1 (0,0,-,1,-)
Ale to nic, bo na dojezdzie byl 1 ale w luk nie potrafil sie zlamac.
Z drugiej strony nie wierze, ze Dzikowski jest samobojca. A moze jest w klubie jakies polskie lobby?
2. Zbigniew Suchecki - 1 (0,0,-,1,-)
Ale to nic, bo na dojezdzie byl 1 ale w luk nie potrafil sie zlamac.
Z drugiej strony nie wierze, ze Dzikowski jest samobojca. A moze jest w klubie jakies polskie lobby?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Pily
Proctor i Suchecki? chyba chodziło Ci o Opole
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Dzisiaj Wolverhampton z Belle Vue:
Tyron Proctor 3 3 2 2
po 10 wyścigu.
Wygląda na to że z Tyronem ok. To dobrze bo umożliwia nam ewentualne manewry ze składem przy jakichś, odpukać, kontuzjach.
Tyron Proctor 3 3 2 2
po 10 wyścigu.
Wygląda na to że z Tyronem ok. To dobrze bo umożliwia nam ewentualne manewry ze składem przy jakichś, odpukać, kontuzjach.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Problemem Proctora w kontekscie naszej ligi jest sprzet, tutaj doszukujcie sie w I kolejnosci przyczyn slabszej dyspozycji.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
pewnie go fredka po znajomości polecił
mam nadzieje ze beda mieli z Ty pocieche, trzeba mu tylko podstawic furmanke i pośmiga
mam nadzieje ze beda mieli z Ty pocieche, trzeba mu tylko podstawic furmanke i pośmiga
Przy obecnych składach eligi koleś może jakieś 1,2-1,4 ujechać, bo w każdej drużynie znajdzie się albo słaby junior, albo jakiś Lampart , Czerwiński czy inny koleś którego Proctor czy Barker mogą pocisnąć. Chociaż ja podejrzewam że skończy się na 1 próbie 2-3 biegi i oddadzą na wypożyczenie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Proctor został wypożyczony więc nie można go jeszcze raz wypożyczyć w tym sezonie.
4. Tyron Proctor - 0 (0,0,0,d,d)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
TEN też nie trafił ze sprzętem ? 
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
pewnie ma ten sprzęt co w zeszłym sezonie jak jeździł u nas