TZ SIPMA LUBLIN - KM OSTRÓW WLKP 56:34
Ja jestem dziwnie spokojny o wynik tego meczu i mysle ze nawet jakby w miejsce Petera pojechał Jurek (Stefaniego nie chce
) to i tak 2 pkt zostaną w Lublinie. W KM-ie tak naprawde mocny jest tylko Jędrzejak i Klingberg(Ferjan) reszta to przecietniacy, Dym sami wiecie jak sie zaprezentował u nas w srode...przegral nawet z Dawidem, Fajfer to miekka faja, jest jeszcze nieobliczalny Pietrzyk ale mysle ze wiecej niz 8 pkt u nas nie zrobi...minimum 53:37 dla TŻ-u!
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Tylko trzeba brać pod uwagę, że to był pierwszy mecz w sezonie dla TŻ-u, Piszcz był "bez formy", Karlsson zrobił "zaledwie" 11pkt, Knapp miał olbrzymiego pecha i te wszystkie czynniki złożyły się na końcowy wynik. Teraz jesteśmy w prawie całkowicie odwrotnej sytuacji. Piszcz "wrócił do Nas
", Karlsson w ostatnich meczach prezentuje się świetnie, problemy sprzętowe Knappa zakończyły się, Dawid prezentuje się coraz lepiej (szkoda tylko, że sprzęt mu się rozleciał
) Więc patrze optymistycznie na zawody 3-cio majowe
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
max3 pisze:Jak Dawidowi rozsypala sie elektryka to nic takiego powaznego ,sadze ,ze na meczu w Gorzowie bedzie mial zrobiony sprzet,podobno nie mozna kupic ,ale za pewne bedzie mozna od kogos wypozyczyc.
nie jest to własnie takie proste, szczególnie w piątek wieczorem, kiedy cała liga jedzie w niedziele.
Jezeli Tomek sie obudzil i Dawid pokaze ze ma talent po ojcu(a ja wiem ze ma go nawet wiecej niz "coach" Janusz)to z Wybrzezem wygramy!! No i teraz zagadka!! Czy Grzesio Knapp niepowinien pokazac z Tomkiem Piszczem ze sa najlepsza para na 1-ligwych torach?? bo ja sadze ze oni z kazdym moga wygrywac po 5:1!! "Pozdro dla Kukiego i Fantysia"
Hehehehehe
troche sie ubawiłem czytając te posty. Witam!!
No a co powiecie po dzisiejszej kolejce??? Nadal proponujecie krajowy sklad???
. Wiedzcie jedno, ze my w krajowym raczej nie pojedziemy, prawda ze ostrow na wyjezdzie nic nie pokazal, ale prawde mowiac nie mial gdzie. Widzicie co gdansk robi z kazdym!!
Lepiej bądzcie ostrożni w typowaniu wynikow, bo mecz NAPEWNO bedzie bardzo zaciety.
Podam wam moj punkt widzenia na dzisiejszy mecz ze stala
Podsumuje
Jedrzejak, jak zwykle, przeswietne akcje, no normalnie jest na co popatrzeć!!!
Fajfer. 3 pkt bodajze, ale jemu mozna to wybaczyc. w koncu obiektywnie trzeba spojrzec, ze nikt słaby go dzisiaj nie przywiozl(3 razy gjedde i raz ogór). Moim zdaniem pomimo mniejszej ilosci pkt lepiej niz tajchert!!
Pietrzyk- rewelacyjne starty i swietnie rozgrywany 1 łuk.
Tajchert- punkty zrobil wiecej niz ktokolwiek przed meczem zakladal(brawo), ale w jakim stylu??? pietrzyk zrobił tutaj swoje, a tajchercik ledwie zipal na motorze a jego dwa ostatnie starty to juz kompromitacja, tak go woziło, ze to jest nieporozumienie. Kondycji 0.
Niklas- Dobrze, pkt sporo- wystarczajaco, moze maly niedosyt bylby gdyby go na te 5 1 przywiezli
Juniorzy- srednio, ale moglo byc lepiej
Rempała- swietny zawodnik. Zrobił swoje
Trojanowski- po kontuzji ok, tylko troszke sil mu braklo
gjedde- hehehehe 1 start 1 5, no i....... 4 porazki z Jedrzejakiem !!!
Baran, pechowy zawodnik, ale mozna bylo sie po nim wiecej spodziewac
Juniorzy, na tle osrowskich- swietnie
Mam nadzieje, ze pojedzie dym w lublinie. A jedrzejak.....moim skromnym zdaniem jesli spasuje sie do toru to oprocz karlssona bedzie ciezko
klingberg tez swoje zrobi, reszta to wielka niewiadoma, choc dzisiejsza postawa pietrzyka napawa optymizmem. Ja mam nadzieje ze wygramy minimalnie, bo inaczej bym do lublina nie jechal
. Do zobaczenia na meczu 
No a co powiecie po dzisiejszej kolejce??? Nadal proponujecie krajowy sklad???
Lepiej bądzcie ostrożni w typowaniu wynikow, bo mecz NAPEWNO bedzie bardzo zaciety.
Podam wam moj punkt widzenia na dzisiejszy mecz ze stala
Podsumuje
Jedrzejak, jak zwykle, przeswietne akcje, no normalnie jest na co popatrzeć!!!
Fajfer. 3 pkt bodajze, ale jemu mozna to wybaczyc. w koncu obiektywnie trzeba spojrzec, ze nikt słaby go dzisiaj nie przywiozl(3 razy gjedde i raz ogór). Moim zdaniem pomimo mniejszej ilosci pkt lepiej niz tajchert!!
Pietrzyk- rewelacyjne starty i swietnie rozgrywany 1 łuk.
Tajchert- punkty zrobil wiecej niz ktokolwiek przed meczem zakladal(brawo), ale w jakim stylu??? pietrzyk zrobił tutaj swoje, a tajchercik ledwie zipal na motorze a jego dwa ostatnie starty to juz kompromitacja, tak go woziło, ze to jest nieporozumienie. Kondycji 0.
Niklas- Dobrze, pkt sporo- wystarczajaco, moze maly niedosyt bylby gdyby go na te 5 1 przywiezli
Juniorzy- srednio, ale moglo byc lepiej
Rempała- swietny zawodnik. Zrobił swoje
Trojanowski- po kontuzji ok, tylko troszke sil mu braklo
gjedde- hehehehe 1 start 1 5, no i....... 4 porazki z Jedrzejakiem !!!
Baran, pechowy zawodnik, ale mozna bylo sie po nim wiecej spodziewac
Juniorzy, na tle osrowskich- swietnie
Mam nadzieje, ze pojedzie dym w lublinie. A jedrzejak.....moim skromnym zdaniem jesli spasuje sie do toru to oprocz karlssona bedzie ciezko
W tym meczu najbardziej Ogór może narobić nam mizerii
a przy wsparciu Pietrzyka, Dyma który w Lublinie ostatnio nie pokazał zbyt wiele ale w tamtym sezonie co nie co wywalczył i ewentualnie obcokrajowca możemy się nieźle napocić żeby wygrać. Zastanawiam sie czy Ostrów zaryzykuje ściągnięcie obcokrajowca. Jeśli poważnie myśli o pierwszej czwórce to może zwietrzyć szansę widząc naszą chwilową (mam nadzieję) niedyspozycję w Gorzowie. Ale myślę że to tylko lepiej dla widowiska jeśli będą w miarę wyrównane składy. Porównując formę Jedrzejaka i naszych zawodników to jego zdobycz raczej kolo kompletu się zatrzyma. Chyba że Stachyra młody spod taśmy wystrzeli... Ale zwycięzca meczu może być tylko jeden.
michalw pisze:A co wasi pokazali dzisiaj w gorzowie????
rozumiem ze byles, widziales...
michalw pisze:Moim zdaniem prezentujemy podobny poziom, tyle ze KM sie dopiero chyba rozkreca tak na moje wprawne oko.
taa, a TŻ sie rozkrecil w zimie, wiesz. na moje oko nasi nie sa jeszcze dobrze w sezon 'wjechani' a do tego problemy sprzetowe maja Franków i młody Stachyra, ale nie boj sie, do 3. maja zdaza przynajmniej czesciowo sie z tym uporac, forme za to trudno przewidziec. tak czy owak, musimy gadac ze to bedzie zajefajny mecz i w ogole, zeby wiecej ludzi przyszlo:D klub musi zarabiac
- Wojtek_GKS
Jędrzejak,Klindberg,Pietrzyk to zawodnicy którzy mogą powalczyć
3 maja na torze w Lublinie. Po tym co zobaczyłem w półfinale krajowych eliminacji do Indywidualnych Mistrzostw Europy to myślę,że Dym
na naszym torze sobie nie poradzi.
Jeżeli Karlsson(jeżeli wogóle pojedzie),Śledz,Piszcz(wkońcu się przebudził) i Franków(jak poprawi sprzęt) pojadą na swoim normalnym
poziomie,to skończy się około 55:35.
3 maja na torze w Lublinie. Po tym co zobaczyłem w półfinale krajowych eliminacji do Indywidualnych Mistrzostw Europy to myślę,że Dym
na naszym torze sobie nie poradzi.
Jeżeli Karlsson(jeżeli wogóle pojedzie),Śledz,Piszcz(wkońcu się przebudził) i Franków(jak poprawi sprzęt) pojadą na swoim normalnym
poziomie,to skończy się około 55:35.
Robert Dados - Na Zawsze w Naszych Sercach
michalw pisze:A co wasi pokazali dzisiaj w gorzowie????
To samo co Wasi w Gdańsku. My przynajmniej pokazalismy Karlssona.
Wiec nie myslcie sobie ze jestescie tacy mocni, bo my tez przed gorzowem i gdanskiem tak myslelismy, ale nas zweryfikowali
Myslimy, że jestesmy mocniejsi od Was i mamy ku temu przeslanki. My raczej nie przegramy u siebie z Gorzowem, a Wy nie wygracie w Rzeszowie. Zresztą w Ostrowie też Was zweryfikujemy
Moim zdaniem prezentujemy podobny poziom, tyle ze KM sie dopiero chyba rozkreca tak na moje wprawne oko.
Ja mam inne zdanie na ten temat. Według mnie przegracie i w Gorzowie i w Rzeszowie i u siebie z Gdańskiem. Przy odrobinie szczescia i my u Was powalczymy. My nie mamy juniorów, ale skoro Wasi dostają od rzeszowiaków 5:1, to już musi być prawdziwa tragedia. Tacy zawodnicy jak Pietrzyk Tajchert i Faja są chimeryczni - albo po 10 albo po 1. To samo Dym. Macie naprawde dwóch zawodników - Ogóra i Klingberga. Reszta to przypadkowa zbieranina.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Nie wiem jak wy ,ale ja uwazam ze powinni wystoapic bez "okularnika" jesli rzczywiscie mamy taki silny sklad to nie widze powodu dla ktorego mielibysmy przegrac to w krajowym,mam nadzieje ze przyjdzie sporo ludzi i wtedy bez Karlsona zostanie sporo kasy w klubie,niech wygraja 4 lub nawet 2 pkt ale w krajowym wtedy bede z nich dumny.
Bo jesli Peter robi prawie polowe pkt to z czym do ludzi.
Bo jesli Peter robi prawie polowe pkt to z czym do ludzi.
Gelu piszesz,że Ostrów to przypadkowa zbieranina poza Jędrzejakiem i Klinbergiem, a reszta jest chimeryczna.Ale czy nasza wielka czwórka seniorów(Piszcz,Śledź,Franków,Knap) też nie jest chimeryczna?Przeciez każdy z nich może zdobyć 10 punktów, jak również 1.Mamy problem w druzynie, że nie ma prawdziwego krajowego lidera,takiego jakim w Ostrowie jest Jędrzejak i na którego w każdym meczu można liczyć.A Jędrzejak będzie naszych robił w Lublinie.Ale mecz mimo wszystko wygramy, bo mamy atut własnego toru, na którym nawet nieporadny Jeleń potrafi błysnąć.
ozzyman pisze:Gelu piszesz,że Ostrów to przypadkowa zbieranina poza Jędrzejakiem i Klinbergiem, a reszta jest chimeryczna.Ale czy nasza wielka czwórka seniorów(Piszcz,Śledź,Franków,Knap) też nie jest chimeryczna?Przeciez każdy z nich może zdobyć 10 punktów, jak również 1.Mamy problem w druzynie, że nie ma prawdziwego krajowego lidera,takiego jakim w Ostrowie jest Jędrzejak i na którego w każdym meczu można liczyć.A Jędrzejak będzie naszych robił w Lublinie.Ale mecz mimo wszystko wygramy, bo mamy atut własnego toru, na którym nawet nieporadny Jeleń potrafi błysnąć.
Zobaczymy co Ostrów będzie miał w połowie sezony , czy przed play-offami. DObrze Gelo mówi że to zbieranina. Ja uważam że długo nie pociągną , takie jest moje zdanie
ozzyman pisze:Gelu piszesz,że Ostrów to przypadkowa zbieranina poza Jędrzejakiem i Klinbergiem, a reszta jest chimeryczna.Ale czy nasza wielka czwórka seniorów(Piszcz,Śledź,Franków,Knap) też nie jest chimeryczna?Przeciez każdy z nich może zdobyć 10 punktów, jak również 1.Mamy problem w druzynie, że nie ma prawdziwego krajowego lidera,takiego jakim w Ostrowie jest Jędrzejak i na którego w każdym meczu można liczyć.A Jędrzejak będzie naszych robił w Lublinie.Ale mecz mimo wszystko wygramy, bo mamy atut własnego toru, na którym nawet nieporadny Jeleń potrafi błysnąć.
Mecz u siebie to nie to samo co na wyjezdzie, zwlaszcza z tak mocnym rywalem jak Gorzów. A gdzie Ostrowowi do Gorzowa. Nie podejrzewam, żeby wszyscy nasi seniorzy zawalili w Lublinie. Ja jestem spokojny o wynik, a Pietrzykom, Tajchertom i Fajferom po prostu nie wierzę. A jak słusznei zauwazyles nawet jelen potrafi błysnąc - prawdę mowiąc jak nie na ostrowskich juniorach to to juz na nikim nie zabłyśnie.
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2004, o 12:06 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
no zobaczymy......widze ze niezli z was jasnowidze, skoro przewidujecie pol sezonu do przodu..... widze tu propozycje bez karlssona w skladzie. Prosze bardzo macie wybor, mozecie sprobowac szczescia
. Widzicie ze jeden karlsson praktycznie dociagnal zespol do 37 pkt. Reszta.....nie wiem nie widzialem, ale widze zdobycze punktowe. A mecze z gdanskiem i gorzowem u siebie jeszcze przed wami, wiec jak je wygracie to wtedyy mozecie podrygiwac tak jak teraz.
michalw pisze:mi tylko chodzi o kwestie, ze widzialem tu propozycje wystawienia krajowego skladu na mecz z ostrowem....no cóż![]()
. Ja nie mam nic przeciwko
A ja jestem jak najbardziej za odjechaniem tego meczu w krajówce.
Åatwiejszy bedzie chyba tylko mecz u siebie z Gnieznem.
Z Ostrowem moim zdaniem w krajowym składzie powinno być coś koło 52-38. Stefaniego też nie chciałbym widzieć, chętnie zaś zobaczyłbym "Ojca"
Na wyjazd do Gniezna byłem wielkim oredownikiem ściagnięcia Karlsona.
A tutaj wprost przeciwnie. Jest to mecz do wygrania w krajowym składzie i to z palcem w przysłowiowej d*.