Cameron Woodward
Re: Cameron Woodward
Trochę dziwna wypowiedź Cama po meczu w Pile (chyba że autor coś przekręcił w tłumaczeniu, bo jak można być zadowolonym po takim wystepie?):
- Jestem zadowolony z dzisiejszego spotkania, popełniłem kilka błędów które pewnie spowodowane są tym, że jechałem w Pile po raz pierwszy. Ciężko mi było po wyjściu spod taśmy, jednak mimo wszystko tor był bardzo dobrze przygotowany. Wy macie braci Pawlickich, więc wejście do pierwszej ligi jest już praktycznie na wyciągnięcie ręki. Niestety zaistniała sytuacja nie jest zbyt dobra dla mnie, ponieważ w przyszłym sezonie chciałbym jeździć w 1 lidze.
- Jestem zadowolony z dzisiejszego spotkania, popełniłem kilka błędów które pewnie spowodowane są tym, że jechałem w Pile po raz pierwszy. Ciężko mi było po wyjściu spod taśmy, jednak mimo wszystko tor był bardzo dobrze przygotowany. Wy macie braci Pawlickich, więc wejście do pierwszej ligi jest już praktycznie na wyciągnięcie ręki. Niestety zaistniała sytuacja nie jest zbyt dobra dla mnie, ponieważ w przyszłym sezonie chciałbym jeździć w 1 lidze.
Mnie bardziej śmieszy wypowiedź zawodowca że pierwszy raz jechał na jakimś torze. To jest żadne wytłumaczenie.
Może i byłoby to wytlumaczenie jakby zrobił 9 pkt w stylu (1,2,2,3,1), ale przy takim wyniku jaki osiągnął to nie jest to żaden argument.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- tezetomaniak
- Trener
Eastbourne Eagles - 42
1. Bjarne Pedersen - 9+1 (1*,1,4!,1,2)
2. Lukas Dryml - 6+3 (2,0,1*,2*,1*)
3. Simon Gustafsson - zastępstwo zawodnika
4. Lewis Bridger - 7+1 (1,2,1*,3,0)
5. Joonas Kylmaekorpi - 7+1 (2,1*,1,3,0)
6. Cameron Woodward - 13+2 (2,0,2,3,2,2*,2*)
7. Timo Lahti - 0 (0,0,-,0,-)
ładnie : >
Kurde, ale urwał... punktów !!! no, no, Pogratulować!!! 
28+4 w 4 godziny w EL 
6. Cameron Woodward - 14+1 (3,3,2,1,3,2*)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... lves-6329/
6. Cameron Woodward - 14+3 (2*,3,3,2*,3,1*,0)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... bees-5340/
6. Cameron Woodward - 14+1 (3,3,2,1,3,2*)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... lves-6329/
6. Cameron Woodward - 14+3 (2*,3,3,2*,3,1*,0)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... bees-5340/
Motor mocny
Wodward szaleje, dobry prognystyk przed Ostrowem. Gorzej z Proctorem, chyba musi zainwestowac troche w sprzet...
Gdyby nie mecz w Pile to Cam już by został chyba kanonizowany.
Jego najnowsze angielskie rezultaty pokazują tyle,
że nie jest połamany, a jego angielskie rozwiązania sprzętowe się dobrze sprawdzają i promotorzy Eastbourne mogą na niego liczyć w najbliższych meczach
Tyle prognostyku.
Nie jestem jakimś wielkim fanem Eagles, cieszę się zatem, że Woodward jest zdrowy i nie siedzi tylko w domu przed telewizorem.
Jego najnowsze angielskie rezultaty pokazują tyle,
że nie jest połamany, a jego angielskie rozwiązania sprzętowe się dobrze sprawdzają i promotorzy Eastbourne mogą na niego liczyć w najbliższych meczach
Tyle prognostyku.
Nie jestem jakimś wielkim fanem Eagles, cieszę się zatem, że Woodward jest zdrowy i nie siedzi tylko w domu przed telewizorem.
-
Smirnek_
- Senior
Cameron jedzie dzisiaj w Memoriale Lubosa Tomicka w Pradze. Jego rywalami będą m.in. Jonsson, Hancock i Pedersen czyli będzie miał z kim się ścigać 
- niespokojny
- Trener
Fajnie ze chlopaki jezdza, a z drugiej strony troche strach...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ale pięknie dziś pryka Cameron
Tyron też chyba najlepiej w tym sezonie. Oj współczujemy trenerze 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Grucha18 pisze:Ale pięknie dziś pryka Cameron
To z pewnością kiszona kapusta, chociaż może groch.
Woodward kolejny udany mecz w angli: 14+2 (3,3,1,2*,3,1*,1), to już któreś z rzędu udane spotkanie. Moim zdaniem prezes powinien w Równem już latać za nim z kontraktem na przyszły sezon.
A moim zdaniem nie. Jesli awansujemy i mamy bic sie o najwyzsze cele (kolejny awans), to majac Bogdanke jako sponsora, trzeba wreszcie wyrwac sie z tego dziwnego myslenia, ktore panuje u nas w klubie od zawsze, i nie kontraktowac Jeleniewskich, Woodwardow, itp., tylko zrobic sklad, ktory z marszu wygra lige i awansuje.
W tym roku zrobila to Bydgoszcz, wczesniej podobnie sklad zmontowal Tarnow. To juz nie te czasy, ze nikt dobry nie chce jechac w 1 lidze. Walasek, Sajfudinow, Kolodziej, Ulamek - takich gosci nam trzeba, a nie np. Woodwarda (z calym szcunkiem dla niego, bo prawda jest taka, ze w druzynie na srodek tabeli w 1 lidze bedzie ok).
W tym roku zrobila to Bydgoszcz, wczesniej podobnie sklad zmontowal Tarnow. To juz nie te czasy, ze nikt dobry nie chce jechac w 1 lidze. Walasek, Sajfudinow, Kolodziej, Ulamek - takich gosci nam trzeba, a nie np. Woodwarda (z calym szcunkiem dla niego, bo prawda jest taka, ze w druzynie na srodek tabeli w 1 lidze bedzie ok).
Nie chce mi się wierzyć, że nasz skład będzie się składał z samych asów typu Walasek czy Ułamek. A taki Cameron jako druga linia byłby całkiem całkiem...
Gdyby miał KSM dla pierwszej ligi 5,0 , a nie w okolicach 8,0 to można było by się zastanawiać...
Naprawdę nie można poczekać - oby - do czwartkowego wieczoru?
Podziwiam pewność niektórych.
Podziwiam pewność niektórych.
No przecież dyskutujemy, że " jeśli awansujemy... " 
awans jest pewny :p nie ma co sie oszukiwac:p zmasakrujemy równe
pulkownik pisze:awans jest pewny :p nie ma co sie oszukiwac:p zmasakrujemy równe
Obyś się nie obudził z ręką w nocniku....
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Co Ty wiesz
?Człowiek siedzi w żużlu od kilku miesięcy, zna się na rzeczy... 
to moze holte weźmy
http://nicesport.pl/zuzel/89567/holta-z ... -unibaksem (ksm 9.4 w I lidze)