Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
Re: Wyjazd do Ostrowa Wlkp. 11/09/2011
1. turex
2. turex
3. MLSpeedy
4. MLSpeedy
5. MLSpeedy
2. turex
3. MLSpeedy
4. MLSpeedy
5. MLSpeedy
Ostatnio zmieniony 5 września 2011, o 10:18 przez MLSpeedy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pirat
póki co czekam na zapisy,może sie uda zbierać większą ilość.
Ostatnio zmieniony 4 września 2011, o 11:50 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.
1. turex
2. turex
3. MLSpeedy
4. MLSpeedy
5. MLSpeedy ( trzecia osoba pod znakiem zapytania ale raczej tak )
6. Hayden
2. turex
3. MLSpeedy
4. MLSpeedy
5. MLSpeedy ( trzecia osoba pod znakiem zapytania ale raczej tak )
6. Hayden
Motor mocny
-
Pirat
szkoda ,że jest tak mało chętnych,tym osobom które się wpiszą postaram się jakoś zorganizować transport
- jas
- Senior
- Kontakt:
poszukuje transportu na trasie warszawa - ostrow - warszawa. ewentualnie wspoltowarzyszy podrozy pkp na tej trasie.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
-
Pirat
Witam,
pojawiła się opcja wynajęcia mercedesa sprintera- 14 osobowego,koszt przejazdu wyniósł by 75zł. jeśli są jakieś chętne osoby,proszę o kontakt 502 206 051
pojawiła się opcja wynajęcia mercedesa sprintera- 14 osobowego,koszt przejazdu wyniósł by 75zł. jeśli są jakieś chętne osoby,proszę o kontakt 502 206 051
-
Pirat
INFORMACJA DLA OSÓB KTÓRE JADĄ DO OSTROWA WLKP.!
1. Wyjazd jest przewidziany 0 8.00. Zbiórka jest o godzinie 7.40 pod Halą MOSIR-u . Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na dopłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Mamy na przejazd (7 godzin).Jest przewidziany postój 45min.pewnie będzie też kilka krótszych
Proszę o nierozchodzenie się po okolicy w czasie tych postojów!!!
3. jedziemy autokarem i busem.nie wsiadamy wszyscy na hurrra.będe wyczytywał osoby z listy(każdy jedzie tym za co płacił -autokar/bus)
4. Spożywanie napojów procentowych nie jest zakazane. Uczulam jednak na to by przyjmować je z umiarem. Żeby nie było sytuacji, że ktoś zostanie pod bramą zamiast wejść na stadion.
5. WSZYSCY SIADAMY W WYDZIELONYM SEKTORZE GOŚCI.
6. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do autokaru i busa.
7.zbędne opakowania czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!nie pozostawiamy żadnych śmieci!!!
Tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu.
1. Wyjazd jest przewidziany 0 8.00. Zbiórka jest o godzinie 7.40 pod Halą MOSIR-u . Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na dopłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Mamy na przejazd (7 godzin).Jest przewidziany postój 45min.pewnie będzie też kilka krótszych
3. jedziemy autokarem i busem.nie wsiadamy wszyscy na hurrra.będe wyczytywał osoby z listy(każdy jedzie tym za co płacił -autokar/bus)
4. Spożywanie napojów procentowych nie jest zakazane. Uczulam jednak na to by przyjmować je z umiarem. Żeby nie było sytuacji, że ktoś zostanie pod bramą zamiast wejść na stadion.
5. WSZYSCY SIADAMY W WYDZIELONYM SEKTORZE GOŚCI.
6. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do autokaru i busa.
7.zbędne opakowania czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!nie pozostawiamy żadnych śmieci!!!
Tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu.
Mam nadzieje, ze nie wymeczy was podroz na tyle, zeby pozniej nie dac rady na sektorze. To od ekipy busowo-autokarowej bedzie zalezalo jak dobry bedzie doping w Ostrowie, a jest szansa, ze troche ludzi tam bedzie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Pirat
postaram sie abysmy byli w bardzo dobrej kondycji
jeszcze przypomne o tym wyjazdowiczom, przed odjazdem.
Pirat pisze:postaram sie abysmy byli w bardzo dobrej kondycjijeszcze przypomne o tym wyjazdowiczom, przed odjazdem.
Większego kwasiarza od kolesia, który parę lat temu pojechał na wyjazd w białych skarpetach i sandałach, robiąc Lublinowi wiejską reklamę, chyba nie będzie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:28 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.
tommi1980 pisze:Kto ma wolną niedzielę i nie jedzie do Ostrowa bo liczy na udaną transmisję przez ITVL to niech teraz zmieni zdanie bo może się przeliczyć, niech w niedzielę wsiada w samochód, pociąg lub jeszcze niech walczy o miejsca. Pirat załatwi BUSA z gumy![]()
Piszę dlatego żeby nikt się nie rozczarował transmisją, ostatnie mecze pokazały że transmisja po 7 biegu raczej nie nadawała się do oglądania przez obciążone serwery (chyba że ktoś lubi oglądać zdjęcia z zawodów co parę sekund).
To się chwali, że zachęcasz do wyjazdu, ale co do reszty z tego posta możesz się bardzo ździwić.
Słabo będzie jak się okaże, że odsetek pijanej gównażerni będzie podobny jak w Łodzi albo w Krośnie. Jak macie zamiar się narąbać, bo mama nie widzi to lepiej zostańcie w Lbn i pijcie na mieście cały dzień.
Jedziemy wspierać naszą drużynę głośnym dopingiem. Pijackich bełkotów na stadionie nie będzie słychać.
Jedziemy wspierać naszą drużynę głośnym dopingiem. Pijackich bełkotów na stadionie nie będzie słychać.
w Ostrowie nie ma takiej sielanki przy wchodzeniu na stadion jak w Krosnie, wiec moze sie okazac, ze osoby, ktore nie trzymaja pionu, zostana po prostu pod brama
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Pirat
Ge(L)u a kto powiedział że bedziemy na stadionie narąbani???nie wiem kto tu jest gówniażem,ale jeśli myślisz ,że ludzie jadą tyle km po to żeby się napić to jesteś w błędzie.
co poniektórzy wiedzą ,że i w Krośnie nie było łatwo
co poniektórzy wiedzą ,że i w Krośnie nie było łatwo
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:28 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Pirat pisze:Ge(L)u a kto powiedział że bedziemy na stadionie narąbani???nie wiem kto tu jest gówniażem,ale jeśli myślisz ,że ludzie jadą tyle km po to żeby się napić to jesteś w błędzie.
Chciałbym się miło zaskoczyć. Będę w tym autokarze. Zaskoczcie mnie.
Nie mówię, że będziecie narąbani. Tylko, że macie nie być narąbani i trzymać fason. Wiadomo, że nie jedziemy na wycieczkę harcerską, ale na żulerską eskapadę też nie.
tommi1980 pisze:
Nie zdziwię się bo jestem przekonany, a nawet pewny kolejnej parodii.
no to chyba jednak sie zdziwisz, tym razem zapowiada sie cos lepszego niz ogladanie zuzla na 17-calowym monitorze i lagi jak stad do Ostrowa :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
grzesieck pisze:tommi1980 pisze:
Nie zdziwię się bo jestem przekonany, a nawet pewny kolejnej parodii.
no to chyba jednak sie zdziwisz, tym razem zapowiada sie cos lepszego niz ogladanie zuzla na 17-calowym monitorze i lagi jak stad do Ostrowa :]
tzn?
motoru brum
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:29 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 7 września 2011, o 11:29 przez tommi1980, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapowiada się całkiem ciekawa alternatywa dla tych, którzy nie jada do Ostrowa...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
nie zamierzam oglądać meczu na 17 calowym monitorze, zamierzam dopingować mecz na żywo w Ostrowie
O Jezu. A ktoś tu pisał, że będziesz oglądał na monitorze?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...