Moim zdaniem Proctor pojedzie w Ostrowie.... dobrze

. On lubi twardsze tory, a takiego trzeba sie spodziewac w Ostrowie. Opole, Pila, Rowne w Lublinie... czyli na twardych torach. A gdzie najwieksza padaka? Rawicz i Lublin, w Krakowie po deszczu tez nie najlepiej. Jak dla mnie ten zawodnik to typowy betoniarz, a taki moze byc przydatny w Ostrowie. Stead jak sam mowil, uwielbia ''lotniska''. W Rzeszowie na miniturnieju par byl niepokonany. W Ostrowie w tamtym roku 13 pkt zrobil. Szkoda, ze jest ten nieszczesny KSM, bo Puzon na takich silnikach jak w niedziele moglby zrobic ladny wynik. Ale Suchecki, przewracajacy sie co mecz, na tych swoich osiolkach przegrywa u siebie z jakims Lisieckim, to w Ostrowie nie wiem czy 2 pkt by uciulal. Dobrze, ze Malitowski nam pomoze, bo na pozycji juniora tez mielismy dziure do tej pory. Reasumujac:
1.Miesiac
2.Baran
3.Stead
4.Proctor
5.Woodward
6.Lukaszewski
7.Malitowski
Taki sklad wydaje sie byc najbardziej wyrownany, ze wszystkich jakie mozemy wystawic. Ja nie jestem w stanie wytypowac najgorszego zawodnika(nie liczac Lukaszewskiego), ani najlepszego.
A moze sprobowac tego samego manewru co rok temu? Fisher + Kuciapowe silniki? Lepiej teraz niz na baraze. Gdyby Fisher rok temu pojechal w Lodzi... wiadomo.