Żużel w TV
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
Re: Żużel w TV
zgadzam się z Radekasem - wg mnie żeby Jarek mógł zostać mistrzem Greg musi zaliczyć przynajmniej jedna wpadkę w postaci jakiś 4-5 pkt. a jak pokazuje cały ten sezon będzie o to niemiłosiernie trudno.
motoru brum
Greg jest cholernie regularny. Najbardziej ze wszystkich. I niestety ta regularność da mu w tym roku tytuł. Oczywiście niestety mówię bo jako Polak kibicuję w cyklu Polakom (Polakom a nie Holcie
) ale Grega bardzo szanuję jako zawodnika i życzę mu także jak najlepiej. Jarek forma życia ale faktycznie trochę za późno wystrzelił. Tomek jakoś stracił formę ale mam nadzieję że przynajmniej na podium się znajdzie. Ward zaskoczył pozytywnie, dużo szarpał, w swoim stylu i 15 pkt jest i mam nadzieję że stały dzikus na przyszły rok. Adrenalina Jonsson też jest w sztosie, wczoraj jechał bardzo mądrze i teraz Tomek musi się nieźle martwić o to podium.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
czy dzisiejszy final IMSJ w Holsted oraz nasz mecz z Kolejarzem Rawicz mozna gdzies obejrzec?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Smirnek_
- Senior
Co do IMŚJ to szczerze wątpię, natomiast nasz mecz pewnie będzie retransmitowany na ITVL.
Jesli chodzi o GP, to wszystko moim zdaniem rozstrzygnie sie w Gorican. Rok temu Hampel sie tam nie umial w luk zlozyc, natomiast Herbie "troche" porzadzil :]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]