Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Zobacz sobie tą z poprzedniego tygodnia i pozmieniaj nazwiska zawodników jadących w meczu
Pytania pana red. Kwieka są niezmienne 

Właśnie obserwuje na SyFach jak podopieczni trenera Żyto "wpieprzają" lubelskim koziołkom...
Poczekam na relację naocznych świadków tego wydarzenia.
Poczekam na relację naocznych świadków tego wydarzenia.
Nie ma ciszy na stadionie na Zygmuntowskich...
...a niektórzy tak się bali mega silnego rywala jakim jest Rawicz... 
jedynym problemem jest to, ze Puzon punktuje tak jak Puzon z zeszlego sezonu :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:jedynym problemem jest to, ze Puzon punktuje tak jak Puzon z zeszlego sezonu :]
ale za to Suchecki pojechał swoje... Niejaki Wojtek Lisiecki pokazał mu plecy
A co do Puzona to niewykluczone, że pojedzie w Ostrowie - może zostanie bohaterem Koziego Grodu
Proctor nie zachwyca, ale poczekajmy na opinie naocznych świadków.
Nie ma ciszy na stadionie na Zygmuntowskich...
na dobra sprawe Proctor caly sezon nie zachwyca, czasem po prostu udawalo mu sie zapunktowac z jakimis leszczami i wydawalo sie, ze jest ok
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jasne, szczególnie w Pile, gdzie jako jedyny ratował honor naszej drużyny.
Może i nie zachwycał, ale przez większą część sezonu był najpewniejszym zawodnikiem naszej drużyny i gdyby nie on to pewnie byśmy już dawno przestali się liczyć nawet w walce o 3 miejsce.
A co do Puzona, to chyba rzeczywiście wobec słabszej dyspozycji Proctora (już od dłuższego czasu), dobrze byłoby postawić na niego w meczu w dalszej części sezonu - jeśli da się to pogodzić z KSM.
A co do Puzona, to chyba rzeczywiście wobec słabszej dyspozycji Proctora (już od dłuższego czasu), dobrze byłoby postawić na niego w meczu w dalszej części sezonu - jeśli da się to pogodzić z KSM.
Ehh, zeby dalo sie zrobic taki sklad:
1. Baran
2. Miesiac
3. Puszak
4. Stead
5. Woodward
6. Lukaszewski
7. Malitowski
Wszystko wydawaloby sie latwiejsze.
Niestety jazda Puszaka i Barana automatycznie oznacza, ze musi jechac ktos z tria Suchecki/Piszcz/Fierlej.
1. Baran
2. Miesiac
3. Puszak
4. Stead
5. Woodward
6. Lukaszewski
7. Malitowski
Wszystko wydawaloby sie latwiejsze.
Niestety jazda Puszaka i Barana automatycznie oznacza, ze musi jechac ktos z tria Suchecki/Piszcz/Fierlej.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
nie ma co kombinowac, jezeli beda jakies watpliwosci kto ma jechac w Ostrowie, to trzeba po prostu Puzona i Barana postawic 5 razy pod tasma i tyle
METHANOL ADVENTURE TEAM
To pozostaje jedynie w jakiś sposób dopilnować, żeby Proctor poradził sobie z problemami, które ma.
A trener będzie miał cholernie ciężkie zadanie z ustawieniem składu na następne mecze.
I pytanie natury regulaminowej - jak KSM liczony jest w barażu?
Rozumiem, że wszyscy tak jak w I lidze, tak? - jedyne logiczne rozwiązanie, tylko w żużlu zazwyczaj logika nie ma najmniejszego znaczenia.
I warto zwrócić na jeszcze jedną kwestię uwagę.
Puzon zrobił czysty komplet. Miesiąc komplet płatny, a przyjeżdżał tylko za Puzonem (jeśli dobrze wyczytałem z syfów).
Przy startach Mariusza i przy trasie Miesiąca może to oznaczać, że Puszakowski robi świetną robotę na pierwszym łuku, dzięki czemu korzysta Paweł. Wtedy trzeba byłoby się bardzo poważnie zastanowić na zestawieniem takiej pary kosztem Barana.
Czekam na relacje osób, które były na meczu - czy rzeczywiście tak to wyglądało?
A trener będzie miał cholernie ciężkie zadanie z ustawieniem składu na następne mecze.
Rozumiem, że wszyscy tak jak w I lidze, tak? - jedyne logiczne rozwiązanie, tylko w żużlu zazwyczaj logika nie ma najmniejszego znaczenia.
I warto zwrócić na jeszcze jedną kwestię uwagę.
Puzon zrobił czysty komplet. Miesiąc komplet płatny, a przyjeżdżał tylko za Puzonem (jeśli dobrze wyczytałem z syfów).
Przy startach Mariusza i przy trasie Miesiąca może to oznaczać, że Puszakowski robi świetną robotę na pierwszym łuku, dzięki czemu korzysta Paweł. Wtedy trzeba byłoby się bardzo poważnie zastanowić na zestawieniem takiej pary kosztem Barana.
Czekam na relacje osób, które były na meczu - czy rzeczywiście tak to wyglądało?
Niekoniecznie byla taka super wspolpraca miedzy nimi. Po prostu Puszakowski 1 ze startu i do mety a Miesiac swoje 2 punkty dorzucal po walce na trasie.
Współpraca to była, ale między Miesiącem a Baranem
.
...pokaz driftu

...pokaz driftu
Lubelski Klub Węglowy
Żyto wpieprzył Dzikowskiemu niezły problem z zestawieniem składu na Ostrów. Proctor wg mnie wypada - niepewny, słabe starty i wolny na trasie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Z tego co mi wiadomo w barażach ksm niema
Mam takie pytanko, czy tylko ja takie miałem wrażenie ze dzisiaj był lekki beton?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Proctor nie bardzo ma za kogo wypasc.
Richie Faulkner:
Dwie opcje składu, albo taki jak dziś i za Proctora jedzie Woodward/Stead, albo skład taki jak tydzień temu z Opolem i zmiana na miejscu Baran/Puzon.

A Barana wywalasz za co? Za slabe ostatnie 3 czy 4 mecze?
Richie Faulkner:
Wspolpracy miedzy Puzonem, a Miesiacem nie bylo praktycznie zadnej. Puzon ze startu rakieta i potem jazda srodkiem toru, natomiast Miesiac walczyl i to skutecznie i mijal rywali. Proctor kiepsko, slabe starty, nieumiejetne ataki po szerokiej i jakies dziwne wylamywanie motocykla.
Zasrany ksm, bo by sie dalo Puzona za Proctora i po sprawie, mozna jechac do serkow.
Zasrany ksm, bo by sie dalo Puzona za Proctora i po sprawie, mozna jechac do serkow.
smerf_997 pisze:Dwie opcje składu, albo taki jak dziś i za Proctora jedzie Woodward/Stead, albo skład taki jak tydzień temu z Opolem i zmiana na miejscu Baran/Puzon.
Sucheckim chcesz jechac ????? Chyba osmerfiales
Mario dzisiaj pokazał atomowe starty i komplecik , oby trener zabrał go do Ostrowa.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mówię tylko jakie są potencjalne opcje składu, ale ani Barana bym nie wyrzucił ze składu, ani tym bardziej Sucheckiego wstawił
Optymalny skład to ten z zeszłego tygodnia plus Malitowski zamiast Borowicza.

Brawa dla Puzona - dzisiaj był "nie do ugryzienia". Przypominał wreszcie Puzona z poprzedniego sezonu. Niezłą rakietę poskładał. Dobrze Baran i Miesiąc, coś pojechał Suchecki. Malitowski - solidnie i pewnie. Łukaszewski - jeden bieg super, pozostałe kicha. I Proctor - totalnie bez formy i pomysłu na jazdę. Nie wiem czy to wina sprzętu, czy przyczyna jest inna. Teraz faktycznie trzeba się mocno zastanowić nad koncepcją składu na Ostrów. Zdecydowanie nie ma prawa pojechać tam Proctor.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Kurde co tutaj się dzieje Puszakowski spierniczał ze startu udało się jemu wywalczyć 15pkt i już wymienia się Jego na Karola któremu to Puzon do łyżwy w bucie nie dorasta. Jedyna opcja jaka moim zdaniem jest sensowna to wymiana Proctora na Woodworda i Stead out, druga również rozsądna opcja to podziękować Puszakowskiemu za fajny komplet wypłacić za niego kase i wskazać drogę wylotową na Toruń bo kolejny raz powtórze do Barana to On nie ma co startować nawet ze swoimi startami.
Szkoda mi tego Mariusza. Dzisiaj pojechał jak maszynka - idealna jazda, zero najmniejszego błędu, ze startu jak rakieta, a na trasie 30 m przed całą stawką. Po prostu Mario z poprzedniego sezonu. Pomijając już nawet jego dzisiejszą dyspozycję, widać, że mu bardzo zależy. Nawet jak miał gorszy okres, cały czas chciał być z drużyną, pomagał. Dzisiaj z każdego swojego biegu cieszył się, podjeżdżał do kibiców, nawet w ostatnim biegu jak przegrał start to nie odpuścił i ostrym atakiem pokazał Anderssonowi gdzie jego miejsce, chciał być dzisiaj najlepszy i udowodnił że ma ogromny potencjał i w końcu wszystko zagrało.
Tak się zastanawiałem ze znajomym co by tu zrobić żeby Puzon mógł pojechać w Ostrowie za Proctora. Może Suchy na twardym torze byłby pewniejszy niż Miesiąc? Ale znowu odstawienie Pawła na chwilę obecną byłoby kompletnie niesprawiedliwe. Za te wszystkie akcje i to poświęcenie na torze należy mu się miejsce w składzie. Baran może dzisiaj nie był takim pewniakiem jak tydzień temu, ale odstawienie go na rzecz Puzona też byłoby bez sensu. Pozostałych obcokrajowców też się nie ruszy, no chyba że któryś nie będzie mógł. Nie wiem, kompletnie nie wiem co trener mógłby zrobić aby Puzon pojechał w Ostrowie.
Co do samego meczu ogólnie ciekawy, sporo mijanek na naszą korzyść. Baran po wewnętrznej, Miesiąc po szerokiej
Fajnie się takie akcje ogląda.
Tak się zastanawiałem ze znajomym co by tu zrobić żeby Puzon mógł pojechać w Ostrowie za Proctora. Może Suchy na twardym torze byłby pewniejszy niż Miesiąc? Ale znowu odstawienie Pawła na chwilę obecną byłoby kompletnie niesprawiedliwe. Za te wszystkie akcje i to poświęcenie na torze należy mu się miejsce w składzie. Baran może dzisiaj nie był takim pewniakiem jak tydzień temu, ale odstawienie go na rzecz Puzona też byłoby bez sensu. Pozostałych obcokrajowców też się nie ruszy, no chyba że któryś nie będzie mógł. Nie wiem, kompletnie nie wiem co trener mógłby zrobić aby Puzon pojechał w Ostrowie.
Co do samego meczu ogólnie ciekawy, sporo mijanek na naszą korzyść. Baran po wewnętrznej, Miesiąc po szerokiej