ravajas pisze:Ewela pisze:Waraxe pisze:to chyba było ciekawiej niż w środę na IME? Piszcz lepiej jeździł niż 2 dni temu?
Emocje większe, Piszcz 20 punktów wg.moich kalkulacji(oczywiście coś mogłam pomylić bo mi się ręce z zimna telepały

)Nowe silniki podobnmo dostali?. Chłopaki walczyli jak trzeba!
20 punktów... mówisz??

to trochę mało jak na tej klasy zawodnika

nie mamy czego szukać w Gorzowie ;(
pozdrawia:
Rafał Borowski
HaHaHa sluchajcie panowie,prosze sie nie smiac z obliczen naszej nowej forumowiczki,Ewelina bo tak ma na imie na przeurocza pani byla dzisiaj drugi raz na zuzlu,pierwszy raz w srode na eliminacjach,martwilem sie ze po takim kiepsciutkim widowisku odchce jej sie zuzla ,ale nie, dzis sama zaproponowala zeby isc na ten sparing no i poszla, cieszy fakt ze przybywa fanow, wytlumaczylem jej ze emocje to beda ale 3maja.
Co do samych zawodow przybylem dopiero na szosty bieg kiedy wpuszczali juz wszystkich na biletach ulgowych

.Same zawody przypomnialy mi mecze rozgrywane w drugiej lidze w 2002 roku kiedy poziom byl taki jaki byl i wygrywalismy wszystko w takich rozmiarach,co do tomka to ciezko ocenic jego dypozycje,wedlug moich obliczen krecil czasy w granicach 70 71 sek wiec lipa totalna, Dawid poczatek bardzo ladny mam nadzieje ze to nie powazne problemy z motorem, "ojciec" jechal tak jak mu przeciwnik pozwalal, jelen, nie wiem co on robi,jedzie pierwszy niby dobrze a tu w jednej chwili wypierdala go pod plot,nie potrafi obrac wlasciwej sciezki do jazdy i tez te pkt to zasluga przeciwnikow a nie jego samego.
Czekam z niecierpliwoscia do niedzielnych relacji, bedzie bardzo ciezko ale wydaje mi sie ze wlasnie ten mecz pokarze na co wlasciwie stac nasz zespol.
Pozdro wszytkim.