Motor Lublin-Kolejarz Opole 21.08.2011
Re: Motor Lublin-Kolejarz Opole 21.08.2011
Ta sytuacja jak Łukaszewski wracał od karetki do parku maszyn była dziwna
bo 2 tysiące ludzi nie odróżniło go od Barana i biło brawo, że niby to Karol wstał po upadku. Co do meczu to spodziewałem się lepszej postawy naszych zawodników ale widać było, że byliśmy szybsi na torze ale tradycyjnie zewnętrzna nie niosła.
Tradycyjnie? Hmm, to chyba jakaś nowa świecka tradycja.
-
mariusz1987
- Junior
niestety po tym co wczoraj zobaczyłem w meczu u SIEBIE, też nie widzę szans na dobry wynik w Ostrowie. Dobrze w wypowiedziach po meczowych podsumował nas M.Rempała: "Ale myślę, że jest jeszcze szansa na wyprzedzenie Lublina, bo nie jest taki mocny, jakby się mogło wydawać. " Nie wierze, że Opole nas wyprzedzi,ale nie wierze w to, że my wyprzedzimy Ostrów 
każdy mecz jest różny i nie ma łatwych jeśli przeciwnik jest napompowany a takie było Opole porażka praktycznie oznacza koniec marzeń o 3 miejscu Opola, a koziołki muszą się przygotowywać już teraz na Ostrów po drodze jeszcze Rawicz którego nie można lekceważyć ale znając naszego pseudo prezesa mówi że jedziemy najmocniejszym składem ale w myślach ma już w składzie na mecz z niedzwiadkami Firleja , Sucheckiego czy Puszakowskiego ot chce chłopina zaoszczędzić zaoszczędził już w zeszłym sezonie z Rybnikiem i oby trener trzymał się swojej koncepcji bo teraz ten skład z Krosnem i Opolem i jeszcze plus Malitowski jest wstanie do końca sezonu nie przegrać nic nawet w Ostrowie ale do tego potrzebne będą treningi no ale prezio powie na to brak pieniążków tak będzie znając poczynania naszego prezesa łubu dubu...............................
-
Smirnek_
- Senior
Błagam. Wiesz co to jest kropka i po co jej się używa? Gdybyś te kropki z końca posta powrzucał gdzieś w środek byłoby znacznie czytelniej.
Właśnie leci retransmisja na iTVL jakby ktoś był zainteresowany
a w trzecim biegu co tam się na starcie dzieje niebieskiemu? pewnie miał takie wiesniackie dekle, jak w samochodach, które się kręcą nawet jak już samochód się zatrzyma 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Warto zwrócić uwagę, co robi Baran w biegu, w którym Rempała zalicza taśmę. Z pierwszego pola patrzy na prawy zamek (choć wątpię, że z tej pozycji go widzi). Widziałem to już niejednokrotnie u niego w poprzednich meczach, w Debreczynie robił to samo. Istnieje jakieś sensowne wyjaśnienie, po co tak? Chyba sporo na tym traci, skoro we wszystkich pozostałych biegach dowoził 3 punkty (oprócz tego, w którym upadł, ofc).
NervGal pisze: Z pierwszego pola patrzy na prawy zamek (choć wątpię, że z tej pozycji go widzi)
widzi go, ale może patrzy na sędziego?
myślę, że wie co robi:>
Mecz dał się oglądać od 9. biegu. Wcześniej widziałem tylko uporczywe kąsanie Miesiąca. Kąsal i kąsał po swojemu, ale wreszcie w 3. starcie łyknął na trasie i to 2 przeciwników.
Doping był nie najlepszy, nie oszukujmy się. W porównaniu do meczu z Ostrowem, albo tego z Łodzią sprzed roku było gorzej niż cienko
A z zawodników podobała mi się jazda Miesiąca, ale starty to chłopak ma tragiczne, na tyle słabe że idzie to wytrenować nawet w tym wieku. Stead jak wyjechał z 1. łuku tak już koniec. Woodward na początku jakiś niewyraźny był, ale potem dawał radę. Baran w porządku, Mateusz też. No a Proctora oszczędzę i powiem że to nie był jego dzień po prostu
PS. Chyba miałem rację aby Opola nie lekceważyć bo chłopaki doszli nas na 1 punkt nawet
Doping był nie najlepszy, nie oszukujmy się. W porównaniu do meczu z Ostrowem, albo tego z Łodzią sprzed roku było gorzej niż cienko
A z zawodników podobała mi się jazda Miesiąca, ale starty to chłopak ma tragiczne, na tyle słabe że idzie to wytrenować nawet w tym wieku. Stead jak wyjechał z 1. łuku tak już koniec. Woodward na początku jakiś niewyraźny był, ale potem dawał radę. Baran w porządku, Mateusz też. No a Proctora oszczędzę i powiem że to nie był jego dzień po prostu
PS. Chyba miałem rację aby Opola nie lekceważyć bo chłopaki doszli nas na 1 punkt nawet
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ciekawe jak Karol po wczorajszym upadku. Wczoraj dokończył mecz na środkach przeciwbólowych a dzisiaj tak jak wspomniał w wywiadzie dla iTVL trochę pewnie cierpi. No cóż, ważne, żeby był już tak skuteczny do końca sezonu.
Jak ktoś chciałby obejrzeć fotki z niedzielnego meczu to zapraszam na stronę Pubu H2O Lublin na facebooku.
Nie jestem profi, ale niektóre wyszły całkiem nieźle.
Zapraszam.
Nie jestem profi, ale niektóre wyszły całkiem nieźle.
Zapraszam.
ravajas pisze:a w trzecim biegu co tam się na starcie dzieje niebieskiemu? pewnie miał takie wiesniackie dekle, jak w samochodach, które się kręcą nawet jak już samochód się zatrzyma
Takie błoto mu zrobił nasz polewaczkowy. Właśnie czy ktokolwiek ma kontrole nad tym co robi ten gość ???? Przez to lanie zepsuł nam co najmniej 3 biegi i śmiem twierdzić kilka punktów straciliśmy. Rozumiem lać pola ale może niech ktoś mu powie które to są pola przeciwników. Drugie pole od bandy po przerwach to było bagno !!!!
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Jerry jeśli to kogos zainteresuje to powiem;)
Karol się nie moze ruszyc;>
Karol się nie moze ruszyc;>
Młody interesuje bardzo. Pozdrów Karola od nas i życz zdrowia. Facet zostawił na torze w niedziele kawał zdrowia.
A tak na marginesie widać było jak na dłoni, że Karol się dogadał ze sprzętem.
A tak na marginesie widać było jak na dłoni, że Karol się dogadał ze sprzętem.
Tez jestem pod wrazeniem postawy KB, widac fajna zajwke, a uznanie wzbudzil przede wszystkim postawa po dzwonie:) Podobalo mi sie tez jak wozil sie dwa kolka w 11 biegu za Woodwardem, a potem jakby sie zorientowal, ze nie ma bonusa i od razu sie uporal z Australijczykiem:) Wraca stary dobry Karol:)
A jesli chodzi o lanie toru to chyba nikt tego nie kontroluje. Tak samo jak tego, ze traktor robi przed meczem jakies 500 okrazen wyslizgujac szeroka na I luku prawie do plyt.
A jesli chodzi o lanie toru to chyba nikt tego nie kontroluje. Tak samo jak tego, ze traktor robi przed meczem jakies 500 okrazen wyslizgujac szeroka na I luku prawie do plyt.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- MikeMistrz
- Senior
Ba, jak wyprzedził Woodwarda, to niewiele mu brakowało, żeby jeszcze wyjść na pierwsze miejsce. Jeszcze jedno kółko i prawdopodobnie byłby pierwszy
.
A mnie się wydaje że bonus się należy przy 3:3 gościowi na 3 miejscu i Woodward takiego bonusa ma. Zwróciłem na to uwagę że na SF-ach nie pisali o bonusie ale już np. na espeedway czyli tu http://espeedway.pl/news,ii_liga_lw_kmz_lublin_kolejarz_opole_5039,47950,12.html Woodward ma bonusa dopisanego.
Tak więc z finansowego punktu widzenia było wszystko jedno kto dojedzie 2 a kto 3 ale rzeczywiście Karol tuż po wyprzedzeniu Cam-a siadł na koło Siopka ale został mu tylko ostatni wiraż i było już za późno żeby cokolwiek zrobić.
Tak więc z finansowego punktu widzenia było wszystko jedno kto dojedzie 2 a kto 3 ale rzeczywiście Karol tuż po wyprzedzeniu Cam-a siadł na koło Siopka ale został mu tylko ostatni wiraż i było już za późno żeby cokolwiek zrobić.
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2011, o 22:52 przez radonis, łącznie zmieniany 1 raz.
- MikeMistrz
- Senior
Jeżeli nie zmienili znowu regulaminu (a nie sądzę), to jeżeli żaden przeciwnik nie przyjeżdża za parą zawodników z jednej drużyny, to bonusa nie ma.
nie ma bonusa za zajecie trzeciego miejsca za kolega z pary jezeli do mety dojezdza tylko 3 zawodnikow
METHANOL ADVENTURE TEAM
Należy się pod warunkiem, że 4 zawodnik dojedzie do mety. Jeśli nie to nie dostaje bonusa. Jeśli się myle to nich ktoś mnie oświeci.
Człowiek się przez całe życie uczy 
a nie, jezeli startuje 3 zawodnikow pod tasma? do powtorki, lub bz
Dobromir pisze:Należy się pod warunkiem, że 4 zawodnik dojedzie do mety. Jeśli nie to nie dostaje bonusa. Jeśli się myle to nich ktoś mnie oświeci.
nie mylisz sie : )
METHANOL ADVENTURE TEAM