Żużel w TV
Re: Żużel w TV
@Fantys
Transmisja pochodzi ze strony tomciotv.com. Niestety sam link niedługo pewnie stanie się nieaktywny.
Transmisja pochodzi ze strony tomciotv.com. Niestety sam link niedługo pewnie stanie się nieaktywny.
tutaj zawsze sa ciekawe transmisje meczów i GP
http://hqtv.com.pl/pl/
http://hqtv.com.pl/pl/
Akcja Jarka na ostatnim wirażu - palce lizać.
Jak krzyknął w finale podczas 2 okrążenia to się autentycznie przestraszyłem.
Plech "takie ten" szczęściarz, wygrał u buka
Uwielbiam Olkowicza
Jak krzyknął w finale podczas 2 okrążenia to się autentycznie przestraszyłem.
Plech "takie ten" szczęściarz, wygrał u buka
trening czyni mistrza.
Mnie Olkowicz zaczyna juz doprowadzac do szalu. Mam wrazenie, ze jest strasznie arogancki w tym swoim komentowaniu, a krzyki w finale irytowaly mnie jeszcze bardziej.
Tak samo jak komentowal upadek Emila i Jonassona z wielkim przekonaniem, ze ma 100% racji. Tak jakby to bylo oczywistoscia.
Tak samo jak komentowal upadek Emila i Jonassona z wielkim przekonaniem, ze ma 100% racji. Tak jakby to bylo oczywistoscia.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Olkowicz ze swoim gadaniem głupot, wymyślaniem ksywek zawodnikom i brakiem znajomości tematu powoduje, że nie mogę się cieszyć z sukcesów naszych zawodników tak jakbym tego chciał.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- tezetomaniak
- Trener
Czarek pisze:i brakiem znajomości tematu
odezwał sie znafca spitłeja, ja p***
Olkowicz to w tym momencie najlepszy polski komentator żużlowy. W finale się trochę za głośno wydarł, ale nikt mu nie płaci za siedzenie cicho.
A o tym, że robota nie jest łatwa najlepiej zaświadcza itvl : )
Czepcie sie Łopacińskiego, moze jakas akcja na facebooku
- _piotrusss
- Kadrowicz
Jak nigdy zgodzę się z tezetomaniakiem. Olkowicz dodaje bardzo wiele koloru do gp. Nie wyobrażam sobie innego człowieka na jego miejscu.
Zapewne jest to jedna z osób którą się albo kocha albo nienawidzi. To jednak charakteryzuje osoby "jakieś".
Zapewne jest to jedna z osób którą się albo kocha albo nienawidzi. To jednak charakteryzuje osoby "jakieś".
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Najlepszy był Plech jak wreczno puchar Hampelowi"Kto to jest Giersz"na co Olkowicz ze smiechem "nie Zenon ta napewno nie on"
Olkowicz dał popis w tegorocznym SWC ,jak Baran w Lublinie.........
Z niczego może być tylko nic.
tezetomaniak pisze:Olkowicz to w tym momencie najlepszy polski komentator żużlowy.
Nie będzie przełamania w twojej głowie
tezetomaniak pisze:
Olkowicz to w tym momencie najlepszy polski komentator żużlowy:]
Racja bo ten pan już nie komentuje
http://www.youtube.com/watch?v=VkMRHjUq ... re=related
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
i tak najlepszy jest Zenek, ktory jakby dopiero co od stolu wstal. no chyba, ze polewa miedzy biegami...
carpe diem!
bartosch pisze:i tak najlepszy jest Zenek, ktory jakby dopiero co od stolu wstal. no chyba, ze polewa miedzy biegami...
Plech twierdzi, że to cukrzyca... tym bardziej nie powinien komentować, tak jak Szczakiel nie powinien typować.
Oj nie przesadzajcie, dla mnie okrzyki na mecie finalu byly calkiem niezle
Moze Olkowicz ma jakies Indianskie Korzenie
Ale moja psychika na dobrych kilka godzin i tak zawladnal Zenek.. "Kto to jest Giersz?"

Ale moja psychika na dobrych kilka godzin i tak zawladnal Zenek.. "Kto to jest Giersz?"
Gdzie w necie można zobaczyć bieg finałowy z komentarzem Olkowicza ? bo na YT jak narazie tylko z obcym komentarzem.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Zamiast się cieszyć ze zwycięstwa Hampela to się przy***aliście do komentatora który mi osobiście pasuje.
Chaser pisze:Zamiast się cieszyć ze zwycięstwa Hampela to się przy***aliście do komentatora który mi osobiście pasuje.
Bardzo Cię przepraszam. Gdybym wiedział, że Piotr "Rysiek Holtański, Taiski, Darki" Olkowicz osobiście Ci pasuje to nie śmiałbym go skrytykować.
Az tak bardzo wam to przeszkadza?
To moze wolicie taki to http://www.youtube.com/watch?v=6v0cdj03Q9w bardzo emocjonujacy i oddajacy wydarzenia na torze komentarz?
To moze wolicie taki to http://www.youtube.com/watch?v=6v0cdj03Q9w bardzo emocjonujacy i oddajacy wydarzenia na torze komentarz?
Motor mocny
Hayden pisze:Az tak bardzo wam to przeszkadza?
Przeszkadza. Koleś myśli, że zostanie odebrany jako fajny i wyluzowany dzięki tym wymyślonym przez siebie pseudonimom, a jest żenujący i żałosny.
Czarek pisze:Koleś myśli, że zostanie odebrany jako fajny i wyluzowany dzięki tym wymyślonym przez siebie pseudonimom, a jest żenujący i żałosny.
Na szczescie to tylko Twoja opinia.
Motor mocny