Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
istred
Trener

Re: Treningi

#5076 Postautor: istred » 5 sierpnia 2011, o 22:58

Czyżby Karol łapał zajawkę? Nie byłem na treningu ale po suchych wynikach tak to wygląda.
Bo wygrywał z Miesiącem, Stachyrą i Fierlejem?

Takie wyniki w żaden sposób nie są miarodajne. Trzeba byłoby zobaczyć zawodników na tle jakiegoś rywala...
A może ktoś przynajmniej orientacyjnie czasy łapał?

I ciekawi mnie, dlaczego trener puszczał w zasadzie te same "składy"... przecież to, że Baran z Miesiącem robili Stachyrę wcale nie oznacza, że prezentowali się lepiej niż Piszcz czy Puzon.

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#5077 Postautor: Popek » 6 sierpnia 2011, o 11:37

Tylko Fierlej nie z abardzo mial szanse z Miesiacem czy Baranem, a jak jechal z Piszczem i Puzonem to wydawalo sie ze we 3 maja ten sam poziom mniej wiecej.

TOPEK

#5078 Postautor: TOPEK » 6 sierpnia 2011, o 12:17

O której dzisiaj zaczyna się trening??

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#5079 Postautor: K.A.M.I.L. » 6 sierpnia 2011, o 12:20

istred pisze:Bo wygrywał z Miesiącem, Stachyrą i Fierlejem?

Takie wyniki w żaden sposób nie są miarodajne. Trzeba byłoby zobaczyć zawodników na tle jakiegoś rywala...
A może ktoś przynajmniej orientacyjnie czasy łapał?

I ciekawi mnie, dlaczego trener puszczał w zasadzie te same "składy"... przecież to, że Baran z Miesiącem robili Stachyrę wcale nie oznacza, że prezentowali się lepiej niż Piszcz czy Puzon.

Co do Karola, to właśnie wczoraj było widać, że wraca Baran z zeszłego sezonu. Nie "szczypał" się z nikim, na pierwszym łuku zakładał wszystkich agresywnie, do bandy też przyciskał. Jak ja byłem to raz chyba Miesiąc wyprzedził go po zewnętrznej :o na drugim łuku. Ta jazda chyba zaczyna go cieszyć.
Owszem prezentowali się lepiej niż Piszcz czy Puzon, którzy robili głupie błędy, a przy takiej znajomości naszego toru nie powinny im się przytrafiać. Natomiast tych błędów nie popełniali wspomniani Baran i Miesiąc.
Co do czasów, to złapałem raz czas na 2 okrążenia, wyniósł on 34,18s
Jednak co innego mnie ciekawi, z Sucheckim już się pożegnali czy sam zrezygnował z rywalizacji o skład?

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#5080 Postautor: Hayden » 6 sierpnia 2011, o 12:30

To ja tylko dodam, ze w jednym z biegow o ktorym nikt tu nie wspomnial Miesiac wygral start i byl pierwszy ale na wyjsciu z pierwszego luku uslyszal karetke jadaca gdzies po ulicach Lublina (tak ja to sobie tlumacze :D) i zamknal gaz a Baran z Fierlejem przemkneli obok niego :)
Motor mocny

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#5081 Postautor: K.A.M.I.L. » 6 sierpnia 2011, o 12:52

Hmm, w tym biegu Paweł chyba ukradł, albo się wstrzelił w start i bieg przerwali. Co do tego dźwięku to jest on podobny do sygnału karetki, kiedy u nas na wieżyczce włączają czerwone światło. ;)

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#5082 Postautor: KosaRKS » 6 sierpnia 2011, o 12:57

Hayden pisze:To ja tylko dodam, ze w jednym z biegow o ktorym nikt tu nie wspomnial Miesiac wygral start i byl pierwszy ale na wyjsciu z pierwszego luku uslyszal karetke jadaca gdzies po ulicach Lublina (tak ja to sobie tlumacze :D) i zamknal gaz a Baran z Fierlejem przemkneli obok niego :)

Uslyszal karetke ahahahahha :lol: :lol: :lol: Ten kto puszczal spod tasmy zrobil sobie zart i przerwal bieg z powodu "nierownego" startu :D
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#5083 Postautor: Hela » 6 sierpnia 2011, o 13:34

Jednak co innego mnie ciekawi, z Sucheckim już się pożegnali czy sam zrezygnował z rywalizacji o skład?

A po co iść w koszty, gdy wiadomo, że nie ma szans na miejsce w składzie?
Do końca sezonu ma być taki skład jaki jest awizowany. Dobrze, że doszli w końcu do tego wniosku. Szkoda odrobinę, że tak późno.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#5084 Postautor: Torsen » 6 sierpnia 2011, o 13:49

Czyli Stead postawił na swoim i jedzie bez treningu?

Awatar użytkownika
Artii
Szkółkowicz

#5085 Postautor: Artii