Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
- manjolo
- Junior
- Kontakt:
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 31.07.2011
pogodynka daje całkiem pozytywną prognozę. moim zdaniem to jakieś jaja z tym przełożeniem.
motoru brum
Remus pisze:A z czego ten śmiech?![]()
Prognoza pogody do bani i w sumie to racja że odwołali go już dzisiaj.
http://www.foreca.pl/Poland/Lubli
Dzisiaj padalo cos kolo 10 troche, teraz jest ladna pogoda. Co bedzie za 2 dni, to troche wrozenie z fusow. Przeklada sie mecz, przeklada sie treningo-turniej, bo pogoda nie taka.
Co to wogóle ma być?? Kpina. Pogoda super a oni już przekaładają.
Nie no to jest jakas kpina
2 dni przed meczem pogoda ładna z tego co widzialem na pogodynce ma byc ładna pogoda , a oni juz mecz przekladaja

2 dni przed meczem pogoda ładna z tego co widzialem na pogodynce ma byc ładna pogoda , a oni juz mecz przekladaja
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Czy ktoś w tym klubie potrafi czytać prognozy? Panie Sprawka, to nie sparing tylko mecz ligowy!!
Czemu w ogóle nie wycofamy się z rozgrywek?
Czemu w ogóle nie wycofamy się z rozgrywek?
Każdemu jego Everest...
Ja je*e. To może odwołajmy wszystkie mecze do końca sezonu bo może padać?? 
KPINA
KPINA
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Dariusz "Pogodynka" Sprawka pisze:Głównym czynnikiem przemawiającym za tym, żeby przełożyć spotkanie jest fakt, że oba kluby mają w swoich składach dużą liczbę obcokrajowców i w przypadku odwołania meczu musielibyśmy ponosić duże koszty, a nie moglibyśmy liczyć na wpływy z biletów - dodaje prezes klubu z Lublina.
No, czyli sprawa jasna - nie ma na to pieniędzy
http://new.meteo.pl/metco/mgram_pict.ph ... 04&lang=pl <-- 17-18 stopni, zachmurzenie i 0 deszczu.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Nie wszystkie prognozy mówią o deszczu, o czym własnie napisał Kosa. Robi się komedia z tym przekładaniem spotkan na wyczucie prezesa. 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Ja pier.... czlowiek nastawia sie na meczyk w niedziele, ladna pogoda a tu przekladaja. Wkurzajace strasznie sa te dlugie przerwy pomiedzy spotkaniami ligowymi i sam zarzad.
Ja w trochę innym tonie.
Jesteśmy już strasznie spragnieni żużla w Lublinie - dawno nie było meczu.
Ale jak spojrzeć na to z drugiej strony to im więcej meczów pojedziemy w ciągu w drugiej połowie sierpnia tym lepiej będziemy przygotowani na boje z Ostrowem i Równem. Ja myślę, że wyjdzie nam to tylko na dobre takie zagęszczenie jazdy.
A dzisiaj trzeba się wybrać na trening obejrzeć Fierleja jak się ściga z Jendrejem
Jesteśmy już strasznie spragnieni żużla w Lublinie - dawno nie było meczu.
Ale jak spojrzeć na to z drugiej strony to im więcej meczów pojedziemy w ciągu w drugiej połowie sierpnia tym lepiej będziemy przygotowani na boje z Ostrowem i Równem. Ja myślę, że wyjdzie nam to tylko na dobre takie zagęszczenie jazdy.
A dzisiaj trzeba się wybrać na trening obejrzeć Fierleja jak się ściga z Jendrejem
Szczerze mówiąc chyba jeszcze żaden sezon mi tak żużla nie obrzydził jak ten i nawet przerwa zimowa mnie pierwszy raz ucieszy
Takich jaj to już dawno nie było 
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
prezesa to chyba pol ekstraligi za rok wezmie jak bedzie tak pogode przewidywac