Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
BR
Senior

Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka

#801 Postautor: BR » 23 lipca 2011, o 11:38

kibicLBN pisze:Facet nie zna się na tym sporcie i podpisuje papierki w ciemno. Wilk mógł powiedzieć że Baran jest dużo więcej wart od Schleina i Sprawka łyka to jak młody pelikan. I może przez ten kompletny brak wiedzy wynik jest jaki jest. Dalej, skoro prezes/dyrektor nie zna nazwisk zawodników to znaczy że nie ma z nimi kontaktu, a według mnie powinien mieć.

a padały propozycje aby Bogdanka dała kogoś od siebie, ciekaw jestem jakiego znawcę speedwaya by zaproponowali
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2011, o 11:55 przez BR, łącznie zmieniany 1 raz.

Czarek
Trener

#802 Postautor: Czarek » 23 lipca 2011, o 11:39

istred pisze:OK.
Co powiesz w takim razie w sytuacji, jeśli nawet awansujemy - z 3 miejsca - a Bogdanka mimo to nie zdecyduje się na kontynuowanie współpracy z klubem?
- pytanie zupełnie na serio.

Chyba nie trzeba tłumaczyć jakie byłyby konsekwencje takiej sytuacji?

Nie sądzisz, że pierwsze miejsce świadczyłoby o profesjonalizmie prezesa, a obecne wręcz przeciwnie?
Ja nie sądzę.
Nie zawsze to idzie razem w parze.

Nie zawsze to idzie w parze, ale u nas dzięki takim, a nie innym decyzjom prezesa I miejsce jest niemożliwe. Powtarzam: wystarczyło wywalić Wilka na czas, a przed sezonem zatrudnić 2 dobrych juniorów (na co nas najbardziej w II lidze było stać!) i byłoby I miejsce.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#803 Postautor: kibicLBN » 23 lipca 2011, o 11:43

BR pisze:
Zaratustra pisze:Facet nie zna się na tym sporcie i podpisuje papierki w ciemno. Wilk mógł powiedzieć że Baran jest dużo więcej wart od Schleina i Sprawka łyka to jak młody pelikan. I może przez ten kompletny brak wiedzy wynik jest jaki jest. Dalej, skoro prezes/dyrektor nie zna nazwisk zawodników to znaczy że nie ma z nimi kontaktu, a według mnie powinien mieć.

a padały propozycje aby Bogdanka dała kogoś od siebie, ciekaw jestem jakiego znawcę speedwaya by zaproponowali

Ej to mój cytat a nie Zaratustry 8)
Czekam dalej na normalne argumenty, a nie w stylu Sprawki, takie zamydlanie to mi lata koło pióra. Sam Taras pewnie więcej wiedział o żużlu podpisując umowę z KMŻ niż sam Sprawka, myślę że znaleźliby w Bogdance albo wynaleźli gdzieś indziej kogoś kto ma jakąś wiedzę na temat tego sportu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

BR
Senior

#804 Postautor: BR » 23 lipca 2011, o 11:55

sorki, już poprawiłem :)

wg mnie to trener i kierownik drużyny mają się znać na żużlu a prezes jest od liczenia pieniędzy

pulkownik
Junior

#805 Postautor: pulkownik » 23 lipca 2011, o 12:06

wrzućcie na luz, są wakacje czas relaxu a wy jakieś teorie snujecie. dajcie czas podziałać zarządzającym klubem i bedziecie oceniac ich efekty.
jak się skonczy liga to możecie prezesa wywieźć jak nie awansujemy i tyle

pozdro dla normalnych kibiców

meesha
Trener