slawky pisze:19. Bubel (w/u)
Bubel popełnił błąd i uderzył w bandę. Jest wykluczony z powtórki.
A co w tym śmiesznego bo nie rozumiem?
slawky pisze:19. Bubel (w/u)
Bubel popełnił błąd i uderzył w bandę. Jest wykluczony z powtórki.
Husay pisze:Ja idę. Jestem ciekawy jak nasz "ogórek" będzie sobie radził.A co do pogody to nie jest narazie tak źle
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jerry78 pisze:
ps. a tak z ciekawości... dużo było osób? bo ciekawi mnie czy cena wstępu na zawody przyniosła kapitalny efekt finansowy dla klubu.
GeloG89 pisze:Ja nie wytrzymałem do końca zawodów i nie byłem jedyny. Sądzę że organizacja zawodów była droższa niż przychody z tego tytułu. Chciał bym doczekać czasów gdy klub z lublina będą reprezentować zawodnicy z lublina a nie "beduini". Kiedyś w wywiadzie Studziński mówił ze przymierza jednego do licencji wiadomo coś o tym?? Takie zawody były by świetnym przetarciem dla takich zawodników ale najpierw trzeba ich posłać na egzamin
GeloG89 pisze:Z miesiąc temu byłem na szkułce
Chaser pisze:GeloG89 pisze:Ja nie wytrzymałem do końca zawodów i nie byłem jedyny. Sądzę że organizacja zawodów była droższa niż przychody z tego tytułu. Chciał bym doczekać czasów gdy klub z lublina będą reprezentować zawodnicy z lublina a nie "beduini". Kiedyś w wywiadzie Studziński mówił ze przymierza jednego do licencji wiadomo coś o tym?? Takie zawody były by świetnym przetarciem dla takich zawodników ale najpierw trzeba ich posłać na egzamin
Pewnie chodziło o Michała Basaja który z tego co wiem już sobie odpuścił żużel.
radonis pisze:Trzeba się też przyjrzeć kadrze i się zastanowić, czy inwestować czas w naszych obecnych raiderów czy szukać wzmocnień - podobno treneiro zastanawia się nad Matejem, a zarząd chce za darmo Fierleja.
kilar pisze:radonis pisze:Trzeba się też przyjrzeć kadrze i się zastanowić, czy inwestować czas w naszych obecnych raiderów czy szukać wzmocnień - podobno treneiro zastanawia się nad Matejem, a zarząd chce za darmo Fierleja.
Kusem ? A ile on ma ksm ? 6,50 ?
Ja bym jechal tym co jest i juz nikogo nie kontraktowal. Choc boli w oczy jazda Sucheckiego i krola pierwszego biegu Pusza