mikas pisze:GIGI a Chromik to sie nie dogadał z Rempałą??
Mnie się wydawało, że to raczej młody Rempała chciał Burzy dać szansę, a Chronik ich - mówiąc brzydko - zrobił w ch... :/
pozdrawia:
Rafał Borowski
Apocalips pisze:Ja jestem przekonany, że to był Tomek, chociaż sędzia mógł to zinterpretować w taki sposób, że Tomek wyprzedził Chromika już minimalnie za metą. No ale sędzia ma zawsze rację
47:43??przeicez mialy byc indiwidualne zawody??Apocalips pisze:kuki pisze:Ej sorry ale jaki był wynik ponieważ nie bylem na zawodach z powodu szkoły!!
47:43, ledwo wygraliśmy...
Apocalips pisze:kuki pisze:Ej sorry ale jaki był wynik ponieważ nie bylem na zawodach z powodu szkoły!!
bym zapomniał: najpierw Marcin Rempała zrobił 67,06 sek. w drugim biegu, a potem, w biegu trzecim Kołodziej zrobił - UWAGA - 66,47 sek. Czyli mamy podwójny rekord toru.
kuki pisze:47:43??przeicez mialy byc indiwidualne zawody??Apocalips pisze:kuki pisze:Ej sorry ale jaki był wynik ponieważ nie bylem na zawodach z powodu szkoły!!
Qrde czy ktoś mi powie kto wygral t eindiwidualne lub poda kto jakie miejsce zajął i ile punktów zrobił??Manback pisze:Apocalips pisze:kuki pisze:Ej sorry ale jaki był wynik ponieważ nie bylem na zawodach z powodu szkoły!!
Nie oszukuj kolegi, przecież przegraliśmy 40:50!![]()
Buhahahahahahaha![]()
PS. bym zapomniał: najpierw Marcin Rempała zrobił 67,06 sek. w drugim biegu, a potem, w biegu trzecim Kołodziej zrobił - UWAGA - 66,47 sek. Czyli mamy podwójny rekord toru.
Ktoś może to potwierdzić?
kuki pisze:47:43??przeicez mialy byc indiwidualne zawody??Apocalips pisze:kuki pisze:Ej sorry ale jaki był wynik ponieważ nie bylem na zawodach z powodu szkoły!!
harry pisze:Jest dikładnie odwrotnie jeżeli chodzi o DSarka. Jeździł na ligowym motocyklu a jak wysiadła cewka to przesiadł się na rezerwowy i wtedy dopiero zaczął wymiatać.
Harry, to moze wiesz jeszcze co sie stalo dzisiaj ze startami Dawida i Jelenia?Wygladalo to tak jakby jezdzili bez sprzegla, bo kazdy start zostawali 10m za resztÄ…
M@tti pisze:Ale jak dla mnie to dawid wczoraj wnie ktorych biegach tych słabszych np. jak baran przed nim jechał to dawdi odpuszczał manetke cały czas a tak to by go spokojnie dogonił . A co do startow to mi sie wydaje ze dawdi ocs maił zjebane ze sprzegłem !!! Bo po za wodach wkurzony z deka chodził