Lubelski klub w sezonie 2011
Re: Lubelski klub w sezonie 2011
Nie ma nic za darmo, norma. Myślę, ze walkower mniej kosztuje niż wypad na Łotwę a nawet jeśli podobny koszt to po co się męczyć...Nie jest to sportowe zachowanie ale świadczy, że w Poznaniu jest mega lipa!
- niespokojny
- Trener
Walkower to koszt chyba okolo 50 tys zl. Tak gdzies czytalem, ale nie chce mi sie grzebac i szukac dokladnie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To już lepiej chyba zebrać jakiś Michaluków, czy innych Jendrejów i przegrać do 15.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- niespokojny
- Trener
KSM nie pozwoli na taki manewr.
niespokojny pisze:Walkower to koszt chyba okolo 50 tys zl. Tak gdzies czytalem, ale nie chce mi sie grzebac i szukac dokladnie.
jezeli nic sie nie zmienilo od 2 lat, to walkower wlasnie kosztuje 50k
METHANOL ADVENTURE TEAM
niespokojny pisze:KSM nie pozwoli na taki manewr.
Ale na Halabriny i Veverki pozwoli, to żaden problem
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
niespokojny pisze:KSM nie pozwoli na taki manewr.
Czemu nie? Wystarczy ściągnąć jakichś czterech Rumunów, (6.50 x 4=26) plus 3 juniorow i mozna jechac
BR pisze:Rybnik też miał problemy, a w barażach pokazali nam gdzie nasze miejsce.
Dziś już chyba każdy widzi że sytuacja Poznania w tym roku jest "odrobinę" gorsza niż Rybnika rok temu
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Kod: Zaznacz cały
Lokomotiv wygrał mecz walkowerem (40:0). Lechma stawiła się na Łotwie tylko w czteroosobowym składzie.Czyli jednak Poznan odpuścił sobie juz zuzel
Czyli 3 drużyny wchodzą do 1 ligi
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Tylko ciekawi mnie jak za rok będzie wyglądać 2 liga !? 4 drużyny czy 3 ?
Oby nie był to nasz problem.
Patrząc na jazdę Ostrowa w Opolu dziś,a wcześniej w Krośnie bądź u nas, to myślę, że o ew. barażach nie ma co myśleć, tylko przygotować się na 200% na mecz z Zerovią, gdyż awans wg mnie bezpośrednio uzyskają Piła i Lublin.
Sledzio pisze:Tylko ciekawi mnie jak za rok będzie wyglądać 2 liga !? 4 drużyny czy 3 ?
Krosno, Rawicz, Opole, Rowne, Krakow i Ostrow/Poznan
Motor mocny
- niespokojny
- Trener
Panie Sprawka, ile jeszcze Sucheckiego nam Pan kaze ogladac?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
niespokojny pisze:Panie Sprawka, ile jeszcze Sucheckiego nam Pan kaze ogladac?
A to nie powinno być pytanie do Dzikowskiego ?
- niespokojny
- Trener
Nie powinno. Bo nie mial innego wyboru, Stead obrazony, Baran za wysoki KSM a Pisz to wiadomo...
Ale nasz klub ma dużo szczęścia,że Poznań na chwilę obecną ma potężne kłopoty i być może wejdziemy z 3 miejsca. To co 3/4 naszej super hiper bogdankowej ekipy jedzie to opiewa o lekkie jaja 
Ktoś miał złudne nadzieje,że jest szansa wyrwać Pile chodźby 2 pkt ? Fajnie bedzie jak my im 30 pkt wyrwiemy
Ktoś miał złudne nadzieje,że jest szansa wyrwać Pile chodźby 2 pkt ? Fajnie bedzie jak my im 30 pkt wyrwiemy
JEDZIEMY PO AWANS NA 99,9 %
Popek pisze:JEDZIEMY PO AWANS NA 99,9 %
nie krzyczec prosze
Popek jak dziś patrze na naszą ekipę to my nie jeżdzimy my się KULAMY po torze.
edit. wszyscy ciskali Karola jaki to On fe itd a wielki król speedwaya Puzon pokazuje po raz enty swoją wielką wartość dla drużyny.
KAROL WRÓĆ
edit. wszyscy ciskali Karola jaki to On fe itd a wielki król speedwaya Puzon pokazuje po raz enty swoją wielką wartość dla drużyny.
KAROL WRÓĆ
Ale Zbyszek obiecal... 
Grzesiu, spokojnie. Przecież każdy kto patrzył z boku, nie widział tam szans na wygranie. 35 punktów na dziś to będzie sukces naszej ekipy.
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2011, o 20:16 przez KeslleY, łącznie zmieniany 1 raz.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
GeloSMT pisze:edit. wszyscy ciskali Karola jaki to On fe itd a wielki król speedwaya Puzon pokazuje po raz enty swoją wielką wartość dla drużyny.
KAROL WRÓĆ
chyba sobie jaja robisz?
Motor mocny