sam Piszcz by tego lepiej nie zrobil
Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
1:28 pol biedy, ale 2:20 to juz lekka dywersja
grzesieck pisze:Ge(L)o pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/07/03/zobacz-upadki-podczas-finalu-mmppk-w-gdansku-wideo/
Patrzcie co Przemysław Pawlicki wyprawiał 1:28 , 2:20
do konca zawodow bym go wykluczyl, burak ma farta, ze Curylo nic sie nie stalo, ale jak tak dalej bedzie sie zachowywal to skonczy jak Gollob w Hackney w 95
Bardzo możliwe, ale prawdopodobne jest również to, że skończy jak Gollob w 2010
poki co to sie do finalu GP Challenge nie zalapal, wiec moze niech sie skupi na treningach i goleniu na arenie miedzynarodowej tych wszystkich Ljungow i Ruudow, a nie na zabawach z Mikolajem Curylo
niezly kretyn sedziowal ten final MMPPK, przeciez juz po biegu ze Zmarzlikiem powinno byc upomnienie, a po sytuacji z Curylo out do konca
no nie da sie lubic tego Przemka niestety
niezly kretyn sedziowal ten final MMPPK, przeciez juz po biegu ze Zmarzlikiem powinno byc upomnienie, a po sytuacji z Curylo out do konca
no nie da sie lubic tego Przemka niestety
METHANOL ADVENTURE TEAM
Może wzoruje się na Nickim, jak to on mawia 'Żużel to nie partia szachów'... No comment dla takiej jazdy.

- tezetomaniak
- Trener
grzesieck pisze:no nie da sie lubic tego Przemka niestety
Da sie. Wystarczy, że jeździłby w Lublinie i 90% tego forum zaktualizowałoby avatary, a takie akcje kwitowało krótkim "był z przodu" : )
Oj przesadzasz, sorry ale ta druga sytuacja to pojechał jak eliminator
Co za debil
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dziwnie to wszystko wygląda. Po co on zwalniał? Szukał zaczepki czy jak? Nie świadczy to dobrze o nim.
-
POLONISTA123
Powiem wam tak jesli chodzi o pierwsza sytulacje to bylo tam ostro ale nie bylo kontaktu. A jesli chodzi o druga sytulacje to poczytajcie troche np. wypowiedzi zawodnikow a tam dowiecie sie , ze Przemek mial w tym biegu problemy z przerywajacym motorem i na tej prostekj chcial poprostu zjechac a Cyrulo wpadl na niego. Ale zawodnicy sobie juz wszystko wyjasnili i jest wszystko ok. Wiec najpierw sie zorietujcie troche w sytulacji a potem to komentujcie.
Tak, tak ... a świstak siedzi i zawija sreberka.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
A jak tam SYTULACJA pogodowa w Pile?
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Pawlickiego cenię i kibicuje mu z racji jego talentu i już niemałych umiejętności. Jest na początku kariery, więc żużlowcem "z klasą" ma "czas" się jeszcze stać. Jeśli jednak ktoś pisze, że Pawlicki chciał na tej prostej po prostu zjechać i...stało się to:
albo to zwyczajne kłamstwo, bo nikt mając jeszcze kogoś za plecami i jadąc po zewnętrznej na łuku, nie przycina nagle do krawężnika (to podstawy zdrowego rozsądku przecież chyba
) albo Przemek jest kolejnym przykładem "żużlowca" czyli talent ma,szybką jazdę lubi, ale "chodzić do szkoły" to niekoniecznie
Moim zdaniem najbardziej prawdopodobną wersją jest to, że z jakichś powodów Pawlickiemu nerwy puściły i trochę przygwiazdorzył..
A co do tego, że sobie wszystko wyjaśnili to powiem tak.. A co miał mu Pawlicki potem powiedzieć? Że chciał mu pokazać, że jest Panem i władcą na torze?
Jak piłkarz przy wślizgu przeciwnika musi podskoczyć i czasami zdarza mu się "niefortunnie"
spaść komuś na jego nogi, to co mu powie? Że nie chciał mu zrobić krzywdy, czy że mu nerwy puściły? Przyzna się do swojej głupoty?..
albo to zwyczajne kłamstwo, bo nikt mając jeszcze kogoś za plecami i jadąc po zewnętrznej na łuku, nie przycina nagle do krawężnika (to podstawy zdrowego rozsądku przecież chyba
A co do tego, że sobie wszystko wyjaśnili to powiem tak.. A co miał mu Pawlicki potem powiedzieć? Że chciał mu pokazać, że jest Panem i władcą na torze?
POLONISTA123 pisze:Powiem wam tak jesli chodzi o pierwsza sytulacje to bylo tam ostro ale nie bylo kontaktu. A jesli chodzi o druga sytulacje to poczytajcie troche np. wypowiedzi zawodnikow a tam dowiecie sie , ze Przemek mial w tym biegu problemy z przerywajacym motorem i na tej prostekj chcial poprostu zjechac a Cyrulo wpadl na niego. Ale zawodnicy sobie juz wszystko wyjasnili i jest wszystko ok. Wiec najpierw sie zorietujcie troche w sytulacji a potem to komentujcie.
na 100% tak wlasnie bylo :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
POLONISTA123
Kazdy ma swoje racje - ja przedstawiam wam sprawe jak tlumaczyl ja Przemek.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... do-przodu/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... do-przodu/
Na początku zawodów sporo kontrowersji wzbudziła sytuacja, w której Przemysław Pawlicki spowodował wypadek Mikołaja Curyło. Jak się okazuje, nie było to celowe zagranie ze strony nowokreowanego Młodzieżowego Mistrza Polski Par Klubowych. - Nie wiem jak wyglądała sytuacja z Mikołajem Curyło, ale z tego co słyszałem wyglądało to nieładnie. Ja tego celowo nie zrobiłem, miałem wcześniej problemy z motocyklem. Problemy miałem już od pierwszego łuku. Motor przerywał, więc widząc że jedzie za mną Mikołaj chciałem zjechać, aby mnie minął. Wyszło niefortunnie, może był to mój błąd, ale na szczęście nic się mu nie stało i już to sobie wyjaśniliśmy, bo celowo tego nie chciałem zrobić - tłumaczy się Pawlicki.
- tezetomaniak
- Trener
Problem z motocyklem (jeżeli był) miał miejsce pod bandą. Jeżeli Pawlicki w takich sytuacjach chce przecinać prostą, to jest kompletnym idiotą :]
Jak tak kozaczył na torze, to mógłby się już przyznać w wywiadzie
Jak tak kozaczył na torze, to mógłby się już przyznać w wywiadzie
W tym drugim widać, że pokazywał ręką, żeby Curyło pojechał blizej krawężnika, bo jak Przemek mówił miał kłopoty z motocyklem.
:]]]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Widać ewidentnie jak Przemek mówi do Curyło ze mu motor przerywa i musi zjechać do krawężnika. Nie zrozumieli się i tyle. Pewnie na starych tłumikach jechali i za głośno było. 
No wymijania to ja do dziś się po nim nie spodziewamExo pisze:Nawet Staszek zaczął walczyć, wymijać na trasie, a nikt się po nim tego nie spodziewał.
Wymijanie nie jest synonimem wyprzedzania i w żużlu nie występuje 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Piotr Pawlicki Indywidualnym Mistrzem Europy Juniorów 2011.
1. Piotr Pawlicki (Polska) - 14 (3,3,3,3,2)
2. Witalij Biełousow (Rosja) - 12 (3,1,2,3,3)
3. Szymon Woźniak (Polska) - 12 (3,1,3,2,3)
4. Michael Jepsen Jensen (Dania) - 12 (2,3,3,3,1)
5. Tobiasz Musielak (Polska) - 9 (2,u,2,2,3)
6. Mikkel Bech Jensen (Dania) - 8 (0,2,3,3,0)
7. Jonas B. Andersen (Dania) - 8 (2,2,0,2,2)
8. Kai Huckenbeck (Niemcy) - 7 (3,2,1,1,d)
9. Bartosz Zmarzlik (Polska) - 9 (2,2,2,w,3)
10. Dino Kovacic (Chorwacja) - 6 (1,3,0,2,0)
11. Mikołaj Curyło (Polska) - 5 (1,0,3,1,0)
12. Vaclav Milik (Czechy) - 4 (1,1,1,1,2)
13. Andrzej Lebiediew (Łotwa) - 4 (0,0,1,1,2)
14. Artur Czaja (Polska) - 3 (0,1,2,u,w)
15. Danny Maassen (Niemcy) - 3 (1,1,0,d,1)
16. Matic Ivacic (Słowenia) - 1 (0,0,0,0,1)
1. Piotr Pawlicki (Polska) - 14 (3,3,3,3,2)
2. Witalij Biełousow (Rosja) - 12 (3,1,2,3,3)
3. Szymon Woźniak (Polska) - 12 (3,1,3,2,3)
4. Michael Jepsen Jensen (Dania) - 12 (2,3,3,3,1)
5. Tobiasz Musielak (Polska) - 9 (2,u,2,2,3)
6. Mikkel Bech Jensen (Dania) - 8 (0,2,3,3,0)
7. Jonas B. Andersen (Dania) - 8 (2,2,0,2,2)
8. Kai Huckenbeck (Niemcy) - 7 (3,2,1,1,d)
9. Bartosz Zmarzlik (Polska) - 9 (2,2,2,w,3)
10. Dino Kovacic (Chorwacja) - 6 (1,3,0,2,0)
11. Mikołaj Curyło (Polska) - 5 (1,0,3,1,0)
12. Vaclav Milik (Czechy) - 4 (1,1,1,1,2)
13. Andrzej Lebiediew (Łotwa) - 4 (0,0,1,1,2)
14. Artur Czaja (Polska) - 3 (0,1,2,u,w)
15. Danny Maassen (Niemcy) - 3 (1,1,0,d,1)
16. Matic Ivacic (Słowenia) - 1 (0,0,0,0,1)
Chłopak jest niesamowity. Nie wiem czy ktoś zauważył ale nikt jeszcze nie wykręcił w swoim pierwszym sezonie startów średniej wyższej niż 2,0 nawet Tomek Gollob.
Mysle, ze gdyby niektorzy z naszych obecnych czy niedawnych juniorow zaczynali w 2 lidze, ale w bogatym klubie (kasa na sprzet), to gorzej by nie jezdzili.
Co oczywiscie nie zmienia faktu, ze mlody Pawlicki to wielki talent.
Co oczywiscie nie zmienia faktu, ze mlody Pawlicki to wielki talent.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
On powinien miec zakaz startow w 2 lidze 
Zwlaszcza 17 lipca
.
Richie Faulkner:
Dobromir pisze:Chłopak jest niesamowity. Nie wiem czy ktoś zauważył ale nikt jeszcze nie wykręcił w swoim pierwszym sezonie startów średniej wyższej niż 2,0 nawet Tomek Gollob.
Im się jeszcze te średnie odbiją czkawką.
Jak w przyszłym sezonie dalej będzie KSM, to ja im szczęścia, zdrowia życzę.
Grzesiek. Golloba w latach 90 pewnie też nie lubiłeś.;f
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
owszem, zreszta klan Gollobow wtedy lubili tylko i wylacznie w Bydgoszczy, podobny klimat jak z Pawlickimi, dwoch braci i wszystkowiedzacy tata-maciwoda, w dodatku Przemek z wypowiedziami w jezyku polskim ma podobny problem jak Gollobowie kiedys
a do Piotrka nic nie mam, zycze mu jak najlepiej i mam nadzieje, ze zloto IMP zrobi w Lesznie : )
a do Piotrka nic nie mam, zycze mu jak najlepiej i mam nadzieje, ze zloto IMP zrobi w Lesznie : )
METHANOL ADVENTURE TEAM