STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gosia
Szkółkowicz

#251 Postautor: Gosia » 19 kwietnia 2004, o 22:50

Ok PATAŁACHÓW przyznaje się zle przeczytałam ale to dlatego ze wkurzają mnie Twoje wypowiedzi :P A jesli chodzi o Piszcza to daj spokoj z tym niedzwiedziem Dobrze wiesz o co mi chodzi i nie będę kojeny raz tego tłumaczyc Na zakończenie tej dyskusji powiem Ci tylko tyle Mam nadzieje ze Tomek szybko wróci do formy jaką prezentował w tamtym sezonie
NIE ŁAP LUDZI ZA SŁÓWKA !!

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#252 Postautor: Scream » 19 kwietnia 2004, o 23:13

I to wlasnie lubie... i po to wlasnie jest forum... gorace dyskusje ze az milo :lol: wprawdzie ostatnio troche wiecej osobistych wycieczek niz slow odnoszacych sie do zuzla, ale i tak piknie jest :)
Koniec z wzajemnym wazeliniarstwem!! :P
:twisted:

moje trzy grosze do sytuacji: nie jest tak zle zeby przyszle pojedynki widziec w czrnych kolorach i nie jest tak dobrze zeby slodzic i niezauwazac kilku problemow.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#253 Postautor: Gelo » 19 kwietnia 2004, o 23:27

moje trzy grosze do sytuacji: nie jest tak zle zeby przyszle pojedynki widziec w czrnych kolorach i nie jest tak dobrze zeby slodzic i niezauwazac kilku problemow.

dokładnie - wyniki są dobre, trzeba się z nich cieszyc, ale nie wolno zapominać, ze najcięzsze mecze dopiero przed naszymi chłopakami. zeby w nich powalczyc, Tomek musi dorzucac parę oczek - bez tego nie ma szans.

Gosia
Szkółkowicz

#254 Postautor: Gosia » 19 kwietnia 2004, o 23:43

Scream i Gelo i to własnie cały czas probowałam udowodnic :) Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#255 Postautor: Maxx » 20 kwietnia 2004, o 08:11

Panowie i Panie, nie tylko Tomek ma problemy sprzętowe. Popatrzcie co sie dzieje w innych zespołach, zobaczcie też na Eligę. Spokojnie, mamy początek sezonu, czasem tak po prostu bywa i tyle.

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#256 Postautor: Sprawiedliwy » 20 kwietnia 2004, o 13:14

Gelo pisze:Kierowałem do malkontentów, jeżeli się za takiego uważasz - to juz nie mój problem. ]

Ja się nie uważam za takiego osobnika, wręcz przeciwnie.
Mówi się, że skleroza nie boli. Widać masz słabą pamięć i nie pamiętasz swoich niedawnych postów, bo to twoja mózgownica wymyśliła taką głupotę(nie pierwsza to i pewnie nie ostatnią z twojej strony na tym forum):
No własnie - po prostu esencja malkontenctwa

Na pamięć bierze sie lecytyne, wspomaga ponoć zapamiętywanie. Więc jeśli wyzywasz mnie od malkontentów(i później nie mam żadnego sprostowania, abyś zmianił zdanie), czyli kierujesz te słowa m.in. domnie. Przecież w twoim mniemaniu jestem malkontentem :o
A to w związku z czym? Jeżeli chcesz juz koniecznie komuś przywalić, to moze znajdz sobie inny podmiot, bo bzdury ci wychodzą.

Czytaj jak wyżej.To chyba twoja specjalność!! chamskie wrzuty.
Nawet mi się nieśniło by komuś przywalać. Stwierdziłem tylko fakt.
Nikomu niczego nie dopowiadam. Masz kolego rozdwojenie jaźni najwyraźniej.

Dziwne, bo ostatnio często ci się zdarza. :), czyżbyś miał deja vu.
Może mam, moze pamietam, ale kompletnie nie rozumiem co chcesz wyrazic.

piszesz w tym wątku takie coś, w którym m.in. się domnie plujesz:
[...]Tacy własnie są kibice - mają dobrą ale krótką pamięć.

to ja mówi żebyś sobie poszukał takich kibicówi w wątkach z 2003r. Tam było ich pełno.

dokładnie - wyniki są dobre, trzeba się z nich cieszyc, ale nie wolno zapominać, ze najcięzsze mecze dopiero przed naszymi chłopakami. zeby w nich powalczyc, Tomek musi dorzucac parę oczek - bez tego nie ma szans.

Co ja widze wg. swojego rozumowania jesteÅ› MALKONTENTEM. 8)
Twierdze to dlatego, gdyż za taka wypowiedz:
Nie chodzi tu wcale o to, że źle jest że wygrywamy, tylko że to nie wygląda najlepiej przez zbliżającymi się meczami z mocniejszymi rywalami niż dotychczas.

zostałem obarczony tym mianem z twojej strony.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#257 Postautor: Gelo » 20 kwietnia 2004, o 14:49

Ja się nie uważam za takiego osobnika, wręcz przeciwnie. Mówi się, że skleroza nie boli. Widać masz słabą pamięć i nie pamiętasz swoich niedawnych postów, bo to twoja mózgownica wymyśliła taką głupotę(nie pierwsza to i pewnie nie ostatnią z twojej strony na tym forum):
No własnie - po prostu esencja malkontenctwa

Tak - Twoja wypowiedz to esencja malkontenctwa, ale gdzie wyczytales - "Sprawiedliwy to malkontent"? Poza tym robisz z tego aferę, jakby słowo malkontent oznaczało to samo co baran, ciul etc. Jeżeli uwazasz moje wpisy za głupoty, bo prostu na nie nie reaguj. W twoich wypowiedziach głupota goni głupotę ale oberwało ci się tylko od "malkontentów". Ja jestem łagodny - ale do czasu.
Na pamięć bierze sie lecytyne, wspomaga ponoć zapamiętywanie. Więc jeśli wyzywasz mnie od malkontentów(i później nie mam żadnego sprostowania, abyś zmianił zdanie), czyli kierujesz te słowa m.in. domnie.

Nie tylko do Ciebie - nie przeceniaj swojej roli w tej dyskusji. A co do pamieci - hm. no cóż w moim w wieku można już miec zaczątki sklerozy.
To chyba twoja specjalność!! chamskie wrzuty.

Mozliwe - widze ze chcesz dorównać - próbuj, próbuj. Szczescia życze.
Dziwne, bo ostatnio często ci się zdarza. :), czyżbyś miał deja vu.

Nie uzywaj okreslen których znaczenia nie rozumiesz.
piszesz w tym wątku takie coś, w którym m.in. się domnie plujesz:

nie plujÄ™ siÄ™ do nikogo - nie obchodzi mnie tak naprawde co myslisz i towarzystwo "wiecznie niezadowolonych".
Co ja widze wg. swojego rozumowania jesteÅ› MALKONTENTEM.

Bzdury wypisujesz. To co jest do poprawienia w zespole jest dla mnie zbyt oczywiste, żeby to poruszac. W przeciwieństwie do "wiecznie narzekających" ja się cieszę z tego co mamy i potrafię to docenić.