STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gosia
Szkółkowicz

#251 Postautor: Gosia » 19 kwietnia 2004, o 22:50

Ok PATAŁACHÓW przyznaje się zle przeczytałam ale to dlatego ze wkurzają mnie Twoje wypowiedzi :P A jesli chodzi o Piszcza to daj spokoj z tym niedzwiedziem Dobrze wiesz o co mi chodzi i nie będę kojeny raz tego tłumaczyc Na zakończenie tej dyskusji powiem Ci tylko tyle Mam nadzieje ze Tomek szybko wróci do formy jaką prezentował w tamtym sezonie
NIE ŁAP LUDZI ZA SŁÓWKA !!

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#252 Postautor: Scream » 19 kwietnia 2004, o 23:13

I to wlasnie lubie... i po to wlasnie jest forum... gorace dyskusje ze az milo :lol: wprawdzie ostatnio troche wiecej osobistych wycieczek niz slow odnoszacych sie do zuzla, ale i tak piknie jest :)
Koniec z wzajemnym wazeliniarstwem!! :P
:twisted:

moje trzy grosze do sytuacji: nie jest tak zle zeby przyszle pojedynki widziec w czrnych kolorach i nie jest tak dobrze zeby slodzic i niezauwazac kilku problemow.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#253 Postautor: Gelo » 19 kwietnia 2004, o 23:27

moje trzy grosze do sytuacji: nie jest tak zle zeby przyszle pojedynki widziec w czrnych kolorach i nie jest tak dobrze zeby slodzic i niezauwazac kilku problemow.

dokładnie - wyniki są dobre, trzeba się z nich cieszyc, ale nie wolno zapominać, ze najcięzsze mecze dopiero przed naszymi chłopakami. zeby w nich powalczyc, Tomek musi dorzucac parę oczek - bez tego nie ma szans.

Gosia
Szkółkowicz