NIE ÅAP LUDZI ZA SÅÓWKA !!
STAL - TZ LUBLIN 44:45 :)
Ok PATAÅACHÓW przyznaje siÄ™ zle przeczytaÅ‚am ale to dlatego ze wkurzajÄ… mnie Twoje wypowiedzi
A jesli chodzi o Piszcza to daj spokoj z tym niedzwiedziem Dobrze wiesz o co mi chodzi i nie będę kojeny raz tego tłumaczyc Na zakończenie tej dyskusji powiem Ci tylko tyle Mam nadzieje ze Tomek szybko wróci do formy jaką prezentował w tamtym sezonie
I to wlasnie lubie... i po to wlasnie jest forum... gorace dyskusje ze az milo
wprawdzie ostatnio troche wiecej osobistych wycieczek niz slow odnoszacych sie do zuzla, ale i tak piknie jest
Koniec z wzajemnym wazeliniarstwem!!
moje trzy grosze do sytuacji: nie jest tak zle zeby przyszle pojedynki widziec w czrnych kolorach i nie jest tak dobrze zeby slodzic i niezauwazac kilku problemow.
Koniec z wzajemnym wazeliniarstwem!!
moje trzy grosze do sytuacji: nie jest tak zle zeby przyszle pojedynki widziec w czrnych kolorach i nie jest tak dobrze zeby slodzic i niezauwazac kilku problemow.
dokładnie - wyniki są dobre, trzeba się z nich cieszyc, ale nie wolno zapominać, ze najcięzsze mecze dopiero przed naszymi chłopakami. zeby w nich powalczyc, Tomek musi dorzucac parę oczek - bez tego nie ma szans.