Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Proszę bardzo:
Motor Lublin śpiewam
On !
Zawsze zwycięża
Słszysz śpiew zwycięzców
Strzeż się go
Hej! Hej Hej Hej Hej
rytm: http://www.youtube.com/watch?v=WBTPxDq8FTM
Motor Lublin śpiewam
On !
Zawsze zwycięża
Słszysz śpiew zwycięzców
Strzeż się go
Hej! Hej Hej Hej Hej
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2011, o 16:10 przez KosaRKS, łącznie zmieniany 1 raz.
Naczelny obrońca Karola Barana.
InDorka pisze:Spiewanie dlugich tekstow moim zdaniem nie sprawdza sie.
Jak się nie śpiewa to jak ma zacząć się sprawdzać?
Nie możemy wkoło pytać "Kto wygra mecz" i "Kto wygra mecz". Ileż można. Potrzebna jest jakaś roszada
Moim zdaniem "Motorze mój" wychodzi już całkiem fajnie. W każdym razie wstydu nie ma, a kiedyś znała to garstka.
Na lubelskim torza,na lubelskim torze tylko Motor wygrać moze!!
Nie dlanas jest porazki smak,
Nie dlanas forma zła!
Na cały głos spiewajmy tak
Do boju Motor nasz
Nie dlanas jest porazki smak,
Nie dlanas forma zła!
Na cały głos spiewajmy tak
Do boju Motor nasz
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Dannie nie doczytales mnie.
Ja wlasnie jestem za tym , zeby pytanie kto wygra mecz zastapic pytaniem kto wygra bieg...
Mnie mobilizowaloby wykrzyczenie mojego imienia, (sugerujace ze ja ten bieg wygram
) gdy kokosilabym sie z wyjazdem na tor. Moze zawodnikow rowniez?
Ja wlasnie jestem za tym , zeby pytanie kto wygra mecz zastapic pytaniem kto wygra bieg...
Mnie mobilizowaloby wykrzyczenie mojego imienia, (sugerujace ze ja ten bieg wygram
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
KosaRKS pisze:Proszę bardzo:
Motor Lublin śpiewam
On !
Zawsze zwyciężą
Słszysz śpiew zwycięzców
Strzeż się go
Hej! Hej Hej Hej Hej
Zajebiście im to wychodzi
InDorka pisze:Dannie nie doczytales mnie.
Mnie mobilizowaloby wykrzyczenie mojego imienia, (sugerujace ze ja ten bieg wygram) gdy kokosilabym sie z wyjazdem na tor. Moze zawodnikow rowniez?
A jak wyjadą Stead i Woodward ? jedna strona krzyczy Kto wygra bieg ? a po drugiej cisza bo to bardzo dobre pytanie i wszyscy się zastanawiają
Masz racje...jesli zle wytypuja zwyciezce to co? zakaz stadionowy ?
To ma byc zabawa z powszechnym udzialem, a nie trafne typowanie z nagrodami.
W koncu myla sie Szczakiel i Cegielski - czy my nie mozemy?
Mozna w koncu przed naprawde kluczowymi biegami pytac dwa razy i wymieniac obu zawodnikow z pary.
To ma byc zabawa z powszechnym udzialem, a nie trafne typowanie z nagrodami.
W koncu myla sie Szczakiel i Cegielski - czy my nie mozemy?
Mozna w koncu przed naprawde kluczowymi biegami pytac dwa razy i wymieniac obu zawodnikow z pary.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
KosaRKS pisze:Proszę bardzo:
Motor Lublin śpiewam
On !
Zawsze zwyciężą
Słszysz śpiew zwycięzców
Strzeż się go
Hej! Hej Hej Hej Hej
Bardzo dobre. Ja bym jednak nieco zmodyfikował tekst:
Kto ten mecz dziś wygra?
Kto?
Motor z Lublina
Słyszysz śpiew zwycięzców
strzeż się go
Hej! Hej Hej Hej Hej
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Pierwszy raz widzę ten filmik na youtubie, wcześniej usłyszałem to u nas na trybunach i w ogóle tej pieśni nie przypomina. A trzeba to zmienić, bo to materiał na najlepszą przyśpiewkę !
My za szybko jedziemy i za chaotycznie. Trzeba powoli, wyraźnie i bębna słuchać. I będzie ogień, bo rytm wciąga jak cholera.
My za szybko jedziemy i za chaotycznie. Trzeba powoli, wyraźnie i bębna słuchać. I będzie ogień, bo rytm wciąga jak cholera.
Gdyby to odpaliło to byłoby super. Oby z Rawiczem publiczność dopisała i można spróbować. Obsługa tablicy świetlnej zapoda tekst i może cały stadion ruszy 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Thor pisze:agu87 pisze:moje gardło też dziś nie działa, ale co tam
faktycznie oprawa wyszła rewelacyjnie - w końcu widziałam film i zdjęcia!
gratuluję pomysłodawcom!
myślę, że pomysł ze zbiórką na oprawę jest super - myślę, że po tym co ludzie zobaczyli wczoraj, chętnie wrzucą trochę grosza.
możesz podać link do zdjęć? bo na syfach jest tylko jedno zdjęcie z foliami i nic więcej. a chętnie zobaczę efekt ze świecami
Proszę
https://picasaweb.google.com/slawomir.p ... OstrowWlkp
wrzucał to Manoos w meczowym wątku:)
I nie rozumiem dlaczego na syfach z meczy w Lublinie jest zazwyczaj jedno zdjęcie kibiców, albo nawet żadnego - gdy w innych miastach jest kilka. Przecież robią te zdjęcia co chwilę, jaki problem jest w tym żeby wrzucic kilka ?
Co do "Motor Lublin śpiewam", nie wyszło tak tragicznie, ale to kwestia czasu aż się ludzie nauczą rytmu. Na Pile zaśpiewało tylko kilka czy kilkanaście osób a teraz było lepiej. Tak na marginesie to uwielbiam tę przyśpiewkę
Odnośnie przyśpiewki "Motorze mój" też już było całkiem fajnie, ważne tu jest, żeby stały na dole dwie osoby i dokładnie pokazywały moment kiedy ma dana połowa śpiewać i kiedy klaskać. Bo ludzie się mylą i śpiewają po jednym razie szybko i wolno, a nie po dwa i nie klaszczą wcale albo cały czas.
W Krośnie nie wypaliło
Ale na postoju w drodze do Krakowa fajnie wychodziło 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
truskawa pisze:
Bardzo dobre. Ja bym jednak nieco zmodyfikował tekst:
skoro bardzo dobrze, to po co chcesz jeszcze tekst modyfikowac?
zostal on wymyslony ponad 2 miesiace temu, kilkadziesiat osob go zna, wiec nie wprowadzaj zamieszania
METHANOL ADVENTURE TEAM
Zgadzam się z Grzegorzem. Mi się tekst podoba bardzo. Nie wiem kto tworzył, ale Mickiewicz czyści buty

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
grzesieck pisze:koro bardzo dobrze, to po co chcesz jeszcze tekst modyfikowac?
zostal on wymyslony ponad 2 miesiace temu, kilkadziesiat osob go zna, wiec nie wprowadzaj zamieszania
Bo jest bardzo dobre oprócz 2 pierwszych wersów
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
dannie taki poeta 
edit: nie wszystko przeciez musi sie rymowac zeby nadawalo sie do zaspiewania... a ludzie nie spiewaja, bo nie znaja, wystarczy pojechac raz w zyciu na wyjazd
edit: nie wszystko przeciez musi sie rymowac zeby nadawalo sie do zaspiewania... a ludzie nie spiewaja, bo nie znaja, wystarczy pojechac raz w zyciu na wyjazd
METHANOL ADVENTURE TEAM
faktycznie gdyby tak konkretnie wypaliło na stadionie to rewelacja. Tylko tekst by się przydał na tablicy bo zanim ludzie siedzący dalej podłapią to już będzie końcówka.
Aż szkoda, że mecz dopiero za tydzień
Aż szkoda, że mecz dopiero za tydzień
Nie bedziemy zmieniac tej przyspiewki, bo bardzo fajnie wychodzila w drodze do Krakowa oraz w Krakowie. Ale kazda dluzsza przyspiewka lepiej wychodzi na wjazdach, bo tam kazdy zna ten tekst ;]
Ja się domyślam, że to literówka, ale tam na końcu 3. wersu nie ma "ą" tylko "a" - "zwycięża".
No, za szybko pisze i napisałem a, trzymajac jeszcze ALT 
Musisz potrenować szybsze puszczanie ALT'a 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Deri pisze:Na lubelskim torza,na lubelskim torze tylko Motor wygrać moze!!
Nie wiem czemu, ale od razu skojarzyło mi się to z melodią "Ona temu winna, pocałować Go powinna"
Za dużo tych wesel ostatnio...
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Melodia ta jest b. dobra, chwytliwa taka. Ale co do tekstu to ten rytm jest jakiś nie taki... i za duży akcent na to "zwycięstwo"
przyjdą ciężkie czasy i głupio będzie śpiewać
Aha i proponuję: jak wymyślacie przyspiewkę, to wrzućcie tutaj. Więcej osób się nauczy i można zawsze coś podpowiedzieć, coś zmienić.
Aha i proponuję: jak wymyślacie przyspiewkę, to wrzućcie tutaj. Więcej osób się nauczy i można zawsze coś podpowiedzieć, coś zmienić.
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
michal1234
Widzę, że kolega grzesieck stał idealnie nade mną
Ale miło jest zobaczyć siebie i kolegów na filmiku. Oprawa pierwsza klasa