Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Ale to nic smiesznego. Przeciez koziolki i religia to koncept stary jak swiat:

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
jestem na tak

Należało sie to zwycięstwo kibicom Lublina. Gdybyście to zobaczyli na własne oczy... Jeśli Lublin byłby w ekstralidze to jest na poziomie Falubazu..naprawdę.. Odechciewa się dopingu w Ostrowie, kiedy nawet spiker prosi o jakąś rakietę czy coś a każdy siedzi na du*** i zadowolony. Tam cały stadion żyje, gdybyście zobaczyli jak u nich wychodzi rakieta/szkocja.. coś niesamowitego. A ta radość po wygranym biegu.. wszyscy na stojąco
Powiem jedno - Weźcie się kibice za doping, bo to co wczoraj pokazali kibice Motoru, jak najbardziej awans Im się należy.
cytaty z forum naszych przeciwników
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011, o 17:53 przez agu87, łącznie zmieniany 1 raz.
Wow czuję się wyróżniony

Ja mam dzisiaj zdarte gardło i jestem emocjonalnie wypompowany ale zaje....ście zadowolony!!
Panowie z młyna. Wielki szacun za race i folie. Nie kłamali kibice Ostrovii w sprawie Falubazu, z tą różnicą, że tamtych jest trochę więcej. Ale powoli. Wszystko w swoim czasie.
Panowie z młyna. Wielki szacun za race i folie. Nie kłamali kibice Ostrovii w sprawie Falubazu, z tą różnicą, że tamtych jest trochę więcej. Ale powoli. Wszystko w swoim czasie.
- tezetomaniak
- Trener
moje gardło też dziś nie działa, ale co tam 
faktycznie oprawa wyszła rewelacyjnie - w końcu widziałam film i zdjęcia!
gratuluję pomysłodawcom!
myślę, że pomysł ze zbiórką na oprawę jest super - myślę, że po tym co ludzie zobaczyli wczoraj, chętnie wrzucą trochę grosza.
gratuluję pomysłodawcom!
myślę, że pomysł ze zbiórką na oprawę jest super - myślę, że po tym co ludzie zobaczyli wczoraj, chętnie wrzucą trochę grosza.
Ludzie jakie gardła ? Z przepony się śpiewa. I gardło na drugi dzień śmiga. Ćwiczyć ćwiczyć.
Ge(L)o pisze:Ludzie jakie gardła ? Z przepony się śpiewa. I gardło na drugi dzień śmiga. Ćwiczyć ćwiczyć.
Gelu ty byłeś wczoraj na meczu i daleś radę się nie drzeć na maksa?
BTW czekam aż Gelo zaśpiewa:
Kot wygra mecz?
Proctor
Bo się drzeć to trzeba umieć...
radonis pisze:Ja mam dzisiaj zdarte gardło i jestem emocjonalnie wypompowany ale zaje....ście zadowolony!!
To samo mogę powiedzieć. Wyślijcie jeszcze jakiegoś wodzireja żeby rozruszał do końca 1 łuk a będzie jeszcze lepiej.
Ps. Siedziała rząd przede mną kobieta lat około 60 w pewnych momentach tylko kibicowała, ale co tam przed 15 biegiem pierwsza wstała do szkocji i ze wszystkimi na 1 łuku zaintonowała kto wygra mecz???
----- FORZA JUVE -----
agu87 pisze:moje gardło też dziś nie działa, ale co tam
gratuluję pomysłodawcom!
możesz podać link do zdjęć? bo na syfach jest tylko jedno zdjęcie z foliami i nic więcej. a chętnie zobaczę efekt ze świecami

A niektórzy na najgorętszym sektorze nie wstali ani razu przez dwie godziny. Szkocja, nie szkocja, kto wygra mecz, labado... Nic, zero. Nie rozumiem i nie zrozumiem nigdy.
Na wstępie chciałbym się przywitać z kolegami kibicami.. a zatem cześć !!!
Mieszkam w Lubartowie i od pewnego czasu staliśmy się kibicami (ja i mój siedmioletni synek) lubelskiego żużla
Piszę swojego pierwszego posta, ponieważ to co się działo na ostatnim meczu to po prostu magia. Magia to słowo klucz, jeśli chodzi o atmosferę na stadionie, oprawę meczu, emocje, spontaniczność kibiców etc.
Mój chłopak był zachwycony, choć jeszcze nie bardzo rozumie sedno sprawy.
Generalnie DUŻE BRAWA dla WSZYSTKICH KIBICÓW (siedzieliśmy na 1 łuku). Atmosfera była wspaniała (oczywiście nie obyło się bez "rzucania mięsem" i palenia tytoniu, co dla siedmiolatka ma destrukcyjny wpływ.)
Generalizując jednak in plus oczywiście, wspaniała impreza, naprawdę wyśmienita, godna tego aby zabierać na nią młodzież.
WIELKIE BRAWA dla fan klubu Motoru za oprawę meczu !!!!!!!!!!!
Reasumując.. macie koledzy z Lublina dwóch nowych kibiców z Lubartowa !!!
Starszy może i ramol
, ale młodszy to przyszłość............... oczywiście w I lidze
Mieszkam w Lubartowie i od pewnego czasu staliśmy się kibicami (ja i mój siedmioletni synek) lubelskiego żużla
Piszę swojego pierwszego posta, ponieważ to co się działo na ostatnim meczu to po prostu magia. Magia to słowo klucz, jeśli chodzi o atmosferę na stadionie, oprawę meczu, emocje, spontaniczność kibiców etc.
Mój chłopak był zachwycony, choć jeszcze nie bardzo rozumie sedno sprawy.
Generalnie DUŻE BRAWA dla WSZYSTKICH KIBICÓW (siedzieliśmy na 1 łuku). Atmosfera była wspaniała (oczywiście nie obyło się bez "rzucania mięsem" i palenia tytoniu, co dla siedmiolatka ma destrukcyjny wpływ.)
Generalizując jednak in plus oczywiście, wspaniała impreza, naprawdę wyśmienita, godna tego aby zabierać na nią młodzież.
WIELKIE BRAWA dla fan klubu Motoru za oprawę meczu !!!!!!!!!!!
Reasumując.. macie koledzy z Lublina dwóch nowych kibiców z Lubartowa !!!
Starszy może i ramol
Świecąc przykładem, poprawiasz bilans energetyczny kraju.
Tylko weź pod uwagę, że już takiej adrenaliny w tym sezonie nie będzie. Chyba, że na barażu (tfu tfu) 
Sledzio pisze:Wow czuję się wyróżniony![]()
Ponoc nie kopie sie lęzącego
Kod: Zaznacz cały
Jestem przekonany w 100% że jeśli znajdziecie się kiedy w ekstralidze to jesteście w stanie dorównać Falubazowi, a nawet ich przebić
Pozdrawiam
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Dobra już się nie onanizujmy.
Światowy Dzień Masturbacji był we wtorek, a wiemy, że wtedy świętowano we Wrocławiu
Światowy Dzień Masturbacji był we wtorek, a wiemy, że wtedy świętowano we Wrocławiu
Mów za siebie
Mnie nie interesuje co robiłes we wtorek
ale mam nadzieje ze miło sie bawiłes 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
A orientujesz się trochę co się dzieje wokół czy tak tylko sobie z pupy posty piszesz???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Deri pisze:Sledzio pisze:Wow czuję się wyróżniony![]()
Ponoc nie kopie sie lęzącegoTo ja cie Sledziu pokopie masz jeszcze jeden tekst do zadowolenia z forum Ostrowa
Kod: Zaznacz cały
Jestem przekonany w 100% że jeśli znajdziecie się kiedy w ekstralidze to jesteście w stanie dorównać Falubazowi, a nawet ich przebić
Pozdrawiam
A co Cię tu boli ?
-
michal1234
Doping i oprawa pierwsza klasa. Musze przyznać że dawno nie było takich emocji . Ma może ktoś jakieś zdjęcia albo filmik jak wyglądała ta oprawa z drugiej strony stadionu, bo jestem ciekawy . pozdro
Skoro nam parę rzeczy we czwartek wyszło i niektórzy chcą dopingować, to ja proponuję 2 rzeczy.
1.Zrobić internetową bazę przyśpiewek, żeby można było poznać tekst. Parę osób link w stopce wstawi na forum i może się ktoś nauczy
2. Wyświetlanie tekstu na tablicy w długich przerwach np. po biegu 10. Myślę że DJ Pepe mógłby to załatwić.
Sporo osób, które na wyjazdy nie jeżdżą, a naszą drużynę uwielbiają i dopingują nie zna tekstu : "motor Lublin śpiewam" które próbowaliśmy pociągnąć ale średnio wyszło
1.Zrobić internetową bazę przyśpiewek, żeby można było poznać tekst. Parę osób link w stopce wstawi na forum i może się ktoś nauczy
2. Wyświetlanie tekstu na tablicy w długich przerwach np. po biegu 10. Myślę że DJ Pepe mógłby to załatwić.
Sporo osób, które na wyjazdy nie jeżdżą, a naszą drużynę uwielbiają i dopingują nie zna tekstu : "motor Lublin śpiewam" które próbowaliśmy pociągnąć ale średnio wyszło
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No tekst jest skomplikowany jak cholera
Problem może być raczej z rytmem...
Problem może być raczej z rytmem...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nie chodzi o to że skomplikowany, jak ktoś nie zna, za mało nas krzyczy, żeby dobrze wychwycić to jest ciężko. A rytm można złapać z pomocą bębna.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Spiewanie dlugich tekstow moim zdaniem nie sprawdza sie.
Lepiej wypadaja okrzyki i krotkie hasla. Osobiscie wolalabym inna forme dopingu przed waznym biegiem.
Zamiast pytania kto wygra mecz - pytac kto wygra bieg?
A kibice odpowiadaja imieniem lub nazwiskiem naszego zawodnika.
Lepiej wypadaja okrzyki i krotkie hasla. Osobiscie wolalabym inna forme dopingu przed waznym biegiem.
Zamiast pytania kto wygra mecz - pytac kto wygra bieg?
A kibice odpowiadaja imieniem lub nazwiskiem naszego zawodnika.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~