Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
...Nie ma już nic...
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
- niespokojny
- Trener
''A po co? A po co tak dlubie i dlubie?''... To do niektorych naszych zuzlokow dlubaczy silnikowych 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Niesamowity doping dzisiaj, cały stadion nie oszczędzał gardeł
No i piękna oprawa, folie super mieniły się w słońcu, race klasa, wyglądało to naprawdę profesjonalnie, gratuluję fanklubowi. Btw. myślę, że jakbyście podczas meczu puścili ze 2 osoby do zbierania kasy na oprawę, to by wam wleciało trochę drobniaków, bo ludzie naprawdę byli pod wrażeniem.
doping wyszedł dobrze i oprawa efektowna. tylko jest jedna osoba prowadzi doping a kto chce według mnie to jest u nas najgorsze.
SPEEDWAY EUPHORIA
Używanie przecinków i tym podobnych nie boli. Nie rozumiem o co chodzi w Twoim poście 

chodzi mi o to ,że to Gelo prowadzi doping ,a nie że ktoś zacznie śpiewać coś innego i każdy się gubi.
SPEEDWAY EUPHORIA
Dzisiaj wszystko "zagrało". Wszystko - od zawodników po kibiców. I brawa za to dla wszystkich obecnych na stadionie, nie wyłączając fajnie kibicujących naszych gości z Ostrowa. Generalnie, dzisiaj "po lubelsku" znaczyło SUPER. Brawa dla Fan Clubu, wyszło extra. Pełen szacun.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
piękna oprawa gratulacje
moze jutro wkleję parę fotek
moze jutro wkleję parę fotek
Nom, oprawa zaiste zajebista, pieknie wygladala z wejscia w luk, zwlaszcza te oblaskowe kwadraciki
BRAWO !
No i doping kibicow rownie swietny !
No i doping kibicow rownie swietny !
Motor mocny
NervGal pisze: bo ludzie naprawdę byli pod wrażeniem.
Alez ten reprezentacyjny sektor nadrzeczny sie tajniaczyl....
Minutki do meczu, a tam nic sie nie dzialo, nawet "euforii" brak....w poprownaniu z kibicami gosci cicho , smetnie i bezbarwnie.
Jednak daliscie czadu...swietnie wygladaja zlotka, sreberka i niebieskie slicznosci. Efekt tym ciekawszy, ze w prezentacji "folijek" wzial udzial caly sektor.
WIELKIE BRAWA za pomysl i wykonanie.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
chapeau bas ......z pierwszego wirażu
pozdr
pozdr
-
speedwayowiec
- Szkółkowicz
Ja od siebie dodam, że oprawa jak najbardziej na plus. Ładnie to wyszło.
Ale żeby nie było tak dobrze, to powiem wam, że dziś siedziałem na przeciwko "młyna" i niestety poza kilkoma naprawde glośnymi momentami reszty przyśpiewek nie było słychać. Bedąc tam na sektorze wydaje się to głośne, a tak naprawdę może być dużo lepiej. No i lekki zastój pojawił się w środkowej części meczu. Gdybym stał w tam gdzie wy pewnie bym tego nie zauważył. Dla Fanlubu BRAWA za oprawę.
P.S. Orientuje się ktoś ile kosztuje wykonanie takiej dużej flagi na kiju? Nie chodzi mi do końca o takie jakie mieli Ostrowiacy, ale bardziej cos takiego co Falubazy na przełożonych derbach zaprezentowali. Na sektorze wygląda to naprawdę mega.
P.S. Orientuje się ktoś ile kosztuje wykonanie takiej dużej flagi na kiju? Nie chodzi mi do końca o takie jakie mieli Ostrowiacy, ale bardziej cos takiego co Falubazy na przełożonych derbach zaprezentowali. Na sektorze wygląda to naprawdę mega.
Nom, oprawa zaiste zajebista, pieknie wygladala z wejscia w luk, zwlaszcza te oblaskowe kwadraciki BRAWO !
Zgadzam się a jeszcze jak odbijało się słoneczko to przyznam było coś zajeb...o to nie tylko moja ocena ale całego pierwszego łuku.
I te flary porostu moja córeczka odpłynęła
Naprawde jestescie 2 ultras. heheeh
Dla oprawy wielkiiiiiiiiii plus
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Oprawa (sreberka!) i doping na WIELKI plus.
Okazało się, że jak jest stawka i emocje to nikogo do dopingu nie trzeba zachęcać. Skandowane przez CAŁY stadion "Motor", szkocja czy las rąk w górze po wygranym biegu robi super wrażenie. Brawa dla wszystkich.
Tylko jedna uwaga - skończcie wreszcie z tymi debilnymi serpentynami. Żaden to efekt, opóźnia tylko starty bo trzeba to ściągać z toru, a na dodatek dziś znowu ktoś rzucił nierozwiniętą (!!) rolkę w stronę zawodników. Czy naprawdę nie można z tego zrezygnować?
Okazało się, że jak jest stawka i emocje to nikogo do dopingu nie trzeba zachęcać. Skandowane przez CAŁY stadion "Motor", szkocja czy las rąk w górze po wygranym biegu robi super wrażenie. Brawa dla wszystkich.
Tylko jedna uwaga - skończcie wreszcie z tymi debilnymi serpentynami. Żaden to efekt, opóźnia tylko starty bo trzeba to ściągać z toru, a na dodatek dziś znowu ktoś rzucił nierozwiniętą (!!) rolkę w stronę zawodników. Czy naprawdę nie można z tego zrezygnować?
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
InDorka pisze:
Minutki do meczu, a tam nic sie nie dzialo, nawet "euforii" brak....w poprownaniu z kibicami gosci cicho , smetnie i bezbarwnie.
Dobrze, że się działo. Oprawa przyjechała w ostatniej chwili, 5 minut przed meczem
"Życie to jazda"
pav4u pisze:chapeau bas ......z pierwszego wirażu
pozdr
chapeau bas ......dla pierwszego wirażu.
Zainicjowanie "kto wygra mecz" i to w takim stylu bylo rewelacyjne.
To był najlepszy mecz pod kazdym wzgledem (no moze oprocz przygotowania toru) od czasow powstania KMŻ i mam nadzieje, ze ten poziom zagosci na Zygmuntowskich juz na stale.
Dzis nawet Sprawce na chwile zapominam jego wszystkie grzechy.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2011, o 01:00 przez mikas, łącznie zmieniany 1 raz.
peterix pisze:Tylko jedna uwaga - skończcie wreszcie z tymi debilnymi serpentynami. Żaden to efekt, opóźnia tylko starty bo trzeba to ściągać z toru, a na dodatek dziś znowu ktoś rzucił nierozwiniętą (!!) rolkę w stronę zawodników. Czy naprawdę nie można z tego zrezygnować?
Z tego co mi się wydaje (a może tylko mi się wydaje)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
To tylko swiadczy o tym jak duze jest zapotrzebowanie na zuzel na wysokim poziomie, bez wzgledu na wiek i plec. Coraz wiecej osob angazuje sie w doping w trudnych momentach i to jest fajne. Tak samo bylo z Pila, tylko tam fatalnie sie skonczylo.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A i jeszcze jedno.
Po meczu udalem sie na Stare Miasto i powiem Wam, ze bardzo milo jest zobaczyc wsrod tlumu, ludzi w koszulkach i w szalikach zuzlowych,tak trzymac
Po meczu udalem sie na Stare Miasto i powiem Wam, ze bardzo milo jest zobaczyc wsrod tlumu, ludzi w koszulkach i w szalikach zuzlowych,tak trzymac
Pięknie było ! Dzięki wszystkim !
Boobi pisze:InDorka pisze:
Dobrze, że się działo. Oprawa przyjechała w ostatniej chwili, 5 minut przed meczem
Ojtam ojtam, zostanmy przy wersji InDorki
Naczelny obrońca Karola Barana.
dla prowadzącego doping przydałby się jakiś megafon ,taki jak mieli Ostrowiacy
SPEEDWAY EUPHORIA
Tu jest Lublin !!!
Tu żużel i Koziołki to RELIGIA
STANOWCZE NIE!!! Głośnej muzyce w przerwie miedzy biegami (albo o polowe ją wyciszyć) bo przeszkadza w kibicowaniu
Przed rozpoczeciem zawodów jak najbardziej ale w trakcie takiego dopingu jaki był wczoraj? i jeszcze na siłe podgaszana w pewnych momentach...
STANOWCZE NIE!!! Głośnej muzyce w przerwie miedzy biegami (albo o polowe ją wyciszyć) bo przeszkadza w kibicowaniu
Przed rozpoczeciem zawodów jak najbardziej ale w trakcie takiego dopingu jaki był wczoraj? i jeszcze na siłe podgaszana w pewnych momentach...
Dvyfryn pisze:Tu jest Lublin !!!
Dobrze sie czujesz? Nie osmieszaj tego forum, z gory dzieki.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]