Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Na taki mecz czekałem od powrotu Lublina na żużlową mape polski. Emocje,od samego początku do końca. Tak apropo końca,dziękujemy za flage młodym ostrowianom 

"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"
-
automaster
Miesiąć to prawdziwy bojownik pełen szacun dla niego!!15 bieg poprostu bajka!
Wiedzialem ze ruscy nie zamykaja gazu, ale myslalem ze chociaz skrecaja.....
Ludzie zróbcie coś z tym torem. ZAWSZE był naszym atutem, a teraz goście łapią się o co chodzi szybciej od niektórych naszych zawodników. Zewnętrzna nie niesie, a w ogóle to trudno powiedzieć czy on jest twardy czy przyczepny.
Gratulację dla wszystkich za świetny mecz, frekwencję i atmosferę!
Gratulację dla wszystkich za świetny mecz, frekwencję i atmosferę!
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2011, o 21:35 przez Czarek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
mustafa pisze:Czy ktoś ma jeszcze jakieś "ale" do Miesiąca?
ja mam, FATALNE STARTY!!!
100% Józek
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
mariusz1987
- Junior
Gomólski nie potrącił kierownika parku maszyn tylko po prostu w niego wjechał, kara jak najbardziej zasłużona.
Najciekawszy mecz, na naszym torze w tym sezonie.Ale kierownictwo naszej drużyny niech pamięta:5 MINUT,5 MINUT !!! 
No wlasnie. Za te 5 minut to chyba Ziolkowski jest odpowiedzialny ?
Meczyk elegancki, oby tak dalej szlo.
Meczyk elegancki, oby tak dalej szlo.
Ale amatorstwo klubu z Ostrowa...
Łukaszewski wjeżdża na trawę, wraca i jedzie dalej kolejne kółka jakby nigdy nic,
dostaje punkt. Zamiast podpowiedzieć sędziemu niech sprawdzi na powtórce video ..
Dzięki temu mogli zrobić taktyczną w 14 np Staszewski skoro Węgrzyk po upadku ..
A tak jedzie amator Brucheiser (porażka z tym panem chwały nie przynosi Puszakowi) i w/2min.
Grabowski powinien się grubo tłumaczyć, tym bardziej jak zrobimy bonus.
Mięsiąc pokazał tym którzy twierdzą, że nie da się wyprzedzać na nowych tłumikach.
To zawsze był fighter, nie wiedzieć czemu w Lublinie większe uznanie zdobył drugi z naszych rzeszowian.
Paweł to jedyny krajowiec którego w razie awansu należy rozpatrywać pod kątem składu Węgla.
Szkoda że tak tragicznie startuje (tragicznie bo słabo to wychodzą ze startu nasi obco i reszta)
i musi się przedzierać przez Sucheckiego (łatwiejsze to niż mordęga z Piszczem ale i tak niedobrze to wygląda).
Mam nadzieję, że obecność Dawida S. na stadionie to nie rekonesans na nowy sezon.
Łukaszewski wjeżdża na trawę, wraca i jedzie dalej kolejne kółka jakby nigdy nic,
dostaje punkt. Zamiast podpowiedzieć sędziemu niech sprawdzi na powtórce video ..
Dzięki temu mogli zrobić taktyczną w 14 np Staszewski skoro Węgrzyk po upadku ..
A tak jedzie amator Brucheiser (porażka z tym panem chwały nie przynosi Puszakowi) i w/2min.
Grabowski powinien się grubo tłumaczyć, tym bardziej jak zrobimy bonus.
Mięsiąc pokazał tym którzy twierdzą, że nie da się wyprzedzać na nowych tłumikach.
To zawsze był fighter, nie wiedzieć czemu w Lublinie większe uznanie zdobył drugi z naszych rzeszowian.
Paweł to jedyny krajowiec którego w razie awansu należy rozpatrywać pod kątem składu Węgla.
Szkoda że tak tragicznie startuje (tragicznie bo słabo to wychodzą ze startu nasi obco i reszta)
i musi się przedzierać przez Sucheckiego (łatwiejsze to niż mordęga z Piszczem ale i tak niedobrze to wygląda).
Mam nadzieję, że obecność Dawida S. na stadionie to nie rekonesans na nowy sezon.
- Łoptymista
- Trener
jedno wielkie ufffffffffffff i szczescie
po takim meczu z takim wynikiem dzisiaj nie mam zamiaru na nic narzekac
lider pokonany, jestesmy nadal w grze, a do nastepnego waznego meczu kilka tygodni.
po takim meczu z takim wynikiem dzisiaj nie mam zamiaru na nic narzekac
lider pokonany, jestesmy nadal w grze, a do nastepnego waznego meczu kilka tygodni.
slawky pisze:Najciekawszy mecz, na naszym torze w tym sezonie.Ale kierownictwo naszej drużyny niech pamięta:5 MINUT,5 MINUT !!!
To do człowieka w sandałach, mam nadzieję że zapamięta na długo takiego babola
Mecz ciekawy, jedynie jakieś 'ale' można mieć do Suchego - ale to chyba klasycznie strasznie chimerycznie jechał, a wstawienie Proctora z juniorem to porażka. In plus Łukaszewski, widać praca nowego trenera wczoraj nie poszła w las.
No i oczywiście super atmosfera, nie pamiętam kiedy udało się poderwać sektor na wejściu w 1 łuk do jakichkolwiek czynności poza odpowiadaniem na 'kto wygra mecz', a tu własna inicjatywa
edit: kilar szybszy co do 5 minut

Łoptymista, Uważasz że Rawicz zrobi prezent i przyjedzie juniorami + kelnerzy?
Mecz bardzo emocjonujący, od pamiętnego meczu z Łodzią 22 sierpnia nie było takiego. Niesportowe zachowanie Gomólskiego- nie będę tego nawet komentować. Żałuję, że teraz nie jedziemy z Ostrowem u nich 
-
mariusz1987
- Junior
a ja nie żałuje bo jeszcze nie jesteśmy na to gotowi 
cieszy wynik ale moment startowy jest bardzo słaby tyczy się to całej drużyny, dopiero w końcówce zawodów nasi zaczeli lepiej startować
- Łoptymista
- Trener
piwo4ever pisze:Łoptymista, Uważasz że Rawicz zrobi prezent i przyjedzie juniorami + kelnerzy?
ale tam sa kelnerzy
nie wiem jakim skladem przyjada, ale my nie mamy prawa meczyc sie z nimi na wlasnym torze
piwo4ever pisze:Łoptymista, Uważasz że Rawicz zrobi prezent i przyjedzie juniorami + kelnerzy?
pewnie przyjada Polakami + Gołubowskij, czyli na dobra sprawe juniorami i kelnerami ; )
niektorzy podniecaja sie dzisiejsza jazda Proctora, a ja naprawde nie mam pojecia dlaczego... mam nadzieje, ze w nastepnym meczu w jego miejsce zobaczymy Steada, bo Ty jechal dzisiaj bardzo kiepsko i nie wiem jakim cudem te 11 pkt przywiozl (cos jak Puzon na inauguracje z Rownem)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mecz niesamowicie emocjonujący i zdecydowanie najlepszy w tym roku. Wynik co prawda powinien brzmieć nie 50:38 a 49:38 ale... I choć ten "urwany" Ostrovii 1 punkt nie miałby większego wpływu na wynik spotkania jak się okazało, to jednak trzeba powiedzieć jasno - sędzia popełnił błąd. Łukaszewski był całym motocyklem na murawie i ten 1 punkt otrzymał w prezencie od sędziego. Co do Łukaszewskiego warto podkreślić, że dwukrotnie świetnie wyszedł spod taśmy, tyle, że kiedy prowadził, biegi zostały przerwane. Niemniej jednak brawa za to dla Mateusza. Woodward bardzo dobrze, Proctor jak na drugą linię 100% dobrej roboty. Puzon - poza pierwszym startem niestety bez rewelacji. Paweł Miesiąc - brawa szczególnie za 15 bieg, to było "żywcem ściągnięte" z profesora Tomasza. Kapitalna sprawa! Generalnie pojechała cała drużyna i o to chodzi. Chociaż to przeszkadzanie Zbyszka Sucheckiego Pawłowi było co najmniej niefajne. U gości zaimponowali mi Mariuszowie Węgrzyk i Staszewski i do pewnego momentu Gomólski. Ten ostatni upadając w 11 biegu zachował się nie tylko niesportowo ale przede wszystkim cholernie niebezpiecznie bo jadący tuż za nim Suchecki z Proctorem o mały włos nie wpadli na niego. Przekombinował i słusznie został wywalony z meczu. Reasumując: BRAWA ZA WALKĘ DO KOŃCA I ZWYCIĘSTWO PANOWIE! Oby tak dalej, tyle, że bez błędów.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Może w końcu odbiliśmy się od dna
Teraz trzeba wszystkich lać i patrzeć jak równo puchnie! Mamy nazwiska(niech uwierzą w siebie) mamy super sponsora więc.....nie ma litości-zapowiedzi przed sezonem były jedne AWANS DO 1 LIGI i TO TRZEBA ZREALIZOWAĆ!!!
- MikeMistrz
- Senior
Za Mariusza Stead pod "4" i 1 liga nasza =].
A. Gomólski - często tu przywoływany - mówi:
http://www.ostrow24.tv/film/adrian-gomo ... w-lublinie
MikeMistrz pisze:Za Mariusza Stead pod "4" i 1 liga nasza =].
To prawda-smutna ale prawdziwa
-
mariusz1987
- Junior
ta szybko zapomniał jak wjechał w kierownika parku, kpina,dobrze wie za co był wykluczony,brak słów na Gomólskiego.
DJPEPE pisze:A. Gomólski - często tu przywoływany - mówi:
i jeszcze dwa razy powiedział: "Liczyłem na czyjeś nieszczęście" - no pogratulować tylko podejścia do sprawy. żałosne...
DJPEPE pisze:A. Gomólski - często tu przywoływany - mówi:
Och jaki biedny ten Adrian, sędzia go skrzywdził, kibicie, "jakiś gość z flagami"... Żenujące, żeby facet nie miał odwagi przyznać się otwarcie, że sknocił sprawę.
MOTOR LUBLIN