Treningi
Re: Treningi
Wrzucanie linków na forum nie ma większego znaczenia dopóki takie filmiki będą na powszechnie dostępnym youtube. Tam przecież każdy może sobie oglądać. Zamierzony efekt będzie osiągnięty tylko wtedy jak nie będą tam wrzucane, albo ktoś dopilnuje, żeby nikt nie filmował treningu.
Zabronienie wrzucania tutaj linków jest tylko brakiem ułatwienia dostępu do filmu, a nie rozwiązaniem problemu o jaki zarządowi chodzi.
Zabronienie wrzucania tutaj linków jest tylko brakiem ułatwienia dostępu do filmu, a nie rozwiązaniem problemu o jaki zarządowi chodzi.
Fajnie, że dziś wszyscy są pełni zrozumienia, ale akurat mnie proszę wyjątkowo nie pouczać, bo to właśnie ja wczoraj napisałem o tym, że publikowanie filmów z treningu może być pomocą dla przyjezdnych.
Thor pisze:O której dziś trening?
Strone wcześniej jest napisane.
Trening o 17.Tak w ogóle to witam forumowiczów

"Na ekranie pan i pani, dużo różu i błyskotek
Sensu za nic, bal jak z kiepskich dyskotek"
- niespokojny
- Trener
Info nie zostanie podane w obawie przed szpiegami z Ostrowa
Proctor mecz w Anglii skonczy ok 22.30. Kiedy on zdazy sie spasowac jutro i pojezdzic?
. Mial byc rano, ale watpie czy na poludnie sie wyrobi.
Proctor mecz w Anglii skonczy ok 22.30. Kiedy on zdazy sie spasowac jutro i pojezdzic?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jutro przed południem zapowiadają opady - wiec jak nawet pojezdzi o 14 nie bedzie zle.
Czy w związku z tym że nie ma filmików, to może ktoś coś przynajmniej napisac na temat dzisiejszego treningu jeżeli wogóle takowy był.
Myśle że zwyczajowy opis i info az tak wielu tajemnic nie zdradzi.
Myśle że zwyczajowy opis i info az tak wielu tajemnic nie zdradzi.
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
smerf_997 pisze:Na treningu byli/są Woodward, Łukaszewski, Bubel, Suchecki i Piszcz (Ci dwaj nie jeździli). Barana, Puzona i Miesiąca nie widziałem, a byłem przed 17 już na stadionie.
Bubel całkiem przyzwoicie, na moje oko lepiej niż Łukaszewski
trening czyni mistrza.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Hmm czy Bubel jechał tak przyzwoicie? Starty tragiczne, na trasie całkiem nieźle, ale jak wiemy u nas będzie ciężko wyprzedzić na dystansie, to nie Częstochowa że po dużej trzyma. Czasy krótko mówiąc słabe.
Woodward sam pokręcił kilka kółek i więcej się nie pojawił.
Co do Łukaszewskiego, to starty ma dobre, zobaczymy czy da radę dowieźć 3 w 2 biegu, mam nadzieję, że da
Do tego czasu co ja byłem to 2 razy spod taśmy jechali juniorzy i 2 razy Łukaszewski bez problemu poradził sobie z Bublem.
Pozdrawiam
Woodward sam pokręcił kilka kółek i więcej się nie pojawił.
Co do Łukaszewskiego, to starty ma dobre, zobaczymy czy da radę dowieźć 3 w 2 biegu, mam nadzieję, że da
Do tego czasu co ja byłem to 2 razy spod taśmy jechali juniorzy i 2 razy Łukaszewski bez problemu poradził sobie z Bublem.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2011, o 21:15 przez K.A.M.I.L., łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
Powiem szczerze, że Kibicuje Bublowi gdy go widziałem u nas na torze.Mimo b.młodego wieku chłopak zrobił super wrażenie i Zyczę mu samych 3!Cieszę się bardzo ,że będzie jeżdził u nas, bo jakby nie patrzeć bardzo chciałem aby u nas był i o tym pisałem. Apeluje o to, że jak mu coś nie wyjdzie( oby nie) to nie wieszajmy na niego posów, bo jakby nie patrzeć jeżdził u nas bodaj że drugi raz a napewno da z siebie wszysto aby nam pomóc.
Żadnych filmików tylko parę zdjęć, jakby co to na stronie Pubu H2O na facebooku.
- niespokojny
- Trener
Malitowski sie nie chcial przyturlac? Bo z opowiadan to nie zanosi sie aby jutro laczna zdobycz punktowa juniorow byla wieksza niz 1-2 pkt 
Jakiś dziwny ten dzisiejszy trening.
Piszcz jak na wakacjach-- chyba odpuścił sobie sezon.
Suchecki nawet motocykli z busa nie wyciągał.
Reszty polskich seniorów nie było.
Woodward pokręcił kilka kółeczek, trener zmierzył czas i tyle.
Łukaszewski dziwny typ, ostatnio wygrywał z Kretem, dzisiaj z Bublem, przyjdzie mecz psychika siądzie i będzie woził tyły.
Bubel jeździł, jakby pierwszy raz na oczy widział lubelski tor.
Coś czuję że jutro Nasi zbiorą bęcki od Ostrowa i sen o awansie szybko się przerwie.
Chodzą słuchy, że jak nie awansujemy to nie tylko LW się wycofuje ale i Perła!!!
Także znów amatorzy i Jendreje będą rządzić na torze.
P.S.
Szkoda że wywiad z Dzikowskim był przed treningiem. Panowie z itvl następnym razem takie rzeczy to robić po treningu.
http://www.itvl.pl/news/zuzlowcy-podejmuja-lidera
Łukaszewski dziwny typ, ostatnio wygrywał z Kretem, dzisiaj z Bublem, przyjdzie mecz psychika siądzie i będzie woził tyły.
Coś czuję że jutro Nasi zbiorą bęcki od Ostrowa i sen o awansie szybko się przerwie.
Chodzą słuchy, że jak nie awansujemy to nie tylko LW się wycofuje ale i Perła!!!
P.S.
Szkoda że wywiad z Dzikowskim był przed treningiem. Panowie z itvl następnym razem takie rzeczy to robić po treningu.
http://www.itvl.pl/news/zuzlowcy-podejmuja-lidera
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2011, o 21:44 przez piwo4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
Niespokojny daj juz spokój bo to jest wku..., zadzwon i się zapytaj dlaczego się nie pojawił podstawowy junior Wrocławia.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

piwo4ever pisze:Chodzą słuchy, że jak nie awansujemy to nie tylko LW się wycofuje ale i Perła!!!
I tu zaczyna się nasza rola - kibica. Jeżeli nawet nie awansujemy - czego na chwilę obecną nie biorę pod uwagę - musimy pokazać sponsorom, że jesteśmy i warto inwestować w ten sport w Lublinie. W końcu w sponsoringu chodzi o reklamę produktu. I jeżeli będzie nas wielu to nadal im się to opłaci. Dlatego w czwartek wszyscy na stadion bo to o to chodzi.
- tezetomaniak
- Trener
Perła nie ma żadnego znaczenia, bo jak Węgiel sobie pójdzie to max na co możemy liczyć na Zygmuntowskich to medal w amatorach.
piwo4ever pisze:Jakiś dziwny ten dzisiejszy trening.
Jeszcze stadion z kazdym dniem starszy, to juz w ogole tragedia. Nic tylko sie pochlastac.
Bubel złamał rame na treningu ale mysle ze po paru kółkach spasował sie z torem
Baran odsuniety od składu na ten mecz i kara finansowa
i nie marudzić tylko kibicowac zebyśmy wygrali jutro
Baran odsuniety od składu na ten mecz i kara finansowa
i nie marudzić tylko kibicowac zebyśmy wygrali jutro
- niespokojny
- Trener
Mars pisze:Niespokojny daj juz spokój bo to jest wku..., zadzwon i się zapytaj dlaczego się nie pojawił podstawowy junior Wrocławia.
No wkurzajace. Zapytam sie Sprawki jak to mozliwe, ze podstawowy junior Czestochowy - Czaja jedzie w niedziele w Krosnie, a do nas jego ''trener nie chcial go puscic''.
W sumie to może tak ktoś pomyśłał.. Z Ostrowem sobie tak czy siak poradzimy, a Krosno może urwie jakieś punkty Ostrowianom na własnym torze, jeśli Czaja będzie jechał?... Jak dla mnie to gwarant na +10. Poza tym może Czaja nie może jutro jechać? A nam był potrzebny gość od zaraz..
Na treningu slyszalem jak ktos mowil , ze Czaja marudzil ze koniec roku szkolnego i takie tam. Wiec pewnie dzisiaj by nie przyjechal, a moze spasowany Bubel jest lepszy niz niespasowany Czaja i moze jutro tez nie chcial przyjezdzac.
kara finansowa, aaahahaha, dobre sobie
trener z zarzadem nawet nie raczyl poimformowac karola ze nie jedzie tylko musial sie to dowiadywac od Puzona.. Dzisiaj po poludniu...
Po co wiec mial jechac na trening? Wtf
trener z zarzadem nawet nie raczyl poimformowac karola ze nie jedzie tylko musial sie to dowiadywac od Puzona.. Dzisiaj po poludniu...
Po co wiec mial jechac na trening? Wtf
wysłali gołębia z wiadomością bo telefonów nie odbierał
- tezetomaniak
- Trener
trener z zarzadem nawet nie raczyl poimformowac karola ze nie jedzie
A na jakiej podstawie myślał że jedzie ? W awizowanym go nie było : )