KosaRKS pisze:A na wtorkowym lub srodowym treningu Piszcz znow bedzie wozil Puzona i kolejny raz zmienicie zdanie
Oto kolejny dowód na to że kilka biegów na treningu trzeba pojechać na 4 kółka.
KosaRKS pisze:A na wtorkowym lub srodowym treningu Piszcz znow bedzie wozil Puzona i kolejny raz zmienicie zdanie
Fantys pisze:O mój tyłek martwić się nie musisz,z nim wszystko jest ok.Dostałem przed chwilą wiadomość od jednego użytkownika tego forum :
Przepraszam za niektórych i pozdrawiam.
Zapraszamy do Lublina na mecz.
Myślę że my wygramy, ale życzę wam I ligi.
Trzymajcie się.
Jakbyś chcieli w Lublinie na piwko i mieli czas to dajcie znać. Coś zorganizujemy.
Widzę nie długo nastąpi bratanie
GIGI pisze:KosaRKS pisze:A na wtorkowym lub srodowym treningu Piszcz znow bedzie wozil Puzona i kolejny raz zmienicie zdanie
Oto kolejny dowód na to że kilka biegów na treningu trzeba pojechać na 4 kółka.
Torsen pisze:W czasie meczu polewaczką, ciągnikiem i zegarem dwóch minut dyryguje wyłącznie sędzia, a na tor można wyjechać dopiero po zasygnalizowaniu tego zieloną chorągiewką.
yamahaR1 pisze:Jest jedna rzecz, którą można zmienić, a o którą wręcz błagam. Nie dawajcie mikrofonu Wojciechowskiemu, to było śmieszne kiedyś tam, ale teraz naprawdę denerwuje ludzi i jest żenujące.
Ja wiem, że mamy poważniejsze problemy, ale jak już musi pokrzyczeć to wystarczy jak to zrobi bez mikrofonu a i tak ludzie na wszystkich sektorach usłyszą
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Torsen pisze:Ma - może chyba spowodować ukaranie organizatora
Torsen pisze:Zgadzam się. Trzeba jednak przyznać, że dalsze próby zapraszania jaśniepana na trening byłyby cokolwiek upokarzające, tym bardziej, że jaśniepan odmawia ponoć przyjmowania połączeń przychodzących z klubu. Jak więc miałoby dojść do konfrontacji jaśniepana z naszym grubciem?
truskawa pisze:Ostatnia szansa dla Miesiąca?Kto jak kto, ale ten gość jako jedyny spełnia oczekiwania w minimalnym stopniu.
istred pisze:Czego oczekujecie od tego super hiper juniora gościa?Że będzie objeżdżał seniorów z Ostrowa?