Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
chociaz nie krzyczalem po meczu z Piłą, to rozumiem kibiców - nasze obiboki mają wszystko czego trzeba - a nie jadą. Jazda "pod presją" też odróżnia gwiazdę od ogórka. Trzeba sobie umieć z nią radzić - a jak jestes miękki i masz słabą psychikę - zacznij zbierać znaczki a nie scigac sie na żużlu. W Lublinie taka presja na wynik była w 91 roku. Nasi zawodnicy muszą to zrozumieć - chociaz jak dla mnie ten sezon został przegrany meczem z Piłą.
Stare powiedzenie sportowe jest takie: "Gra się tak, jak przeciwnik pozwala". Piła przyjechała w konkretnym celu i nie pozwoliła nam pograć. Pytanie z jakim nastawieniem przyjeżdża Ostrów? Mają wszystkie mecze wygrane to po co im się spinać?
Natomiast w jakieś szczególne motywacje, walkę o skład, albo jak pisze Gelo presję, to ja już dawno przestałem wierzyć. Dziwię ci się Gelu, że szczególnie ty doświadczony kibic jeszcze o tym piszesz. Taki Karol siada na motocykl i jedzie na "dwa uda". Reszta w około to pozory i nie ulega dla mnie to wątpliwości. A jak się nie uda, to zawsze w przyszłym sezonie takie np. Krosno przytuli bo się tam ładne 17 punkciorków zrobiło
Dlatego zawsze uważałem i będę uważał, iż cenniejszymi zawodnikami są profesjonaliści typu Jacek Rempała któremu jak się nie uda, to z jakichś konkretnych powodów, a nie że "rąbek u spódnicy przeszkodził"
I choćby jednemu nie szło a drugi sportowo błyszczał, to zawsze odróżnię zawodnika profesjonalistę od zawodnika "na dwa uda"
Przyjechali Pawliccy-młode chłopaki. Najmłodszy ma 18 lat. A tu stare byki powinny z juniora na pewnych płaszczyznach przykład brać. Bierzcie Panowie i cieszcie się, że mieliście ku temu okazję, jak onegdaj w Lublinie wszyscy Nielsena z otwartymi ustami podglądali 
Natomiast w jakieś szczególne motywacje, walkę o skład, albo jak pisze Gelo presję, to ja już dawno przestałem wierzyć. Dziwię ci się Gelu, że szczególnie ty doświadczony kibic jeszcze o tym piszesz. Taki Karol siada na motocykl i jedzie na "dwa uda". Reszta w około to pozory i nie ulega dla mnie to wątpliwości. A jak się nie uda, to zawsze w przyszłym sezonie takie np. Krosno przytuli bo się tam ładne 17 punkciorków zrobiło
Dlatego zawsze uważałem i będę uważał, iż cenniejszymi zawodnikami są profesjonaliści typu Jacek Rempała któremu jak się nie uda, to z jakichś konkretnych powodów, a nie że "rąbek u spódnicy przeszkodził"
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Najmłodszy, czyli Piotr jr ma 16 lat. Co jeszcze dobitniej pokazuje jaki z tego zawodnika jest wielki talent. Wszyscy podniecali się Przemkiem, a to własnie Piotrka ich ojciec uwazal za tego bardziej utalentowanego.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
A tak a propos to nie powinny być już wczoraj podane składy awizowane?
Ostrów już podał, ten sam co na Krosno:
Lubawa Litex Ostrów Wlkp.:
1. Mariusz Węgrzyk
2. Sebastian Brucheiser
3. Adrian Gomólski
4. Aleksiej Charczenko
5. Mariusz Staszewski
6. Łukasz Sówka
Lubawa Litex Ostrów Wlkp.:
1. Mariusz Węgrzyk
2. Sebastian Brucheiser
3. Adrian Gomólski
4. Aleksiej Charczenko
5. Mariusz Staszewski
6. Łukasz Sówka
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Mam nadzieję, że nasz skład będzie wyglądał tak:
9. Miesiąc
10. Suchecki
11. Woodward
12. Proctor
13. Stead/Puszakowski
14. Łukaszewski
15. gość
Odstawienie Barana powinno być karą za olewanie treningów. Nie rozumiem tylko jednego jak można zwalać później winę na tor czy na coś innego skoro nie przyjeżdża się na trening i nie próbuje się zrobić wszystkiego, żeby tych usterek czy błędów w doborze ustawień nie było.
Puszakowski w czwartek cieniował, w piątek było już lepiej, sądzę że w środę dopasuje sprzęt i w meczu zrobi swoje. Trener powinien docenić to zaangażowanie.
Pozdrawiam
(Proszę modów o usunięcie takiego samego posta w temacie Lubelski klub 2011)
9. Miesiąc
10. Suchecki
11. Woodward
12. Proctor
13. Stead/Puszakowski
14. Łukaszewski
15. gość
Odstawienie Barana powinno być karą za olewanie treningów. Nie rozumiem tylko jednego jak można zwalać później winę na tor czy na coś innego skoro nie przyjeżdża się na trening i nie próbuje się zrobić wszystkiego, żeby tych usterek czy błędów w doborze ustawień nie było.
Puszakowski w czwartek cieniował, w piątek było już lepiej, sądzę że w środę dopasuje sprzęt i w meczu zrobi swoje. Trener powinien docenić to zaangażowanie.
Pozdrawiam
(Proszę modów o usunięcie takiego samego posta w temacie Lubelski klub 2011)
MOTOR LUBLIN
Licze na taki sklad
Miesiac
Suchecki
Proctor
Puszakowski
Woodword
Lukaszewski
gosc/pewnie Kret
Puszakowski , bo wiadomo co z Baranem ,nawet nikt go nie widzial
A Kret bo chyba to wszystko co moga zalatwic
Miesiac
Suchecki
Proctor
Puszakowski
Woodword
Lukaszewski
gosc/pewnie Kret
Puszakowski , bo wiadomo co z Baranem ,nawet nikt go nie widzial
A Kret bo chyba to wszystko co moga zalatwic
Sądzę, że mogą załatwić Malitowskiego, ale po tym, jak go ostatnio widziałem w TV w meczu Wrocławia z Lesznem, to sam się zastanawiam, jakim cudem tak śmigał w Opolu.
LEON1978 pisze:wiadomo co z Baranem ,nawet nikt go nie widzial
: D
tez mam nadzieje, ze Baran nie pojedzie w meczu z Ostrowem, swoja postawa na torze i poza nim zasluzyl na mecz odpoczynku
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
zasluzyl nie zasluzyl to teraz mniej wazne
istotniejsze jest to abysmy mieli najlepszych zawodnikow. niestety na dzisiaj nie jestem przekonany co do tego, aby Puzon byl w lepszej formie od Barana
istotniejsze jest to abysmy mieli najlepszych zawodnikow. niestety na dzisiaj nie jestem przekonany co do tego, aby Puzon byl w lepszej formie od Barana
LEON1978 pisze:A Kret bo chyba to wszystko co moga zalatwic
A niby dlaczego? Akurat na ten mecz jest bardzo dużo opcji, wszystko zależy od chęci zainteresowanych klubów. Ja bym jeszcze raz popytał o Curyło, to że wcześniej Bydgoszcz nie chciała go puścić nie oznacza, że teraz jest tak samo. Wszak Curyło wypadł w ostatnim meczu z podstawowego składu i dlatego może być łatwiej.
A jak nie to trzeba błagać $$$ Cze-we o Czaję, a w dalszej kolejności Wrocek o Malitowskiego. Kretem nie ma co sobie głowy zawracać.
- niespokojny
- Trener
Kret jako gosc to bylaby zenada. Po co nam on jak Lukaszewski jest lepszy? Wypadaloby, zeby gosc tez pojawil sie na treningu przed meczowym. Curylo ma chyba IMEJ w czwartek... Zostaje Czaja/Strzelec/Malitowski...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
tak calkiem serio nie wierze w ,,Sprawcze,, mozliwosci naszych dzialaczy ,a poza tym to bydgoszcz moze wypozyczyc Ojczzenasz ale nie Curylo ,to samo Zielonka dzieciaki maja kase na sprzet imprezy ligi mlodziezowe i nie ma gaki wypozyczen ,a Czewa pewnie kasa mocna blokuje
Nie mam pojecia jaki jest uklad i wplywy Dzikowskiego ,ale juz widze jak sie wszscy pala pozyczac swoja mocna juniorke Lublinowi ,az linie przeciazaja
Moim zdaniem to samo co z Pila mecz musza wygrac juniorzy wszyscy mocno i rowno ,a mlodzi to sztuka bo na Sowke(topowy zawodnik imprez mlodziezowych) nie ma mocnych i zaden gosc nie pomoze
Nie mam pojecia jaki jest uklad i wplywy Dzikowskiego ,ale juz widze jak sie wszscy pala pozyczac swoja mocna juniorke Lublinowi ,az linie przeciazaja
Moim zdaniem to samo co z Pila mecz musza wygrac juniorzy wszyscy mocno i rowno ,a mlodzi to sztuka bo na Sowke(topowy zawodnik imprez mlodziezowych) nie ma mocnych i zaden gosc nie pomoze
No to chyba Karol się doigrał...
Jaśniej prosimy. Co się stało?
Puzon pojedzie, prawdopodobnie.
- Łoptymista
- Trener
a jeszcze jasniej?
KB wracal po ciemku i wpadl do rowu? porwali go kosmici? znudzil mu sie zuzel? rozsjasnij
KB wracal po ciemku i wpadl do rowu? porwali go kosmici? znudzil mu sie zuzel? rozsjasnij
Jeśli to prawda, to bardzo dobrze. Trzeba przytemperować nieodpowiedzialnych zawodników. Zobaczycie, że Baran po meczu z Ostrowem będzie sam dzwonił do trenera i pytał się, kiedy trening. Brawo Panie Dzikowski! 
- niespokojny
- Trener
Ile biegow musi odjechac zawodnik, zeby zostac sklasyfikowanym na koniec sezonu?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
mariusz1987
- Junior
albo walnie focha i nie zobaczymy go do końca sezonu a Miesiąc z nim,solidarnie 
Przecież to dla nich źródło utrzymania.. Chyba że wystarczająco dużo odłożyli sobie forsy, którą dostali na przygotowanie sprzętu do sezonu, to może jakoś przed przenosinami do Krosna sobie poradzą..
niespokojny pisze:Ile biegow musi odjechac zawodnik, zeby zostac sklasyfikowanym na koniec sezonu?
dolny limit - 2*x+1, gdzie x to ilosc meczy rozegranych przez druzyne.
dla II ligi bedzie to... 29 biegow o ile sie nie myle
edit: Baran ma juz 31 odjechanych, KSM 2,50 juz nie bedzie mial
Nasze awizowane:
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin:
9. Paweł Miesiąc
10. Zbigniew Suchecki
11. Cameron Woodward
12. Mariusz Puszakowski
13. Tyron Proctor
14. Mateusz Łukaszewski
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin:
9. Paweł Miesiąc
10. Zbigniew Suchecki
11. Cameron Woodward
12. Mariusz Puszakowski
13. Tyron Proctor
14. Mateusz Łukaszewski
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Super kombinacje ze skladem.
Z Ostrovią w okolicach remisu...
Z Ostrovią w okolicach remisu...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Łoptymista
- Trener
Czy kombinacje. Toz to tylko jedna zmiana w porownaniu ze skladem z Rawicza:)