Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski
tak czy siak... staszek litwin troche dzis wieczorem sie wykosztuje 8) 8)
pozdr
pozdr
Szykuje sie 75:15 krosno wykonczy wszystkich finansowo:D
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
My się nie daliśmy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wykazalismy sie sprytem:D
50:10 o boze szkoda w sumie kibiców ;o
50:10 o boze szkoda w sumie kibiców ;o
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
Oby do czwartku zapomnieli jak się jedzie na 5:1 
- niespokojny
- Trener
Przynajmniej w typerze bedzie jak za PRLu
. Wszystkim po rowno 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
na 100% są w takiej formie bo nie odbierają telefonów od trenera i uprawiają sporty wodne, a w międzyczasie remontują jedyny silnik
-
Pirat
Panowie szykuja nam sie baraże i nie ma co sie łudzić ze w czwartek wygramy ;/
-
mariusz1987
- Junior
Piła wrypała nam dwoma Pawlickimi, strach się bać co będzie w czwartek 
A czemu? Ostrów ma trzech Pawlickich? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
mariusz1987
- Junior
masz racje,"dopóki piłka w grze..." do boju!!! 
Czy ktoś tu jeszcze chce jeździć? Serio pytam. O co chodzi z tym rzekomym konfliktem na linii Dzikowski - zawodnicy?
Przypuszczam, ze po usunieciu fundamentu koalicji rzeszowskiej, nasze drogie podkarpackie gwiazdy zaczely swirowac. Najbardziej mnie to dziwi w przypadku Miesiaca, ktory ma dobry sezon i pewne miejsce w skladzie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Bledem bylo placenie kasy za podpis. Pieniadze leza na torze. Trzeba bylo dac wyzsze punktowi kosztem kasy za podpis.
No dobra, świrować, czyli co? Nie przyjadą na mecz? Przyjadą i go położą? Położą bo są słabi, czy bo są obrażeni?
Miesiąc obraził się ponoć na kibiców.
- niespokojny
- Trener
Na zlosc babci odmroza sobie ucho. Baran z Miesiacem specjalnie nie pojawiaja sie na treningu, zeby pokazac ze zmiana trenera i rozbijanie towarzystwa nic nie dalo. A nawet pogorszylo sytuacje!
I to jeden z elementów wiary w końcowy sukces, tak?
Śmieszne jest to i tyle. Obraził się na kibiców za co? Bo nie wiem? Kibice wyrazili swoje odczucia i tyle. Każdy widział co się działo i kibic głupi nie jest. Ja wiem, że zawodnik nie identyfikuje się z klubem tylko jak najemnik gdzie więcej wyciągnie kasy to tam jest i może co rok jeździć gdzie indziej. A my kibice dalej będziemy emocjonować się 2 ligowym widowiskiem.
Prawda taka jest, że z tą atmosferą jaka panuje w klubie, z tymi wynikami jakie osiągnęliśmy i jak rozkładają się wyniki innych drużyn sezon jest przegrany i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Jak to się stało z tak potężnym sponsorem?...każdy wie
Prawda taka jest, że z tą atmosferą jaka panuje w klubie, z tymi wynikami jakie osiągnęliśmy i jak rozkładają się wyniki innych drużyn sezon jest przegrany i trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Jak to się stało z tak potężnym sponsorem?...każdy wie
Dla nich "końcowy sukces" to pomeczowy przelew z klubu i niski KSM w przyszłym sezonie.
Zawsze gdy obowiązuje KSM znajdują się takie pijawki z niską średnią, które doją naiwne kluby...
Zawsze gdy obowiązuje KSM znajdują się takie pijawki z niską średnią, które doją naiwne kluby...
Torsen pisze:No dobra, świrować, czyli co? Nie przyjadą na mecz? Przyjadą i go położą? Położą bo są słabi, czy bo są obrażeni?
100% JÓZEK
jakies menele krzyczaly po 13 biegu meczu z Polonią 'wypier*****', w dodatku zapewne nie do niego, a on tydzien pozniej do nas w Rawiczu wyjezdza z tekstem 'wy sie juz popisaliscie tydzien temu', to raczej kibice powinni sie obrazic na niego, a nie on na kibicow...
METHANOL ADVENTURE TEAM
czy znana jest juz godzina rozpoczęcia meczu?
na reklamach w autobusach było napisane, że o 18.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
A co sie stało.Obrazili sie
.Coś czuje ze nas klepniecie 
Jest tylko jeden sposób zeby odplacic sie za "Rzeszowski Uklad"
Plan jest taki:
1.Szkolimy młodzież
2.Wypożyczamy ją do Rzeszowa(jako seniorów)
3.Zawalają im najważniejszy mecz sezonu
I mamy juz plan na jakies najbliższe 10 lat
1.Szkolimy młodzież
2.Wypożyczamy ją do Rzeszowa(jako seniorów)
3.Zawalają im najważniejszy mecz sezonu
I mamy juz plan na jakies najbliższe 10 lat